v skratke holky na mna nikdy moc neleteli ,tak ale mal som to pazi teraz mam jednu slecnu vyse dvoch rokov no a odkedy sme spolu tak na mna ostatne holky moc beru a ani to necem a nepotrebujem stava sa to aj vam ?
No poviem to tak surovo: samec, okolo ktoreho sa pohybuju samicky, ma vyssie predpoklady na to, aby bol dobrym otcom deti a preto je pre dalsie samicky pritazlivejsi. A malo by to platit aj opacne. Normalne si toto asi nikto takto neuvedomuje, ale teoreticky by to tak mohlo byt
dost nepravdepodobne...myslim ze holka v 19 alebo 20 nepomysli ani na svoje potomstvo...jedine ak by v nich ostalo nieco z opic alebo praveku ...ale kazdopadne je to dobry tip na balenie holiek...staci si nejaku zavolat,ktora sa bude so mnou prececurat a o zvysok je postarane
Ono je to fakt pravda, keď som nemal priateľku tak ako záujem báb bol nižší. Potom keď som pred cca 3,5 rokom začal chodiť s priateľkou tak vtedy no sa to riadne rozbehlo a zrazu dievčatá po mne šli, ako mal som čo robiť aby som to nejak nevyužil , ale potom keď sme sa napríklad povadili tak zas záujem ostatných dievčat opadol. Takže podľa môjho názoru asi keď si šťastný niečo vyžaruješ čo ženské priťahuje. Zas keď je človek smutný a depresívny tak skôr toho druhého odpudzuje nie ? A myslím, že to funguje ako na ženy tak na mužov.
no nieco na tom pravdy bude naozaj ,neviem preco mam vzdy nepoviem ze smolu alebo stastie ,proste vzdy ak sa nieco deje tak zistujem az casom ze dotycna nieje az tak celkom slobodna ako tvrdila ja tomu celkom verim
ja si myslim,ze to je mozgom "všímaného objektu"...pretoze ked ma chlap baby v pazi,tak si ich nejako nevsima....(teda okrem poprsia a minisukne ) ale ked zenu ma tak si vsima aj tvare ... stale instinkt alebo skor prirodzena sexualita...?
ja to nebyl napísal:v skratke holky na mna nikdy moc neleteli ,tak ale mal som to pazi teraz mam jednu slecnu vyse dvoch rokov no a odkedy sme spolu tak na mna ostatne holky moc beru a ani to necem a nepotrebujem stava sa to aj vam ?
to je len dokaz ze baby letia na sebavedomych nanutenych a v pohode chalanov ktori nemyslia len na to jedno... uvedom si aky si bol predtym aky si teraz, porovnaj si to a myslim ze vysledok je jasny
ja to nebyl napísal:v skratke holky na mna nikdy moc neleteli ,tak ale mal som to pazi teraz mam jednu slecnu vyse dvoch rokov no a odkedy sme spolu tak na mna ostatne holky moc beru a ani to necem a nepotrebujem stava sa to aj vam ?
No mne sa to nestava, ale je to ako zakon schvalnosti. Vie to trochu nasrat No ale ked mas svoju polovicku, tak ta nic ine nezaujima a mas oci len pre nu.