Poznate Pala Chodelku? Podla mna patri medzi najlepsich slovenskych gitaristov, len velka skoda je ze malo ludi ho pozna . Co hovorite na jeho tvorbu? Podla mna sa moze pokojne zrovnavat z hudobnikmi ako Henry Toth, atd...
Kvalitný gitarista ale keď si za sebou vypočuješ viac pesničiek tak sa zaručene pristihneš pri myšlienke na to aby to konečne skončilo. Teda o tom som ja uvažoval keď som bol na jeho koncerte. Stále také isté rockovo-metalové postupy.
podla mna su jeho pesnicky pocuvatelne a ma velky potencial...mimochodom bol som na jeho koncerte a mal som z toho dobry dojem, ale mas pravdu pri niektorych pesnickach som cakal na ich koniec
na albume LIQUID- another dimension ma nejakeho divneho spevaka M.Androvič vobec sa tam nehodi aspon podla mna ale inak super praca..
moj obdiv. Palo je super drzim palce..
No ten spev v Another Dimension je zaujimavy, ale nahodov celkom dobry...K tomu Konfliktu je to punkova skupina a ja punk velmi nepocuvam, takze asi tak...
ten chlap dáva málo citu do hudby. väčšina jeho skladieb je ako streľba zo samopalu. síce prepracované technicky jak sviňa, ale rýchlo sa mi to opočúvalo.