Pripájam aj porovnanie so starou peňaženkou, ktorá si už ozaj čo to odžila a zaslúžila si upgrade.
Pánska tenká peňaženka
Re: Pánska tenká peňaženka
Tak už prišla aj mne. Prvý dojem je super, vyzerá veľmi pekne, je menšia než som čakal, mechanizmus na karty je super a všetko čo sa týka kariet je super. Pri 8ks vložených som prekvapený ako rýchlo a parádne viem vybrať konkrétnu kartu. Verím, že sa ten mechanizmus nevybehá do pár mesiacov. Ešte dám feedback ako to bude s viacerými kusmi bankoviek, ale inak prvý dojem veľmi fajn. 
Pripájam aj porovnanie so starou peňaženkou, ktorá si už ozaj čo to odžila a zaslúžila si upgrade.
Ak by mal niekto záujem o tú nero wallet, aktuálne beží akcia black friday, 1ks stojí 15$ a poštovné sa neplatí.
Neodolal som a mám na ceste ďalšiu
.
Neodolal som a mám na ceste ďalšiu
to máš konkrétne ktorú?Hensym napísal:Tak už prišla aj mne. Prvý dojem je super, vyzerá veľmi pekne, je menšia než som čakal, mechanizmus na karty je super a všetko čo sa týka kariet je super. Pri 8ks vložených som prekvapený ako rýchlo a parádne viem vybrať konkrétnu kartu. Verím, že sa ten mechanizmus nevybehá do pár mesiacov. Ešte dám feedback ako to bude s viacerými kusmi bankoviek, ale inak prvý dojem veľmi fajn.
Diky za typ. V momente som ju objednalbaldorex napísal:Ak by mal niekto záujem o tú nero wallet, aktuálne beží akcia black friday, 1ks stojí 15$ a poštovné sa neplatí.
Neodolal som a mám na ceste ďalšiu.
Ktorú si zobral? Ja som váhal nad červenou alcantarou, ale nakoniec som šiel opäť do kože. Btw aj denim vypadá zaujímavo.
Tiez som obe pozeral ale konzervativne som siahol po kozi, konkretne castagno.
Koža je koža. Ten umelý semiš vypadá zaujímavo, ale mám obavu že by tie chĺpky zachytávali nečistoty.
Btw čo všetko tam chceš nosiť? Ja tam mám aktuálne 5 kariet (2 platobné, OP, VP a preukaz poistenca), pár bankoviek a mincí, 5 žltých lístkov z pošty a peňaženka vypadá ako by tam nič nebolo a je o polovicu menšia ako stará peňaženka, podobne ako hore na porovnávacej fotke.
Btw čo všetko tam chceš nosiť? Ja tam mám aktuálne 5 kariet (2 platobné, OP, VP a preukaz poistenca), pár bankoviek a mincí, 5 žltých lístkov z pošty a peňaženka vypadá ako by tam nič nebolo a je o polovicu menšia ako stará peňaženka, podobne ako hore na porovnávacej fotke.
Tak mi to nedalo a kúpil som ešte červenú alcantaru 
Moja je doma a klasicky k nemu drobný darček, namotávatko na slúchadlá.
Fúha, to je fakt písané rukou? Tak to už hej. 
Hej, "venovanie" píšu vždy rukou, minule som dostal navyše 2 kľúčenky. Na obálky zase dávajú krásne rumunské známky... To som tiež už pár rokov nevidel
.
Tak NERO je doma (resp vo vacku). Zatial zmiesane pocity. Kvalita super. Kariet sa tam zmestilo pozehnane akurat s peniazmi je to troska neprakticke. Cas ukaze. Este som to nemal moznost vyskusat na ostro.
Peniaze nosím v krajnom "vrecku", poskladané na štvrtiny, každú bankovku zvlášť, napríklad 50/20/10, tak mám 3 zložené bankovky na sebe, je to tak prehľadné a viem si ktorúkoľvek vybrať podľa potreby. K tomu mám prihodené mince 2 a 1€.
Možno si nájdeš lepší systém, daj potom vedieť
.
Možno si nájdeš lepší systém, daj potom vedieť
No zatial som zistil ze je lepsie ked su tam bankovky poskladane na tretiny. Ale zas troska komplikovaniejsia priprava.
K tej maličkej čo mám ja niekto písal, že už 3 bankovky sa ťažšie zapínajú. Dnes som tam mal 3 stovky a 4 desiatky a úplne bez problémov. Na pohľad bolo jasne vidieť, že je nabitá, ale zapínala sa úplne rovnako ako keď je prázdna. Nemám ale v tých kožených miestach na karty žiadne karty okrem malej Clubcard, karty mám len v hliníku. Čiže za mňa po mesiaci top spokojnosť, za tú cenu geniálna. Uvidím koľko vydrží to tesnenie kariet, že či nezačnú vypadávať.
Tak dalsie male minus k NERO. V oboch hlavnych miestach mam strcene 4 karty. A ako to nosim vo vacku tak sa povysunu von par mm. Nic hrozne len to skaredo vizera
Ale inac super pocit. Este som sice neplatil od vtedy hotovost ale koza je super na dotyk a celkovo velkost sa pekne drzi v ruke.
Ale inac super pocit. Este som sice neplatil od vtedy hotovost ale koza je super na dotyk a celkovo velkost sa pekne drzi v ruke.
V jednom krajnom vrecku mám 2 karty, trčia cca 2mm, nevadí mi to. V druhom krajnom nosím spomínanú hotovosť. Vnútorné krajné používam na OP+VP a kartu poistenca. Stred mám prázdny a využívam ho občas, buď na lístky či SD kartu atď.
Karty na boku som mal kvôli rýchlemu plateniu, ale keďže som začal používať platbu mobilom a do bankomatu idem raz za 2-3 mesiace, asi dám tie karty dnu
.
Hensym - som zvedavý na skúsenosť po dlhšej dobe, práve ten mechanizmus a pena vo mne nevzbudzuje dôveru. Btw ty to máš kožené? A čo mince, tie tam asi nemáš, či?
Karty na boku som mal kvôli rýchlemu plateniu, ale keďže som začal používať platbu mobilom a do bankomatu idem raz za 2-3 mesiace, asi dám tie karty dnu
Hensym - som zvedavý na skúsenosť po dlhšej dobe, práve ten mechanizmus a pena vo mne nevzbudzuje dôveru. Btw ty to máš kožené? A čo mince, tie tam asi nemáš, či?
No, napísal som kožené, ale za 10 eur to nebude koža určite... Mince tam nemám samozrejme.
Keď sa k nejakým dostanem, tak ich hodím do tašky (nosím tú pánsku kabelku) a keď sa dostanem napr. do Tesca, čo je často, drbnem to do pokladne.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hensym: Clovek by povedal, ze ked ma niekto tuto ultra mini tenku penazenku, tak bude platit najma platobnou kartou. A ty by si uz mince daval v Tescu do pokladne. Uz vidim ako budes mat malo, das tam bankovku a opat ti vyda mince