Paci sa Vam na Slovensku?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Oznamkujte...

1
85
23%
2
108
29%
3
102
27%
4
40
11%
5
42
11%

Celkom hlasov: 377

ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

scortyak47 napísal:no zatial mi je celkom fajne. Ale ked budem musiet zarabat tak budem mat asi iny nazor... takze slovensko to ma za 2
No ako krajina je pekna, vlada na tri bodky, plati detto, ale inak si nestazujem.
tommyyy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tommyyy »

dobre-3 ale mohlo by byt aj lepsie!!! :D :lol:
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitek »

ja som dal 3 lebo tento stat podla mna nieje zas az tak na tom zle.
ale je tu vela pristahovalcov a ineho odpadu.
chcel som 2 ale mne vadia hlavne tie lacne a kvalitne drogy co su tu.
sandstorm je sdrogovany ko*ot ktory nema ani trocha moralky...
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

Na jednicku ...mohlo by sa tu par veci aj vylepsit ale to ani nestoji za rec takze 1* troska romovia by sa mohli kludnit ale inak :)
maiso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa maiso »

Dá sa prežiť :D
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

chvalitebna je u mna :D
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

t0m4s3 napísal:zaujimali by ma nazory tych co hlasovali 4 a 5 pretoze ti jediny sem nic nenapisali :roll:
Takze teba by zaujimali nazory tych co dali 4 al. 5?? Od tych co dali 1 a 2 tu su "nazory" typu "ja sa nestazujem" alebo "je to tu celkom v pohode"

Takze ked ja napisem ze TO TU NENI V POHODE a JA SI STAZUJEM tak ti to bude stacit?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

lenze ked niekomu nic nechyba tak je to ine ako ked sa na nieco stazujes. Si ako p. Fico ktory len drzkuje drzkuje ale ked pride na lamanie chleba tak bude robit to co ostatni. Napis co konkretne ti tu vadi. Ja ti napisem ze konkretne mi tu nevadi NIC! Inak argument na urovni zakladnej skoly...
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

t0m4s3 napísal:lenze ked niekomu nic nechyba tak je to ine ako ked sa na nieco stazujes. Si ako p. Fico ktory len drzkuje drzkuje ale ked pride na lamanie chleba tak bude robit to co ostatni. Napis co konkretne ti tu vadi. Ja ti napisem ze konkretne mi tu nevadi NIC! Inak argument na urovni zakladnej skoly...
Prirovnavat ma k Ficovi je uplne nemiestne kedze ma nepoznas a z prispevku na 2 riadky nezistis ani ci mam dobry pravopis!

vzhladom k nazvu topicu a k mojmu prispevku som absolutne nepochopil co si chcel vyjadrit slovami "ale ked pride na lamanie chleba tak bude robit to co ostatni"

Ked uz pises ze ti tu nic nevadi tak preco si dal 2?!

A ked chces vediet co my na SR vadi tak:

Vadi my ze byvam 10m od ciganskej dediny
Vadi my ze tu postavili zberne suroviny a cigani zo zmienenej dediny ti ukradnu aj naraznik z auta aby zarobili
Vadi my ze kazdy den musim dat za MHD 15 sk a to mam zlavene, chodim autobusom co ma oznacenie Expres a pride vzdy neskor
Vadi my ze Primatorom BB je Kralik
Vadi my ze zdravotnictvo kasle na ustavu
Vadi my ze kym niaky sud dojde k rozsudku tak vsetci dotycny su uz mrtvy na starobu
Vadi my ze mafia si tu robi co chce
Vadi my ze Policia naopak robi velke hovno
Vadi my ze ked zavolas zachranku tak skor zomres pretoze sa pokazi niekde na krizovatke
Vadi my ze ked uz si v sanitke tak si musis platit kazdy prejdeny KM
Vadi my ze si musis platit aj lozko v nemocnici
Vadi my ze moj starky nema invalidny dochodok pretoze ma nohu odrapenu "len" od kolena
Vadi my ze mame vojakov na zahranicnych misiach a platia to obcania
Vadi my ze ked ides do nemocnice a je tam napisane ze lekar ordinuje od 8:00 pride o 10:00 a je mu to jedno
Vadi my ze su ludia ktorym vadia moje nazory a nerespektuju ich
Vadi my ze existuju aj taki ktorym vadi toho este viac
Vadi my ze vlada na to vsetko kasle a len sa hada, zaujimaju ju len volby
Vadi my ze policajta podplatis flasou
Vadi my ze 1/2 vodicov sere na predpisy
Vadi my ze ked niekto spacha vrazdu tak je po par rokoch volny, ak sa mu po vrazde nepodari ujst
Vadi my ze Europas sa da vybavit len v BA a tiez si pekne zaplatis zan
Vadi my ze ked si chces vybavit pracovne povolenie v EU tak na to potrebujes 5000 sk
Vadi my ze ked ta okradnu a pridu policajti za peknych par hodin tak ti povedia "Chytte si pachatela, My vam ho zatkneme"
atd....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

nauc sa pravopis pise sa VADI MI!!! toto vie aj druhak na zakladke. A k tym tvojim bodom tak polovica z toho su ciste vymysly.. Ja som dal za dva pretoze je tu fajn, ale napriklad sudnictvo a zdravotnictvo ma irituje. Ak si myslis ze vsade inde maju vsetky veci zadarmo alebo lacnejsie tak si na velkom ale velkom omyle.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

to t0m4s3: on chce naspat stary zlaty komunizmus kedy bolo vsetko zadarmo. len skoda ze nic nebolo :lol:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Rubiki napísal: Prirovnavat ma k Ficovi je uplne nemiestne kedze ma nepoznas a z prispevku na 2 riadky nezistis ani ci mam dobry pravopis!

vzhladom k nazvu topicu a k mojmu prispevku som absolutne nepochopil co si chcel vyjadrit slovami "ale ked pride na lamanie chleba tak bude robit to co ostatni"

Ked uz pises ze ti tu nic nevadi tak preco si dal 2?!

A ked chces vediet co my na SR vadi tak:

Vadi my ze byvam 10m od ciganskej dediny
Vadi my ze tu postavili zberne suroviny a cigani zo zmienenej dediny ti ukradnu aj naraznik z auta aby zarobili
Vadi my ze kazdy den musim dat za MHD 15 sk a to mam zlavene, chodim autobusom co ma oznacenie Expres a pride vzdy neskor
Vadi my ze Primatorom BB je Kralik
Vadi my ze zdravotnictvo kasle na ustavu
Vadi my ze kym niaky sud dojde k rozsudku tak vsetci dotycny su uz mrtvy na starobu
Vadi my ze mafia si tu robi co chce
Vadi my ze Policia naopak robi velke hovno
Vadi my ze ked zavolas zachranku tak skor zomres pretoze sa pokazi niekde na krizovatke
Vadi my ze ked uz si v sanitke tak si musis platit kazdy prejdeny KM
Vadi my ze si musis platit aj lozko v nemocnici
Vadi my ze moj starky nema invalidny dochodok pretoze ma nohu odrapenu "len" od kolena
Vadi my ze mame vojakov na zahranicnych misiach a platia to obcania
Vadi my ze ked ides do nemocnice a je tam napisane ze lekar ordinuje od 8:00 pride o 10:00 a je mu to jedno
Vadi my ze su ludia ktorym vadia moje nazory a nerespektuju ich
Vadi my ze existuju aj taki ktorym vadi toho este viac
Vadi my ze vlada na to vsetko kasle a len sa hada, zaujimaju ju len volby
Vadi my ze policajta podplatis flasou
Vadi my ze 1/2 vodicov sere na predpisy
Vadi my ze ked niekto spacha vrazdu tak je po par rokoch volny, ak sa mu po vrazde nepodari ujst
Vadi my ze Europas sa da vybavit len v BA a tiez si pekne zaplatis zan
Vadi my ze ked si chces vybavit pracovne povolenie v EU tak na to potrebujes 5000 sk
Vadi my ze ked ta okradnu a pridu policajti za peknych par hodin tak ti povedia "Chytte si pachatela, My vam ho zatkneme"
atd....
Suhlasim s 90% co si napisal, to vadi aj mne, ale nic sa s tym neda robit. Bolo to aj za komunizmu, je to aj teraz na moje velke pocudovanie. Toto nema nic spolocne s tym, ze je taky system ale to je problem, ze ludia ho nechcu zmenit. Aj preto nezijem trvale na Slovensku.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

No vopred chcem povedat ze nechcem komunizmus, neviem kde som napisal ze chcem vsetko zadarmo a tiez neviem kde som spomenul ze chcem komunizmus?!?!

Ked uz su to vymysly tak my povedz co konkretne...
Les
King
King

A este by som pridal par:

Vadi mi, ked sa prechadzam po pesej zone, ze pomaly sa uz neda ani kde, lebo vsade su tabule s reklamou a vonkajsie terasy restauracii a cukrarni.

Vadi mi, ze ked prechadzam cez prechod pre chodcov a mam zelenu, aj tak ma moze zrazit auto- dnes sa mi to stalo, skoncil som na kapote s odreninami. Zavolal som policiu, vodic dostal blokovu pokutu 3000sk, svedkovia ochotne pomohli a dosvädčili mi to.

Vadi mi cely politicky system.

Vadi mi "ochota" policajtov pomoct a nedodrzovanie dopr. predpisov. (aki policajti, taki narod...)

Vadi mi este viac veci, nad ktorymi si uz zbytocne nebudem zatazovat hlavu.. :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

co by za taky stat ako mame dali taky Uzbeci alebo Mongolovia! Slovaci sa nezapru kazdy len kydat kydat kydat a ked sa ma nieco spravit tak sa otoci chrbtom ze on nic on muzikant. Les ty uz tahaj naspat do Ameriky ked sa ti tu nepaci a zi tam dalsich 100rokov blazene.
Les
King
King

t0m4s3 napísal:co by za taky stat ako mame dali taky Uzbeci alebo Mongolovia! Slovaci sa nezapru kazdy len kydat kydat kydat a ked sa ma nieco spravit tak sa otoci chrbtom ze on nic on muzikant. Les ty uz tahaj naspat do Ameriky ked sa ti tu nepaci a zi tam dalsich 100rokov blazene.
Vadi ti, ze sem pisem? Odpovedz uprimne.
Je to moj nazor a nikto mi ho nevezme ! :!: :!: :!:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

• takze to ze byvas 10m od osady je tvoj problem. vlada stym nemoze nic robit. neda sa lusknut prstami a romsky problem je fuc...
  • s tym busom: byvas v prdeli... :wink:
  • to ze je primator kralik: akeho si zvolili takeho maju.
  • s tym zdravotictom a ustavou: co je na tom protiustavne? ty neplatis za starostlivost....
  • so sudnictvom mas pravdu.
  • mafia je vsade.
  • s policiu suhlasim ( aj ked teraz je jastrab tak pozor ;) )
  • sanitky: a co by si chcel zadarmo chodit? :?
  • lozko v nemocnici: aj toto by si chcel mat zadarmo? tam sa plati smiesny poplatok na den.... (nic protiustavne)
  • s tymi vojakmi suhlasim. ja by som zrusil armadu uplne.
  • k tym ludom co ich nezaujima tvoj nazor: taki ludia su vsade.
to les: nikomu nevadi ze sem pises. ale pi*ovat na vsetko to je lahke. vsetko zje*at to vie kazdy.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

No ale mna nezaujima Mongolsko a ine krajiny ked otazka znela ci sa nam paci na Slovensku!? Ked si to tak vezmes tak taky American si o nas moze mysliet to co my o Mongolsku a vravet ze co by sme my dali za taky zivot ako maju oni! A treba povedat ze ich zivotna uroven je uplne ina a maju uplne ine problemy, preto si myslim ze porovnavat nas z Mongolskom a Uzbekistanom je nemiestne! V Mongolsku su niektori ludia aj negramotni, cize oni ani len netusia kde je SR a nie to este ako sa tu zije!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

les > pis si co chces ale uz mi je to trapne ako furt pises ake je slovensko na pi*u a ako sa mate v amerike skvele. Mne to tu uplne vyhovuje a staci a do Ameriky by som nesiel ani zadarmo!
Les
King
King

t0m4s3 napísal:les > pis si co chces ale uz mi je to trapne ako furt pises ake je slovensko na pi*u a ako sa mate v amerike skvele. Mne to tu uplne vyhovuje a staci a do Ameriky by som nesiel ani zadarmo!
Ja pisem o Slovensku a neporovnavam ake je to v USA !!! Neviem odkial si to zobral, ja pisem o Slovensku :!:

To je uz tvoja problem, ci tam chces alebo nechces. Mna s tym nenastves, kludne si zi v Cesku, ak nechces v tom nadhernom Slovensku :idea:
Napísať odpoveď