Panasonic Viera a Magio Sat
Panasonic Viera a Magio Sat
čaute, tak kupil som nový TV (Panasonic TX-L39E6E) a neviem ako tam dostanem TV programy z Magia Sat. Tú bielu krabičku čo mám som prepojil pomocou HDMI s TV a čo dalej? na začiatku som dal nech automaticky hlada ale nenašlo nič, inak tam bolo na vyber dvb-t, dvb-c a analogovy tuším. Dík za rady
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Panasonic Viera a Magio Sat
Zbytočne budeš čokoľvek ladiť na TV, nema to s tym nič spoločne. Pokiaľ maš "tu bielu krabičku", tak programy ladi ona, nie televizor. V tomto pripade bude služiť TV len ako monitor, zobrazuje to čo doňho posiela krabica. Keď si to pripojil cez HDMI, tak na diaľkovom od TV (tušim u Panaka je to tlačidlo Input AV) nastav vstup v ktorom maš to magio pichnute (teda HDMI 1-3).
Nebolo by odveci prečitať si manual, tam to všetko maš napisane.
Nebolo by odveci prečitať si manual, tam to všetko maš napisane.
čítal som manuál od TV ale tam toho vela neni, možno ešte skusim najst od magia ale najprv skusim ako si mi poradil a uvidím či to pôjde
-
Ryan Giggs
VIP
Obširnejši manual maš priamo v TV. V tom stručnom maš popisane ako sa doň dostaneš (tlačidlo ? na DO).
dal som to do HDMI3, nastavil som cez Input HDMI 3 a nič, čierna obrazovka
-
Ryan Giggs
VIP
Možno bude treba nastaviť aj Magio na HDMI vystup. Doteraz si to mal ako? Cez scart do CRT?
áno, ale ako ho nastaviť keď mi nezobrazuje jeho menu na TV, nič
-
Ryan Giggs
VIP
Manual Magia. Neviem čo maš za box, ale skus tlačidlo DISP+čislicu 3.
dám to cez scart aj HDmi?
teraz to ide cez scart
-
Ryan Giggs
VIP
Mal si to nechať pripojene k Panasonicu a stlačiť tie tlačidla.
Keď už to maš v scarte, tak nastav teraz v menu HDMI. Odpoj a pripoj cez HDMI k Panaku.
Keď už to maš v scarte, tak nastav teraz v menu HDMI. Odpoj a pripoj cez HDMI k Panaku.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak to pripoj k tomu Panasonicu naspäť cez HDMI a skus tie tlčidla. Keď nepomôže, tak skus ten Magio box vypnuť (keď bude pripojeny cez HDMI) resp. vypnuť uplne zo siete a tak zapnuť.
zrejme sa to už podarilo, mam teraz zapojený aj scart aj HDMI a v magio nastavení už mám 1080i, zobralo to, aj obraz sa mi zdá lepší pri HD programe, síce není to nič úžasné
len teraz keď vyberiem scart ci pojde:-)
-
Ryan Giggs
VIP
Keď maš v nastaveni HDMI, nema prečo neisť. Cez scart to teraz aj tak nejde.
Ono nie je HD ako HD. To že maš pusteny nejaky HD kanal ešte neznamena že aj obsah ktory tam beži je nativne HD.
Ono nie je HD ako HD. To že maš pusteny nejaky HD kanal ešte neznamena že aj obsah ktory tam beži je nativne HD.