stala sa mi taka vec, ze v nedelu vecer som zaparkoval na parkovisku s rampami. Vtedy boli rampy hore, cize pri vstupe som nedostal ziadnu karticku. Teraz nemam ako z parkoviska odist
parkovisko so zavorami
parkovisko so zavorami
Zdravim,
stala sa mi taka vec, ze v nedelu vecer som zaparkoval na parkovisku s rampami. Vtedy boli rampy hore, cize pri vstupe som nedostal ziadnu karticku. Teraz nemam ako z parkoviska odist
Stala sa uz niekomu taka vec?
Re: parkovisko so zavorami
Počkaj do nedele 
Tiez som sa nad tym zamyslal raz v meste. Ibaze u nas je okienko a tam stala obsluha. Cize by ti nauctovali sumu od pondelka rana.
pri kazdej rampe by malo byt tlacidlo na zavolanie pomoci cez mikrofon, predpokladam ze to vezme operator ktory ma dane parkovisko na starosti a po vysvetleni situacie vie rampy otvorit na dialku, pripadne si vie pozriet kamerovy zaznam ze neklames, alebo chod s kamaratom na rampu, zober papierik a vycuvaj, s papierikom potom z parkoviska odides, ak nema kameru na špz