Čo sa týka toho, že je kamarátka tvojej bývalej, myslím si, že pozná všetky tvoje zlé aj dobré stránky, realityshow funguje a ženy si medzi sebou hovoria všetko, obzvlášť dobré priateľky.
Paci sa mi kamaratka byvalej
Re: Paci sa mi kamaratka byvalej
Tak tak...
. Nehovoriac o tom, že za pol roka si sa nikam nepohol. Zo strany ženy nečakaj príliš veľkú iniciatívu, tam by si mal byť rád, keď ťa neodmietne, nie to ešte čakať od nej, aby bola tá čo sa bude snažiť vás niekam smerovať. Toto je jednoznačne úlohou muža, zaujímať sa, pozvať ju von, určovať smer akým sa obaja uberáte. V neskorších etapách ti žena, ak si jej sympatický určite pomôže, že napríklad bude sama iniciovať stretnutie, bude ťa chcieť vidieť alebo ti prejaví svoju náklonnosť. Takže moja rada: Jednoznačne prevezmi iniciatívu do vlastných rúk a začni konať.
Čo sa týka toho, že je kamarátka tvojej bývalej, myslím si, že pozná všetky tvoje zlé aj dobré stránky, realityshow funguje a ženy si medzi sebou hovoria všetko, obzvlášť dobré priateľky.
Tiez som si pisal s "kamoskou" byvalej... az na to ze neboli tak celkom kamosky, ale byvale spoluziacky a takmer susedky, no nestretavali sa aj ked na fb boli kamosky... A jeden cas prejavila ta baba zaujem sa so mnou stretnut, tak som jej vysvetlil, ze pre dobro vsetkych bude lepsie ked sa nestretneme. Presne preto, lebo jednak by mi bolo neprijemne, keby ju zacala kontaktovat moja byvala a celkovo by mi bolo neprijemne, keby moju priatelku mala otravovat niektora z byvaliek...
A pokial by s tym nemala ziadne problemy tvoja byvala, tak nevyzveda, pripadne by vas dala sama dokopy, keby videla ze jej kamoske sa pacis a ona tebe tiez...
Niektore zeny tazko znasaju predstavu, ze ich bavyleho urobi stastnym ina zena ako bola ona, takze je lepsie riesit svoje sukromie mimo dosah byvaliek.
A pokial by s tym nemala ziadne problemy tvoja byvala, tak nevyzveda, pripadne by vas dala sama dokopy, keby videla ze jej kamoske sa pacis a ona tebe tiez...
Niektore zeny tazko znasaju predstavu, ze ich bavyleho urobi stastnym ina zena ako bola ona, takze je lepsie riesit svoje sukromie mimo dosah byvaliek.
-
ktozesomja
Medium Star
S byvalou som zadobre. Obaja sme si uvedomili, ze nam to jednoducho nefungovalo, a ze to nema vyznam. Tak sme ostali kamosi a ako kamaratom nam to ovela lepsie funguje a ani jeden z nas uz nechce nic riesit. Takze ked to mame takto vyjasnene, nema dovod nahovarat jej kamoske nieco zle o mne. Ale tak je to zena, clovek nikdy nevie.
Skusim sa asi byvalej spytat, ze preco sa ma na nu pytala. Nejak tak, aby nevedela o tom, ze sa mi paci. A vyskusam teda tu jej kamosku zavolat niekde von, ale nejak nenapadne, nenutene.
Dik za nazory.
Skusim sa asi byvalej spytat, ze preco sa ma na nu pytala. Nejak tak, aby nevedela o tom, ze sa mi paci. A vyskusam teda tu jej kamosku zavolat niekde von, ale nejak nenapadne, nenutene.
Dik za nazory.
Po polroku si nemal gule ju niekde zavolať ? Keby si mal 14, hanbil sa a okolo vyrážok by ti preskakoval hlas tak nepoviem. Máš cez 20 a sa bojíš napísať, či neide von ? Toto nie je o tom, že ona na teba serie. To je pekný bullshit. Ty si zbabelec, čo má ona iné chúďa robiť ? Pol roka jej píšeš o počasí a lajkuješ špagety na instragrame, no nezavoláš von. Nediv sa, že ju nebaví ti odpisovať. A s bývalou nič nerieš preboha, potrebuješ aby to niekto iný za teba riešil ? Nemá ju ešte aj ona zavolať von v tvojom mene ? Wake up, dvihni riť a zavolaj ju von.
-
ktozesomja
Medium Star
Nie ze by som nemal gule, ale tak len nie az tak davno som prestal riesit byvalu, tak bolo mi to blbe ist hned po nej, kedze to je jej kamaratka a vie kedy a co jak bolo s byvalou. Zato som si chcel dat kus pauzu, aby si bola ista, ze to nerobim kvoli tomu aby ziarlila byvala.
No co, pauza este trva alebo si sa pokusil o nieco?
-
ktozesomja
Medium Star
Pauza este trva, lebo momentalne som zaneprazdneny a nemal by som na nu velmi cas a ani ona na mna kedze zacina skuskove obdobie + mam nejaku pracu. Ale rozhodol som sa, ze hned ako prejde toho zaneprazdnene obdobie (snad do konca maja), tak idem do toho. Viac nebudem cakat. Chcem vediet, ci mam nejaku sancu u nej.
-
bashnator
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Len aby potom uz nebol krocan v rure jak sa hovori
-
ktozesomja
Medium Star
Tak uvidime.
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2014, 21:23)
update
tak asi kaslem nakoniec na to. Dost ma ignoruje, odpisuje na spravy len tak sem-tam, niekedy par hodin po precitani spravy, niekedy vobec ... myslim si, ze to znaci o jej zaujme. Takze uz ma aj nejak presla chut nieco skusat, ked vidim ako ma ignoruje. Najdem si inu.
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2014, 21:23)
update
tak asi kaslem nakoniec na to. Dost ma ignoruje, odpisuje na spravy len tak sem-tam, niekedy par hodin po precitani spravy, niekedy vobec ... myslim si, ze to znaci o jej zaujme. Takze uz ma aj nejak presla chut nieco skusat, ked vidim ako ma ignoruje. Najdem si inu.
Tak vidis, nebola sudena. Aspon mas pokoj a vies, ze si to skusik. Zivot ide dalej.
-
ktozesomja
Medium Star
Ved jasne, skusil som, nevyslo, nevadi. Aspon si nemozem povedat, ze som to neskusil. A pride dalsia ....