Pár otázok ohľadom hostingu (exohosting)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
L.E.n
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pár otázok ohľadom hostingu (exohosting)

Príspevok od používateľa L.E.n »

Chcem si objednať webhosting, okrem exohostingu ma nič neoslovilo, vybral som si aj program, len mám k nemu nejaké otázky a podpora mi už štyri dni neodpovedá, preto by som sa rád spýtal nejaké otázky tu.
Rozmýšľal som nad týmto hostingom: http://www.exohosting.sk/webhosting/mini-hosting ALE
1) Nikde neuvádzajú traffic - znamená to, že je neobmedzený?
2) Hosting podporuje PHP, no pri niektorých hostingoch sa mi stalo, že niektoré funkcie boli zablokované (neumožňovali to práva), aj keď to daná verzia podporovala, napr. zapisovanie do súborov pomocou PHP - bude mi to tu fungovať?
3) Čo je PHP Safe-mode OFF?
4) Aké veľké súbory je možné nahrávať na FTP? Potrebujem aspoň 1MB...

Vďaka za prípadné odpovede či skúsenosti :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Pár otázok ohľadom hostingu (exohosting)

Príspevok od používateľa Grim »

...presne tento program mám aj ja...čo sa týka veľkosti súborov tak je neobmedzená, čiže môžeš nahrať akokoľvek veľký súbor...
PHP Safe mode OFF

Možnosť pracovať so stránkou, prevádzkovať ju, aj vo vypnutom PHP Safe mode (OFF). Exo hosting ju začal poskytovať keďže PHP Safe mode robí ochranné mechanizmy pre skripty, a niekedy spôsoboval našim zákazníkom problémy pri inštalácii CMS systémov.
...hosting síce podporuje PHP, ale niektoré funkcie sú zakázané...ktoré to sú ti neviem presne povedať, jediné obmedzenie, ktoré som zaznamenal bolo nastavenie práv pre prístup k dátam...normálne je nastavené na 755, a keď som si chcel nastaviť na 777 tak to nefungovalo...daľej nedávno zakázali posielanie mailov pod falošnou hlavičkou (neviem či všetkým, alebo len mne)...
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

755? Aj freehostingy majú 777... skúsim na freehoste nastaviť 755, uvidím ako sa stránka bude chovať, každopádne ti ďakujem, ak všetko pôjde ako má, objednávam exo ;)
btw traffic je teda neobmedzený, však?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no s tým trafficom ti neviem poradiť, ja som žiadne obmedzenie v tomto nezaznamenal, ale moja stránka má nízku návštevnosť...veď posúď sám...
Prílohy
navstevy.jpg
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

V novembri 1,5GB, prečo taký rapídny nárast? :D
Ja však rozmýšľam nad trafficom 5GB mesačne, preto potrebujem neobmedzené, keď však ale na webe nič nepíšu a teba to tiež nijako neobmedzuje... jasná voľba, ešte raz ti ďakujem ;)

EDIT: presne teraz mi odpísali, tak kto by chcel vedieť:
"traffic pre mini hosting je orientacny, nemame ziadne pevne limity. Ak niektory zakaznik vyrazne prekracuje limit (15GB), tak je konaktovany a zalezitost sa riesi individualne. Nestane sa ze nebudete moct preniest data."
To je myslím fajn.
vvTF
Expert
Expert

Príspevok od používateľa vvTF »

Podotykam na exohostingu som mal problem s niektorymi pluginmi do nette frameworku, ktore zo zahadnych dovodov nefungovali len na tomto hostingu (na dalsich 3och serveroch ano)

Osobne u nich hostujem hosting a par domen, az na spominany problem je to celkom ok.
pluginlowe
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pluginlowe »

ak ti delaju problemy obmedzenie, preco sa nepoobzerat po neobmedzenem hostingu?

prosiel som ich vela, websupport, lacnywebhosting, ale no preco sa nepozerat za hranicou? Teraz hostujem u webya.
s tymito konkretne mam iba dobre skusenosti, co sa tyka nejakych zablokovanych PHP funkcii (mam u nich eshop s magentom, na nejake som narazil), po odoslani ticketu na podporu mi (konecne!) bez problemov pomohli.
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

pluginlowe napísal:ak ti delaju problemy obmedzenie, preco sa nepoobzerat po neobmedzenem hostingu?

prosiel som ich vela, websupport, lacnywebhosting, ale no preco sa nepozerat za hranicou? Teraz hostujem u webya.
s tymito konkretne mam iba dobre skusenosti, co sa tyka nejakych zablokovanych PHP funkcii (mam u nich eshop s magentom, na nejake som narazil), po odoslani ticketu na podporu mi (konecne!) bez problemov pomohli.
Nepotrebujem veľa miesta ani databázu, preto Exo a nie neobmedzený host...
Napísať odpoveď