Parametre :
2x60W RMS
2x100W Hudobny
impedancia repro 4ohm
potenciometer na regulaciu hlasitosti
predpripravene potenciometre na korekcny zosilnovac (povodny sumel, musel ist von)
2x80mm fany regulovane podla teploty
filtracia 22000uF na kazdej vetve VYMENIM za Autoradio vo vybornom stave (najlepsie so zarukou, blockom, krabicou)
Ake tam mas osadenie ? Vyzera to na tie skladacky z SOSky. A taktiez ta filtracia mi pride ako "overkill" a naviac ma zaujima v akom skutocnom stave su tie kondiky ? Pripomina mi to tie Tesly z 70-80tych rokov a niektore serie tam boli fakt vadne... A este ci su aj naformovane, lebo po takej dobe neviem neviem...
suhlas s poslednym prispevkom a co sa tyka zdroja nechcem ti brat iluzie ale myslis ze ti tie trafaciky utiahnu 80W pri 33V????a simetrike????kdezeeee odporucam tam svacnut nejaky normalny toroid a normalne kondiky
Marko, kto kde pisal o 80W??? Pisem o 60W RMS (ma to mozno aj menej, neviem, nemeral som Tie kondy su v 100x lepsom stave ako tie co mate chalani v suflikoch PS: skladacka to nie je, osadene je to TDA7294
Freerider > Myslim ze taka prehnana filtracia tomu urcite nemoze uskodit
Brasko tda 7294 ma symetricke napajanie tz.:default maximum je +-32V a pri 60W a trafakoch EI by tie rozmery mali byt o dost vecsie ak chces mozem ti sem hodit aj vzorce a co sa tych kondov tyka stare teslaky v hlinniku co som mal som vyhadzal vsetky co postracali kapacitu a boli suche prehnana filtracia je dobra koli basom ale vzhladom na vek tych kondov to asi nieje bohvie co ja proti tomu nic nemam ale za lepsie autoradio by to asi nikto nevymenil...za prve koli cene skladacky a poriadneho toroidu a za druhe mas tam dost slabe chladenie co som mal skusenosti s TDA7294kami tak dost hreju a tie chladice su tam nahadzane dost "eroticky" pripomina mi to stare chladice bud z impulnych zdrojov z kompu alebo niecoho podobneho.
Marko, vies co sa mi na takych ludoch ako ty nepaci? Ze mudruju do predaja. Nechces, nekupuj ! Normalne ma to vytaca...Default je +-32...Ty si cital niekedy datasheet od tych integracov alebo ti hovorim o niecom co si este nepocul...Sakra prid si to vypocut, prid si tie kondy pomeriat, prid si pozriet ako to hreje a potom mudruj ! Takych mudrlantov ako si ty je plny svet ! Jasne som KKT a vymenim to za kazetove autoradio nie?...A vravel som ti ze nie je to skladacka ! Vsetky DPS som k tomu robil sam ! No aby som ta nekritizoval ukaz sem svoje vytvory, co si dokazal...Kludne do tejto temy, potom sa to zmaze...Nech sa paci, cakam !
BTW minimum je +-10V...
tak kde by som zacal?od oprav centralov do aut,poplasiek,cez impulzne zdroje do pc ci uz AT alebo ATX,oprava TV,monitorov a vlastne skoro vsetkeho co ma spolocne s elektronikou,Na SOČ-ku som robil vlastny navrch 500W zosilnovača v triede AB pricom som ho navrhoval od vstupu po butcherwothera na vystupe, na zosikoch som si dakedy zarabal (vyrobil-predal) robil som zosilnovace od tranzistorovych cez integrovane az cez hybridne a to ci uz v triede A,AB s roznym sposobom napajania(pripajanim vyssich napajacich napeti...) az po autozosilnovace a s TDA 7294kou som tiez par zosikov porobil. a znova opakujem ak su tie kondy suche uz im nepomoze ani pan boh. To ze si tie miniaturne plosaciky robil sam mozno brat asi len ako - a to z dovodu ze tam nema nepajivu masku,mozes tam mat parazitne kapacity a parazitne odpory a dalsich milion veci...nemam absolutne naladau na hadky dneska takze sa odhlasujem z odoberania info o novych postoch v tejto teme a Howgh