Predam Original World of warcraft account+bc+wotlk+cata. na ucte je 85druid cena 20euro dovod predaja zablokovali mi platby cez internet banking da sa tam dobit gametime iba cez game card tj.: http://www.progamingshop.sk/world-of-wa ... -1365.html
e-mail: [email protected]
predáva to kamoš nie ja tak sa mu ozvite na kontaktné údaje uvedené vyššie
P: WoW official acc
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: WoW official acc
Dalsi zavislak co mu rodicia zmrazili ucty
Rofl 25E za acc ... Ten acc bude asi kradnuty co ?
-
PhYs0c
King
prispevky od temy si nechajte pre seba
predava ho za 20€ pretoze blbo vyplnil udaje a chceli od neho prefoteny doklad o zaplateni, lenze to platil online a samozrejme ziadny doklad nema tak mu platby cez internet banking zablokovali, preto chce tento predat a zalozit si novy kde si bude moc dobijat cez IB9. Ak nemáte záujem o kúpu, nekomentujte.
diky psychos. ale tie blbé reči čo sem začali dávať ma donutily sem registrovat
Uživatel: tacosi : nevyťahuj slovíčka z kontextu a čítaj dalej.
Uživatel: pipiak : mne nič rodičia nezablokovaly loleq ja chodim do prace ja peniaze mojich rodičov nepotrebujem
Uživatel: M@thew : určite to neni kradnute mam banku čsob a ked sa tam lognem viem preukázať platby ale Blizzardu to nestaci dokonca ani moj obcianky im nestaci.
proste je to tak keď si kupujete gametime cez IB tak tam vyplnate meno atd... ja som to vyplnil eng. a karta je pisana na mna po SVK a to im nesedelo.
Uplne v pohode sa tam da dobijat cez game time KARTY ktore su v hodnote 60dni.
Uživatel: tacosi : nevyťahuj slovíčka z kontextu a čítaj dalej.
Uživatel: pipiak : mne nič rodičia nezablokovaly loleq ja chodim do prace ja peniaze mojich rodičov nepotrebujem
Uživatel: M@thew : určite to neni kradnute mam banku čsob a ked sa tam lognem viem preukázať platby ale Blizzardu to nestaci dokonca ani moj obcianky im nestaci.
proste je to tak keď si kupujete gametime cez IB tak tam vyplnate meno atd... ja som to vyplnil eng. a karta je pisana na mna po SVK a to im nesedelo.
Uplne v pohode sa tam da dobijat cez game time KARTY ktore su v hodnote 60dni.
-
tacosi
Moderátor
v pohode,lenze napisal "zablokovali MI" nie MU , a to je velky rozdiel,,cize pise,akoby to predaval on,a nakoniec,ze Ty 
mas 245 prispevkov,a polovica z nich porusuje pravidla prevazne v bazari 
Dovol sa mi zasmiatPhYs0c napísal:keby si neriesil blbosti a druhykrat radsej cital pravidla dodrziaval ich
-
PhYs0c
King
skopiroval som co som mal napisat namiesto neho avsak nakoniec som dodal ze to nepredavam konkretne ja, z toho dovodu aby ste ma nekontaktovali do temy alebo PM-iek, zahada vyriesena..keby si neriesil blbosti a druhykrat radsej cital pravidla dodrziaval ich