dnes sas mi podarilo zlomint pravy pod lcd na notase a skusal som hladat nový.
nevie mi nekto poreadit kedy by som to na slovensku zohnal skusil som goolgit a nasiel som iba jednu zahranicnu firmu .... nevie mi niekto poradit ci v BA neje predajna kde by to vedeli zohnat ??
dikk
len tak pre informaciu, ako sa ti zlomil pant? sestre sa na tom istom NB zlomil lavy, ale tak, ze jedna sruba sa dala este dotiahnut. Totiz ma 2 sruby, jednu zhora, jednu zo zadu. Ta zhora pritiahnut sla. Tak som tam nalial sekundove lepidlo zn. WURTH (dost silne), zasruboval srubu ako to len slo, este zalial cele lepidlom, trosku aj zozadu, kde bola povodne sruba. Doteraz drzi, samozrejme nie je to pevnostou ako nove, no drzi to dost dobre, a taktiez som nemienil do pomerne stareho NB investovat do pantov...kedze aj tie, co som nasiel na ebay, su v pomere k hodnote NB trosku drahe.
Nejake inzeraty si pozeral? Ja som dal na net inzerat na jeden notas stary (je aj tu na fore) ale mal ulomene panty a na druhy den ako som vyvesil inzerat sa mi ozval chlapik ze ma z toho notebooku konstrukciu s displejom takze mi to moze opravit alebo vymenit displej. Nakoniec siel cely displej a dal som mu len 10eur za pracu pretoze si za ten diel nic nepytal. A spravil to na pockanie