Paranormal Division

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Paranormal Division

Príspevok od používateľa danodrevo »

Nevideli ste Iron Sky ? Nacisti na odvrátenej strane Mesiaca ? Tu končí všetká sranda. Čo ak je to naozaj pravda a prídu nás zničiť ? :D
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ja som dokonca pocul, ze Hitler sa venoval okultistickemu kpopu, na spojenie sa s mimozemstanmi...

Neviete co je na tom pravdy? :/
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

z niektorych veci by som si prdel nerobil, a hlavne nie odielu paranormalnej divizie SS, ... nevies co sa dialo, mozno sa nedialo nic a moznoze sa fakt dialy divocarny. Napisem to takto, ty vies co je v oblasti 51 ? vies co sa stalo v roswelli v 47 roku? vies je dost mozne ze sa veci diali a drzi sa o tom huba dodnes, alebo sa to zmedializuje nafukne a spravi velke halo, len aby sa ludia posmiali a mozno sa smeju aj na realnej veci....
KaptMichal
King
King

Vies o tom, ze fenomen UFO vznikol v USA potom, ako Amici zacali skusat nemecke prototypy lietajucich tanierov? Vies o tom, ze nakoniec prisli na to, ze tato koncepcia nie je vobec vyhodna, a pouzitelna? A preto odrazu nikto ziadny lietajuci tanier v arizonskej pusti nevidel.
K tej zone 51 by som povedal asi tolko, ze ludia maju radi legendy. Urcite sa tam vyvija plna rit novych veci, ale nebudu to ziadne svetelne mece ani nadsvetelny pohon ;)

//

A mimozemstania dali Nemcom techniku? To sem doleteli na radovych 12 valcoch? :D Alebo to boli take svine, ze doleteli na antigravitacnom pohone ale dali im len technologiu kaziaceho sa reaktivneho pohonu do Me-262? :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

KaptMichal napísal:Vies o tom, ze fenomen UFO vznikol v USA potom, ako Amici zacali skusat nemecke prototypy lietajucich tanierov? Vies o tom, ze nakoniec prisli na to, ze tato koncepcia nie je vobec vyhodna, a pouzitelna? A preto odrazu nikto ziadny lietajuci tanier v arizonskej pusti nevidel.
Fenomen UFO vznikol davno pred tym, nez sa vedelo, ze existuje USA. Nechce sa mi sem davat priloha, tak len takto http://goo.gl/QjYUb (tie prve su obrazy z obdobia renesancie). A to nespominam indicku Mahabharatu, kde su opisane lietajuce stroje - Vimana. Netvrdim, ze videli mimozemstanov, tvrdim len, ze ludia videli neidentifikovatelne lietajuce objekty odjakziva. Mozno vela fetovali, mozno boli kedysi vyspeli a mali primitivne lietadla, alebo ... :)

//

K tej relativne primitivnej technologii, co udajne dali mimozemstania nemcom. Predstav si, ze si sucastou vyspelej civilizacie. Dal by si svoje kompletne know how fuzatemu sialencovi, ktory chce ovladnut svet?
KaptMichal
King
King

Tak fenomen lietajuceho taniera, nazyvaj to ako chces. Vobec neviem o tom, ze by sa na prelomoch storoci alebo skor vsade pisalo/rozpravalo o leitajucich tanieroch, o ufo a inych "mimozemskych" objektoch.
Ludska fantazia nepozna/la hranice, takze to, ze niekde v Indii mali vymyslene lietajuce stroje nie je ziadny dokaz. A tie obrazky, no luc svetla z mrakov mi nepride ako UFO v dnesnom slovazmysle, skor mi to pripomina nejake biblicke vyjavy a ine nabozenske vymysly.

Ak by som bol clenom socialne a technicky vyspelej civilizacie, nezasahoval by som do inej alebo by som aspon nepodporoval boje. Ak by som ich na druhu stranu podporoval, dal by som im co najucinnejsie zbrane.
//

Mne to pride jednoducho smiesne, ludia sa snazia stale najst nejaku senzaciu, ale silou mysle sa to jednoducho nestane. Odjakziva ludia mali radi zahady, dnes je tazsie si nieco vymysliet, lebo sme na tom technologicky, vzdelanim uplne inde ako volakedy, ale stale sa hladaju cesty k legendam, mytom. To vsetko len kvoli popularite, mozno aj peniazom.
Na jednej strane sa ludia smeju na Aštarovi Šeranovi, na druhej strane veria, ze Hilter bol v spojeni s inymi bytostami.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

KaptMichal mal som na mysli tie obrazy, kde su namalovane 2 lietajuce objekty a v kazdom z nich niekto sedi..

Co ak by tie "co najucinnejsie zbrane" pouzili proti tebe?
KaptMichal
King
King

Uz sa uberame cisto hypotetickym smerom ale urcite by som im dal len technologie, proti ktorym by sa ich nepriatel nevedl ucinne branit, ale aby zaroven oproti tym mojim boli takmer neucinne.. :)

Pozri vela veci sa vymyslalo, ludia boli odjakziva fascinovani hviezdami, vtakmi, a chceli lietat. Preto dnes mame lietadla. No a kazdy narod tieto svoje predstavy prezentoval inak. Cize nepripisoval by som to vplyvu mimozemskej civilizacie.
Napísať odpoveď