tympadom musi davat stale rucnu ale ta pri mrazoch zamrza
parkovanie v kopci
-
skcookie
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
parkovanie v kopci
na segrinom aute pri vypnutom motore a zaradenej rychlosti (aj spiatocka) a miernom kopci sa jej auto stale posuva akoby pretacalo motor je to normalne alebo je tam daka vada?
Re: parkovanie v kopci
tak uz budu prepustat kruzky.. ale zalezi aj na sklone toho kopca
a ak ta trapi len ta rucna, tak vymen lanovody, co nie je velka investicia a uz nebude zamrzat 
-
skcookie
Medium Expert
praveze len mierny mozno 10°
Je to daco komplikovane na opravu ma starsie Polo 1.4 benzin
Je to daco komplikovane na opravu ma starsie Polo 1.4 benzin
Nezere olej? AK hej tak si to urcite kruzky ako uz bolo spomenute.
10° je rovina, nie kopec.. na hocijakom motore ti to musi udrzat na 2. popripade 3. rychlostnom stupni.. tam budu v haji kruzky. kontrolovat, ci zerie olej, je skor dlhodoba diagnostika.. zmerat tlaky vo valcoch, je tak na hodinku dvomi lavymi rukami
vymenit lanovody - zadne kolesa dole, bubny dole, na pakniach odkvacit stare brzdove lanka, na opacnom konci odkrutit matky, vybrat, a zalozit nove s opacnym poradim postupu... ja by som to robil 2-3 hodiny, lebo mam tendenciu vsetko co je hrdzave a ide tazko vole, prebrusit, ocistit, namazat atd 
kto nemaze nejede 
trosku ot sry ale nasa felda sa dala potlacit so zaradenou 1st a vobec nezrala olej a ked som to tlacil foter krici pockaj je tam rychlost a ked som auto veselo tlacil uz som na jeho vyraze videl ze nieco nieje ok 
-
skcookie
Medium Expert
ok toto jej vytlacim nech si to blondina porobiFuxxo napísal:10° je rovina, nie kopec.. na hocijakom motore ti to musi udrzat na 2. popripade 3. rychlostnom stupni.. tam budu v haji kruzky. kontrolovat, ci zerie olej, je skor dlhodoba diagnostika.. zmerat tlaky vo valcoch, je tak na hodinku dvomi lavymi rukamivymenit lanovody - zadne kolesa dole, bubny dole, na pakniach odkvacit stare brzdove lanka, na opacnom konci odkrutit matky, vybrat, a zalozit nove s opacnym poradim postupu... ja by som to robil 2-3 hodiny, lebo mam tendenciu vsetko co je hrdzave a ide tazko vole, prebrusit, ocistit, namazat atd
Zatiahni ručnú a zapáľ 2 kahance pod zadnú nápravu.
-
Scorpion90
King
Poznas cestu medzi Muranom a Tisovcom a stupanie na sedlo Dielik? Tam je stupanie 12° a nemam teda pocit ze by to bola rovina.. s ostatnym suhlasFuxxo napísal:10° je rovina, nie kopec.. na hocijakom motore ti to musi udrzat na 2. popripade 3. rychlostnom stupni.. tam budu v haji kruzky. kontrolovat, ci zerie olej, je skor dlhodoba diagnostika.. zmerat tlaky vo valcoch, je tak na hodinku dvomi lavymi rukamivymenit lanovody - zadne kolesa dole, bubny dole, na pakniach odkvacit stare brzdove lanka, na opacnom konci odkrutit matky, vybrat, a zalozit nove s opacnym poradim postupu... ja by som to robil 2-3 hodiny, lebo mam tendenciu vsetko co je hrdzave a ide tazko vole, prebrusit, ocistit, namazat atd
16% je najvyssie prípustné podľa normy pre 1.triedu, nie? Aspoň podľa značky.
Edit: Ratz, pravda
Asi sú to teda stupne.
Edit: Ratz, pravda
-
RATZINGER666
Darca
jeden pise stupanie v percentach, dalsi v stupnoch, tak sa dohodnite 
poznam tu cestu velmi dobre, ale pozor na pojmy. Nie je tam stupanie 12° ale 12% . Stupanie a uhol su 2 rozlicne veci...Scorpion90 napísal:
Poznas cestu medzi Muranom a Tisovcom a stupanie na sedlo Dielik? Tam je stupanie 12° a nemam teda pocit ze by to bola rovina.. s ostatnym suhlas
Tak ako to je? Na 1 km je prevýšenie 120 resp. 160 metrov?
-
Grim
Darca
...12% znamená, že keď prejdeš 100m tak budeš vyššie o 12m...
-
RATZINGER666
Darca
nie je to merane na plochej vzdialenosti 100m? tym padom prejdes viac, lebo prepona bude dlhsia...
medzi ° a % nieje velky rozdiel kedze 90° = 100% = zvyslo hore
-
audiotrack
VIP
až na to, že 45° je 100% a nie 90 (pri 45° sú odvesny rovnaké,takže na 100 metroch stúpneš o 100 metrov)wladas napísal:medzi ° a % nieje velky rozdiel kedze 90° = 100% = zvyslo hore
ale ked povies 100% stupanie tak logicky sa tym mysli maximalne nie? a maximalne stupanie je podla mna zvyslo hore (ale chapem co myslis s tymi odvesnami)
podla teba sa da maximalne stupat len pod 45° uhlom ?
podla teba sa da maximalne stupat len pod 45° uhlom ?
-
audiotrack
VIP
Nevravím že sa dá maximálne stúpať pod uhlom 45°, to ty si povedal že maximum je 100%. Môžeš stúpať aj pod väčším uhlom, a stúpanie mať viac ako 100%. Ale myslím že pre 90 stupňov to definované nebude, lebo je to pohyb už iba v jednej osi. Môže to k nej limitne ísť, ale to číslo bude šialené a nemá zmysel sa o takých stúpaniach baviť. To je už skôr sklon šikmej steny, a nie stúpanie
to nie je môj výmysel, je to proste tak definované v architektúre: http://www.archiportal.sk/2010/03/25/pr ... ercentami/
logicky mi to sedí tak ako hovoríš, ale iba ak používam tvoju chybnú logiku ignorujúcu definíciu stúpania.
to nie je môj výmysel, je to proste tak definované v architektúre: http://www.archiportal.sk/2010/03/25/pr ... ercentami/
logicky mi to sedí tak ako hovoríš, ale iba ak používam tvoju chybnú logiku ignorujúcu definíciu stúpania.