Stopa napísal:no nahodou.... moj kamos mal ten stary ericson ktory je narazo-vodo-odolny ale mal ho zo sekaca takze vibrovanie neslo, ale ked mu ho spoluziak zo srandy hodil o tabulu tak uz mobil veselo vibroval
Ja mam T310 a tomu tiez niekedy prestane ist vibracne, staci s nim pobuchat zo spravnej strany a vibracne naskoci
dair napísal:LOL tak ty to vedies, ja asi svoj hodim do tatranskeho caju a podla vsetkeho by som mal byt na neho ako externy zdroj, schopny napojit notas
Skus Zbojnicky caj.. a budes moct aj klasicky desktop s dvoma gf7xxxGT grafikami v SLI..
Ja som raz vyhadzoval bratovy kluce z okna na 3 poschody bol som opity a omylom som vyhodil aj svoj telefon . najvacsia sranda je to ze padol na travu do najvacsieho blata ked som ho odtial vylovil tak to vypadalo jak HO*no. doniesol som to domov a pekne vycistil a mobil funguje dodones.
este ze to je*** do to ho blata lebo hned vedla bol kanal a okolo neho beton to by asi neprezil ten mobil . hhe
Digital napísal:Mne minule padol telefon do mora ked som ho vytiahol tak mi s orangeu dosla sms ze mam hovory na 10 rokov zadara
Hej a ja som ho minule omylom vypral v pracke lebo som ho nechal vo vrecku a teraz ho vobec nemusim nabijat, uz ide aspon 3 mesiace a este som ho nenabil
Tak tu nekecajte blbosti
niekedy vam odfotim moj telefon a budete sa pekne kosit jak vyzera... zapnut ani vypnut sa uz neda..bo nema tlacitko..bud je na nabijacke..alebo ho pouzivam..vnoci si musim vypnut zvuk..aby nezonil inak je to N3100 . ale zije este
Schyl2o napísal:vacsiu blbost som este nikdy nikde necital
tomu ver. Toto sa nikdy nemoze stal ty lolo...kredit ti strhava operator a nie mobil...jedine ze by nastal nejaky skrat a aktivoval by sa ti Easy extra sms alebo take daco