Panna,nepanna na vazny vztah

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Je pre vas dolezite aby vasa prava laska bola pannou?

Ano
18
17%
Nie
32
29%
Nezalezi na tom
59
54%

Celkom hlasov: 109

Likenoother
Light Expert
Light Expert

Panna,nepanna na vazny vztah

Príspevok od používateľa Likenoother »

Dobry den prajem,
Chcel by som sa Vas tu spytat na Vas nazor ohladom tejto temy: Je podla Vas z dlhodobeho hladiska, aby Vasa vyvolena(ta prava laska, mozno aj na cely zivot :) ) bola pannou? Alebo Vam na tom nezalezi?Myslim Vas subjektivny nazor,nazor s odstupom casu ako na to pozerate ak ste uz vo vztahu, ako ste sa na to pozera na zaciatku vasho vztahu(napr. ked nebola panna...).
Je dolezite,aby Vasa prava laska bola pannou? :)
Dakujem za kazdu odpoved :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Panna,nepanna na vazny vztah

Príspevok od používateľa CheZteR »

nebudem si predsa vyberat partnerku podla toho ci je panna alebo nie....
absolutne nechapem tvojej otazke..kolko mas rokov?
citil by som sa ako idiot keby som si vyberal partnerku podla toho ci je panna alebo nie
Likenoother
Light Expert
Light Expert

:smt003 35mam, stastne zenaty;)
ja som chcel vediet len nazor inych...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

A ty vizuálne zistíš podľa úsmevu, či je alebo nie?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

begbeee - zistíš minimálne dvomi spôsobmi. Podľa toho ako "chodí" [dá sa to maskovať, samozrejme - fyzický spôsib] a podľa toho ako to cítiš keď sa jej dotkneš, alebo v jej prítomnosti [psychicky/duševne]. Ale na to aby si to cítil nesmieš byť "eat, sleep, work, slave" a jediné hobby mať v piatok chodiť chlastať a v sobotu na futbal, ale sa trochu venovať ženskej psyché aj na inej úrovni, ako len na "ako ju donútiť aby roztiahla nohy čo najrýchlejšie".

Keď človek strávi viac času so ženami, tak zistí ako je cítiť dotyk panny a nepanny a utvorí sa Ti v mysli šablóna, podľa ktorej to potom vieš celkom presne "určiť".

Ku téme. Je nelogické a nezmyselné chcieť po žene aby bola panna, aj keď bude Tvoja prvá. Nič s tým nezískaš, akurát je obrovská šanca že ju neskôr stratíš, lebo nemá dosť skúseností [nehovorím len o sexuálnych, so sexom je spojená aj kopa ďalších odvetví čo sa týka vzťahov] to je všetko.

P.S.: Tretí, dosť jednoduchý spôsob je že sa jej to spýtaš po nejakom čase, resp. ak je panna, tak Ti to na 99% povie sama. Avšak povedať na prvom rande: "Si panna? Lebo ak nie pal do pi*e" je choré.
Likenoother
Light Expert
Light Expert

:) tak nejako, da sa to zistit :) ale to je jedno... ked chce a ma vas rada tak to povie aj sama... :)
takze vy ked by ste spoznali pravu lasku s ktorou si viete predstavit buducnost, vztah na cely zivot a aj ona s vami, tak by ste ju nenechali len preto ze nie je pannou? :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Je jedno, ci je panna alebo nie. Ak je a rychlo ju toho zbavim, tak v tom nevidim problem. Ak mi povie, ze po svadbe, tak je to neprekonatelny problem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Likenoother - myšlienka je síce vznešená, problém je v tom že žiješ na Zemi. Ľudia sa riadia pravidlom: "Čo oko nevidí, to srdce nebolí" takže sa musíš zmieriť s tým, že pokiaľ to nebude veriaca, naozaj veriaca baba, tak v 99% to nebude panna. A nechávať tých 99% len preto že nie sú panny je nezmysel. Proste väčšina báb to má za sebou od 12-15tich rokov.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

U mňa to nehralo žiadnu rolu. Nie je možné ani správne vyžadovať od partnerky, aby predo mnou nemala žiadnu minulosť. Hneď z niekoľkých pohľadov.
Prvý tu už vypichol ujo uplink - skúsenosti. Druhá vec je chtivosť - vyskúšať viac partnerov ešte pred monogamným vzťahom na zvyšok života. To proste v ľuďoch zakódované je a tento pud je veľmi silný.
Naviac - pri nadväzovaní vzťahu prechovávam ku druhému fyzické a psychické sympatie na základe iných kritérií, ako sexuálnych skúseností.
Ja osobne som ženatý a obaja vieme navzájom o svojej minulosti. A nerobíme z toho vedu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Popravde uplink, 12-13 rokov je vek, ktory je vynimkou aj v Letanovciach, tych14-15 sa v mestach stava kruta realita.

//autoeditácia príspevku (02 Feb 2012, 13:27)
Jin, ale aj minulost moze ranit. Ako by si vnimal to, ak by ti povedala, ze pre tebou mala 6 vztahov, 5 uletov a z toho boli dvaja tvoji blizki kamarati a este aj jeden kolega. Netrapilo by ta to? Co stretnutia alebo oslava na ktoru prides s manzelkou a su tam aj tito dvaja kamarati (jej ex)?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja by som práve skôr utiekol pred pannou... :) .....aj keď myšlienka, že ešte predo mnou nemala nikoho, by bola pekná, ale samotné zbavovanie panenstva ma dosť odrádza. :)
Likenoother
Light Expert
Light Expert

mate pravdu, tak ani moja nebola u pannou, ked sme sa zoznamili, tiez spada do tej kategorie 14-15, vieme o spolocnejnej minulosti a je to v pohode, mna len napadla myslienka v poslednom období, ze ako to vnimaju aj iny ludia... :)
teoria_relativity
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa teoria_relativity »

ďalšia téma do zlatého fondu hojka
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

heker napísal:Jin, ale aj minulost moze ranit. Ako by si vnimal to, ak by ti povedala, ze pre tebou mala 6 vztahov, 5 uletov a z toho boli dvaja tvoji blizki kamarati a este aj jeden kolega. Netrapilo by ta to? Co stretnutia alebo oslava na ktoru prides s manzelkou a su tam aj tito dvaja kamarati (jej ex)?
Áno, minulosť môže raniť, no treba si uvedomiť, že to bola minulosť. O minulosti sa pekne nepočúva, no pokiaľ o nej človek nevie, tak ho tá myšlienka stále niekde vnútri šteklí. Človeka ľúbim kvôli jeho prítomnosti a veciam, ktoré sme spolu zažili a minulosť je v minulosti.
Čo sa týka mojej manželky, poznám všetky údaje, neriešim ich. Mám šťastie, že nemáme žiadnych spoločných priateľov z minulosti, takže veci, aké si opísal riešiť nemusím.
A rôzne varianty opisovať nebudem, nakoľko autor sa pýtal na to, ako to riešime v realite.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

tema jak o polsiestej
begbeee napísal:A ty vizuálne zistíš podľa úsmevu, či je alebo nie?
100% sposob ked das dotycnej dnuka :D
brm napísal:Ja by som práve skôr utiekol pred pannou... :)
napodobne :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Absolutne nepodstatna informacia pre mna pri vybere partnerky. Prekazkou by to bolo, keby s tym chcela cakat do svatby. To je pre mna neprijatelne, kedze vyznavam trocha ine hodnoty a nemienim si zobrat niekoho z popudu zalubenia a nekonecnej lasky, ci z nejakeho potlacovaneho sexualneho chtica. To vsetko pominie. Pre mna sobas bude len take symbolicke specatenie toho, co uz davno bude zabehnute a funkcne. [hoc aj toto mi znie dost idealisticky]
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...rozhodne ale táto informácia vyjadruje niečo o inteligencii osoby, ktorá úmerne veku, kedy o panenstvo prišla rapídne klesá...ale tak sú aj také, ktoré roztiahnu nohy ešte v deň svojich pätnástich narodenín...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne to je v podstate jedno, mal som dievča ktoré bolo pannou, no strašne sa všetkeho bála, nebolo taká smelá a nebolo s ňou toľko zábavy ako s holkou ktorá pannou nie je :)
no na veľa dievčatách to na prvý pohľad aj tak nezistíš :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Filipito - Nebola smela v com? V com nebolo s nou zabavy? Ked ste sedeli s kamaratmi pri stole a kecali? Alebo na chate sa opijali?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na chaty nechodím, skôr na neakej disko, na parties a tak :)
Napísať odpoveď