paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
Re: paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
Choď do toho. Nemáš čo stratiť. Je to najracionálnejśie riešenie. Máte tie správne predpoklady na skvelý vzťah. Držím palce nech sa to podarí a čo najdlhšie vydrží.
sarcasm
Text označený ako sarkastický NIE JE sarkastický.
A čo je podľa teba racionálne? Prestať s tým, vymazať ju z fejsbuku ako si spomínal, zabudnúť na ňu?
Presne tak. A to ti radím ako človek, ktorý to posral priam epicky.
Ale ja to nechcem, od teraz som na fejsbuku viac menej iba kvôli nej a keď tam neni tak len čakám kedy tam príde. Veľmi rád si s ňou píšem i keď je tam ten jeden malý problém.
A vieš čo? Choď do toho!
... A potom sa sem vráť a podeľ sa s nami o skvelé životné zážitky.
... A potom sa sem vráť a podeľ sa s nami o skvelé životné zážitky.
Ja som bol rozhodnutý že do toho pôjdem, obrátil som sa tu vlastne s niečím iným, ale vaše jediné odpovede boli že to mám nechať tak.
A keď to nepôjde, povie nie, tak to skončím potom, aspoň budem mať na to konečne dôvod, a pocit že som to aspoň skúsil.
A keď to nepôjde, povie nie, tak to skončím potom, aspoň budem mať na to konečne dôvod, a pocit že som to aspoň skúsil.
Tomu neveríš ani ty sám... Bo ti garantujem, že v jej nájdeš aspoň jednu vec, ktorá by sa dala pokladať za záblesk nádeje.
Prišiel si sem s problémom ako dosta´t danú dievčinu, lebo si ňou bol ohúrený.Všetci ti radia sa na to vykašľať, pretože čím viac sa namotáš, tým ťa to bude viac bolieť a čím ďalej tým menších slamiek sa budeš chytať. Sú situácie, kedy sa neoplatí skúšať, lebo povedzme si úprimne, stačí ti vidieť sa s hypotetickou priateĺkou 4 dni v týždni ? Mať sex možno raz ? Bol by si ochotný za ňou vycestovať /predstav si cenu cesty/. Dokázal by si riešiť jej problémy, bol by si jej nablízku ? Nie. A toto nie je vzťah. Chlape preber sa a vykašli sa na to. Nemá to zmysel. Choď do toho a za 2 týždne tu budeš v nejakom topicu plakať, že svet je krutý.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tolko strateneho a premrhaneho casu kvoli zene? Kiez by som mal tolko volneho casu a mohol sa venovat veciam, ktore nestiham. Ale sediet a cakat na dievcinu, tak ty musis byt dost zufaly.lukas9206 napísal:Ale ja to nechcem, od teraz som na fejsbuku viac menej iba kvôli nej a keď tam neni tak len čakám kedy tam príde. Veľmi rád si s ňou píšem i keď je tam ten jeden malý problém.
Prečo zúfali? Nehovorím že kým "čakám na ňu" tak sa nestretávam z inými. Ale ako som už skôr spomínal ona je iná a chcem to s ňou skúsiť.
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2012, 9:10)
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2012, 9:10)
S tým nesúhlasím.Terepin napísal: Bo ti garantujem, že v jej nájdeš aspoň jednu vec, ktorá by sa dala pokladať za záblesk nádeje.
Sadni si v buse k nej a opýtaj sa napríklad : Jééj ahoj teba odniekial poznám pridala si si ma na Fb však tak aho ja som Ferko Mrkvička.
A zoznámenie máš za sebou teraz další krok opýtaj sa jej napríklad kam cestuje a odpovie napríklad na Urán. A ty sa jej potom opýtaš ,,ak by si chcela možem za tebou niekedy príst. Mohli by sme íst von.
A máš to vyhraté..
E// Teraz čítam ,že si snou píšeš častejšie. Ajtak by som použil tú vetu ,,ta odniekal poznám,, Tým pádom jej nemusíš viac vysvetlovat ,že odkial ju poznáš. A uvidíš ,že sa na tom zasmeje
A máš to vyhraté..
E// Teraz čítam ,že si snou píšeš častejšie. Ajtak by som použil tú vetu ,,ta odniekal poznám,, Tým pádom jej nemusíš viac vysvetlovat ,že odkial ju poznáš. A uvidíš ,že sa na tom zasmeje
No téma locknutá nieje , nepozeral som na dátum a ani som nečítal všetko.
Začína to asi šiestym príspevkom z hora na druhej strane 
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2012, 21:12)
Medzi tým ako sa snažím zbaliť dievča svojich snov
som narazil a bol aj par krát von z jednou tiež peknou dievčinou z VnT. Možno to je nejaká úchylka si hľadať dievčatá z iného mesta 
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2012, 22:10)
Hmm, zdá sa že ona je múdrejšia ako ja. Čosi podobné ako vy mi aj ona rozprávala, ale zase by so mnou nechodila von. Je to minimálne zaujímave. No pomoci sa od vás asi nedočkám, čiže zbytočne sa rozpisovať
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2012, 21:12)
Medzi tým ako sa snažím zbaliť dievča svojich snov
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2012, 22:10)
Hmm, zdá sa že ona je múdrejšia ako ja. Čosi podobné ako vy mi aj ona rozprávala, ale zase by so mnou nechodila von. Je to minimálne zaujímave. No pomoci sa od vás asi nedočkám, čiže zbytočne sa rozpisovať
Z čoho usudzuješ, že ak ti baba hovorí to isté, čo my a zároveň s tebou ide von, tak že s tebou nejde len z čisto kamarátskych úmyslov? Ja mám v okolí ženy, s ktorými chodím von len pokecať, pričom viem, že ani ja, ani ona nikdy nebudeme chcieť vzťah, proste sa jeden druhému nepáčime, ale pokecať si vieme skvele.
To, že ti povie, že nechce vzťah, ak ste zo vzdialených miest a potom s tebou ide von, neznamená, že si protirečí, to si uvedom a nehľadaj potenciálny vzťah aj tam, kde asi naozaj nie je.
To, že ti povie, že nechce vzťah, ak ste zo vzdialených miest a potom s tebou ide von, neznamená, že si protirečí, to si uvedom a nehľadaj potenciálny vzťah aj tam, kde asi naozaj nie je.
Lukáš začínaš byť podobný magor ako Mariňák. Zaslepenci. škoda času tu mrhať s vami. Ešte aj ona ti hovorí , že z toho nič nebude a ty to nevidíš ?! Tiež mám kamarátky, s ktorými by som nikdy nič nemal a ani oni so mnou a chodíme na kávu, pokecať úplne normálne.
Opäť ja a opäť "ten istý" problém. Obidvaja žijeme svoj vlastný život na opačných koncoch republiky. Chcel som sa od nej odpútať, od toho zvláštneho pocitu, no nikdy sa mi to nepodarilo na 100%. Ale veď sa ani poriadne nepoznáme, tak prečo? Kým som nesedel za tým blbým fejsbukom a nevidel ju tam tak to bolo super. Jediná logická možnosť mi prišla, vymazať ju. Jednoduché a určite účinne. Ale nie, ja som si vybral inú možnosť, ktorá ale viac menej fungovala, ale iba dočasne. Jeden večer sa to vo mne zlomilo. Zavolal som jej, či sa môžeme stretnúť. Surovo som vyložil všetke karty na stôl. Čo ma prekvapilo, aj z toho dôvodu že sme obidvaja dosť odlišní, tak ak by bola možnosť, chcela by to skúsiť. Obidvaja ale chápeme že to nejde, ona je väčšinu času preč a ja v práci. Ktorá má v konečnom dôsledku aj baví, a voľný čas si užívam a využívam ako ja chcem. Ale hlavne voľný čas bol kameňom úrazu, keďže tam som mal čas na ňu myslieť. Bavili sme sa dlho do noci a šli domov. Asi nikdy som sa tak dobre neporozprával. Ďalší deň som bol spokojný, akoby voľnejší, robil som si ozaj čo chcem (v rámci voľného času). Nič ma nebrzdilo, nad ničím som nepremýšľal, žiadne vzťahy, nič. Keď som videl niekoho "zamilovaného", bol som dokonca šťastný že som bez vzťahu a nemusím riešiť veci okolo toho. Raz napísala ona mne raz ja jej, a keď došla reč, jednoducho konverzácia prestala a ja som to neriešil. Veď môže začať opäť kedykoľvek, ako z hocikým iným koho poznám. Nie ako pred tým, prečo neodpisuje? Čo som spravil zle? Jednoducho skončila, nebolo o čom sa rozprávať, neriešil som to. Asi som dospel
ovládal som svoje pocity. Až do nedávna. Náhodou sme sa stretli na ulici. Je to už nejaká doba čo sme sa videli, tak aj keď som bol vlastné v práci, tak som ju pozval na rýchlovku do kaviarne. Nebolo to už žiadne vylievanie citov, ale iba obyčajná káva ako z hocikým o obyčajných veciach, kto sa ako ma, kto čo zažil o počasí a iných dristoch. Trvalo to hádam 20 minút. Postavili sme sa a šli každý svojím bohom. Prešli tri dni, no mám pocit že som tam kde kedysi. Ona je doma, a je na fejsbuku, napíšem jej? Ale čo keď niečo pokašlem? Skúsim ju pozvať von. Čo keď sa strápnim? Ona pridala novú fotku, waaau. Čo to kur*a má znamenať? Prečo? Myslel som že som už z toho vyrástol. Nič sa vlastne nezmenilo, každý žije čo žije, obidvaja vieme čo vieme, a stále vieme to že to nemá žiaden ale žiaden zmysel. Tak prečo zrazu opäť ten pocit?
-
javatar
Hardcore addict
Lebo city si budu zit vzdy svojim vlastnym zivotom. A je na tebe ci sa im prisposobis a budes tym neprijemnym utekat alebo sa ich naucis nechat plynut a vela si z nich nerobit.lukas9206 napísal:Tak prečo zrazu opäť ten pocit?
Nechce sa mi to citat cele, ale len pre istotu lukas9206 kolko mas rokov?