Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa Lub0$ »

VY to zatahujete do uteceneckej temy. Moj prvotny prispevok bol vseobecne pisany na celu moralno,kulturnu a ekonomicku situaciu v krajine. Chcel som len vyjadrit nazor, ze nadavat stale na politikov je o nicom. Nadavat na pristahovalcov a byt sa do hrude, ze sme krestania je o nicom.
Ake kulturno-socialne riziko ked slovensky narod sam os sebe nieje moc kulturny? Ludia sa snazia upozornit na nabozenske riziko tym ,ze zacnu kricat vulgarne anti-moslimske nenavystne mota....to sa ale uplne vymyka z nasej kulturnej-krestanskej spolocnosti. Tak potom kde su tie kulturno-socialne rizika? Co mozme ohrozit ked sa nevieme spravat lepsie ako ine nabozenstva?

V mojom dlhsom prispevku som pisal o tom, ze kazdy nadava na politikov a ich korupciu...ale nikto nevidi to, ze u lekara podplacaju kazdy den tisice obcanov, a nepride im to kulturne, nabozensky, ekonomicky ani moralne vobec zle.

Kazdy krici, ze moslimovia si nevazia zeny a manzelky, a ze zena je nieco menej. A na Slovensku nie? Vacsina primernych rodin na Slovensku stale zastava ten nazor, ze zena je menej, zazil som to. Nehovoriac o tom, ze zena ma nizsi plat za rovnaku poziciu ako muz. Nehovoriac o tom, ze tisice muzov na Slovensku bije doma svoje zeny. A nasledne idu do ulic kricat to iste na moslimoch. Tak sa opat pytam, ake kulturno-socialne riziko?

Aku kulturu prejavuju kotlebovci na protestoch vo videach, ktore ste tu postovali? Hadzanie kamenov do zien a deti? Preco si myslime, ze to je lepsie? Ja mam pocit, ze biely slovak predstavuje vacsie riziko voci moslimovi, ako moslim voci beznemu slovakovi.

Ked nastahujes 2000moslimov na SR, garantujem ti, ze viac tresneho cinu sa napacha slovakmi, voci nim, ako naopak. Ale to zase ignorujete vy.

Volit, a nezacat robit veci od seba je zbytocne, to tam ludia ani nemusia ist hodit listok. Potom vsetci nadavaju, no nikto sa nepozrie na seba a svoje ciny.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Teraz tu nahradzujete Fica, ci co? :D Mate abstak na migrantov? :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

To ze tvrdim, ze nelegalna migracia moslimov predstavuje bezpecnostne riziko este neznamena, ze automaticky schvalujem fasizmus, rasizmus alebo podporujem hovada, po novom poslancov, z LSNS. Tiez to neznamena to, ze bagatelizujem domace nasilie alebo diskriminaciu zien v SR. Tvrdim, ze imigranti predstavuju bezpecnostne riziko (rovnako ako fasisti na statnych poziciach), co su objektivne skutocnosti. A vzhladom na problemy, ktore si spominal, si nemyslis, ze by bolo fajn miesto vyrabania uplne novych problemov sa sustredit radsej na riesenie tych, ktore tu uz su?

Suhlasim s tebou, ze socializmus nasu spolocnost poznacil a aj 25 rokov od zmeny rezimu sa stale vela ludi slepo spolieha na politikov a na to, ze vsak sa stat o mna postara. Upozornil som ta ale, ze cela dalsia cast, kde si hovoril o imigrantoch, bola vylucne k ekonomickeho pohladu. Tiez podla mna ulohu zohrava tu spomenuty bod, ze SR ma obrovske danove a odvodove zatazenie, je preto logicke, ze mnoho ludi ocakava od statu patricne sluzby a "istoty". Ak chceme ludi naucit sa starat sa o seba, v prvom rade treba znizit tento ohromny byrokraticky kolos akym je SR...znizit dane a zatazenie obyvatelov, aby mali ludia z coho sa sami o seba starat a niest zodpovednost za svoje rozhodnutia.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

ephramko napísal:To ze tvrdim, ze nelegalna migracia moslimov predstavuje bezpecnostne riziko este neznamena, ze automaticky schvalujem fasizmus, rasizmus alebo podporujem hovada, po novom poslancov, z LSNS. Tiez to neznamena to, ze bagatelizujem domace nasilie alebo diskriminaciu zien v SR. Tvrdim, ze imigranti predstavuju bezpecnostne riziko (rovnako ako fasisti na statnych poziciach), co su objektivne skutocnosti. A vzhladom na problemy, ktore si spominal, si nemyslis, ze by bolo fajn miesto vyrabania uplne novych problemov sa sustredit radsej na riesenie tych, ktore tu uz su?

Suhlasim s tebou, ze socializmus nasu spolocnost poznacil a aj 25 rokov od zmeny rezimu sa stale vela ludi slepo spolieha na politikov a na to, ze vsak sa stat o mna postara. Upozornil som ta ale, ze cela dalsia cast, kde si hovoril o imigrantoch, bola vylucne k ekonomickeho pohladu. Tiez podla mna ulohu zohrava tu spomenuty bod, ze SR ma obrovske danove a odvodove zatazenie, je preto logicke, ze mnoho ludi ocakava od statu patricne sluzby a "istoty". Ak chceme ludi naucit sa starat sa o seba, v prvom rade treba znizit tento ohromny byrokraticky kolos akym je SR...znizit dane a zatazenie obyvatelov, aby mali ludia z coho sa sami o seba starat a niest zodpovednost za svoje rozhodnutia.
Moj nazor opat, a stojim si za tym, vladny system, alebo politicky system v danej krajine je zrkadlom obcanov krajiny, ich mentality. Ano, neda sa hadzat kazdy do jedneho vreca, ale ked sa bavime o pojme ako stat, tak statistika sa neda robit na par kusoch, ale na celku. Suhlasim s tym co pises. Nemyslim si, ze je mozne naucit ludi starat sa o seba, tym ze znizis danove zatazenie, opat ma neber tak, ze suhlasim s neviem akou danou...kraviny ako dan zo straty neuznavam. No su krajiny, kde su dane vyssie a ludia su na inej urovni.

Mentalita nieje postavena na peniazoch. Znizis beznemu ludu na SR danove zatazenie, zvysi sa im na konci mesiaca viac, tak to zrejme hodia do automatov, alebo prepiju.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne sa ľúbi, ako sa všetko zvaľuje na minulý režim. :D To je už až absurdné.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mozno to uz je otrepane ale je to kruta realita.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

http://www.aktuality.sk/clanok/275456/z ... imir-poor/

no som zvedavy s cim este pridu tie pijavice
Prílohy
428159.jpeg
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal:Mne sa ľúbi, ako sa všetko zvaľuje na minulý režim. :D To je už až absurdné.
Zvalujem to na mentalitu naroda.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ty debil, ty porovnavas slovaka s moslimom?

Slovak kazdy jeden bezne:

1. nemlati svoju zenu, ci ty ano? alebo tvoji kamarati biju svoje frajerky jedna radost? U islamistu totalne bezna vec.
2. neukamenuvavana zenu ktora sa pozrela na ineho muza, ani nerobi krvavu mstu. Islamista uplne bezne. Ci? zda sa ti ze tvoji znami na slovensku bezne rano priviazu zenu o stlp a ukamenuju ju ?
3. Sa neide vyhodit do vzduchu v mene krista a zobrat zo sebou na onen svet desiatky az stovky ludi. ci ? pocitujes na slovensku v svojom okoli ludi ktori to sli robit ? alebo maju tieto chutky, dat na seba semtex a vyhodit sa do luftu ?
4. nechodi hrat znasilnovaciu hru, ci ty to nejako pozorujes ked ides do mesta? prides do kosic, a za ticheho suhlasu policie vidis ako 20 nasincov pravych slovakov, znasilnuje na ulici holku a vsetci si z toho robia skvelu zabavu na vecer?

:smt098 :smt098 :smt098 :smt098 :smt098
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Neprehanaj...
hughito
Redeemer
Redeemer

wladas napísal:Mozno to uz je otrepane ale je to kruta realita.
Takže toto je pravda?
Suhlasim s tebou, ze socializmus nasu spolocnost poznacil a aj 25 rokov od zmeny rezimu sa stale vela ludi slepo spolieha na politikov a na to, ze vsak sa stat o mna postara.
Takže inde sa nespoliehajú na politikov? Odhliadnuc od toho, že neviem, čo presne znamená to "spoliehať sa na politikov."

Nezmysly.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

beardie, potrebujes linky?

Ci si natolko zrucny ze pri pouziti google si vies to co tvrdim dohladat aj sam? ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Hughito come on...
Takže inde sa nespoliehajú na politikov? Odhliadnuc od toho, že neviem, čo presne znamená to "spoliehať sa na politikov."
Dobre vies co to znamena. Ale pomozem ti.
Ludia maju casto pocit, ze politici im maju dat pracu a dat byvanie. Je to ok?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Prave pozeram na Danka... buduci tyzden bude velmi zaujimavy... Most a hlavne Kollar mu nesedi...
hughito
Redeemer
Redeemer

Lub0$ napísal:Hughito come on...

Dobre vies co to znamena. Ale pomozem ti.
Ludia maju casto pocit, ze politici im maju dat pracu a dat byvanie. Je to ok?
Tento pocit je badateľný aj inde v západnej Európe. Menej v USA. To má však oveľa hlbšie dôvody, nie to, že my sme tu mali nejaký štátny byrokratický socializmus.

Ja už len čakám, kedy niekto vytiahne to, že za Kotlebu môže minulý režim. Proste je to už fakt smiešne, že po toľkých rokoch "slobody a demokracie," sa stále vyťahuje to, že za niečo môže minulý režim.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie Kotlebu do toho nemiesajme. Ja sam badam na okoli, aj na rodine, ze za momentalnu situaciu moze minuly rezim. Preco nie, ved to nebolo az tak davno, skoro vsetci z minuleho rezimu este ziju. Socializmus naucil ludi na to, ze ''existuje'' nejaka komfotna zona z ktorej nemusia vystupovat, lebo dostanu pracu, pravidelny prijem, byt, socialne istoty a vsetko co k tomu patri. Ked tak niekto zil 30 rokov, tak asi tazko pochopi, ze je to len iluzia.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

http://www.aktuality.sk/clanok/321092/s ... ou-strany/
dufam ze budu predcasne volby a SNS by sa tam nedostala ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Lub0$ napísal:Nie Kotlebu do toho nemiesajme. Ja sam badam na okoli, aj na rodine, ze za momentalnu situaciu moze minuly rezim. Preco nie, ved to nebolo az tak davno, skoro vsetci z minuleho rezimu este ziju. Socializmus naucil ludi na to, ze ''existuje'' nejaka komfotna zona z ktorej nemusia vystupovat, lebo dostanu pracu, pravidelny prijem, byt, socialne istoty a vsetko co k tomu patri. Ked tak niekto zil 30 rokov, tak asi tazko pochopi, ze je to len iluzia.
Ale to nemá nič spoločné s minulým režimom, tento problém sa riešil už v 19. storočí. Ide o problematiku sociálnej politiky v Európe.

//autoeditácia príspevku (12 Mar 2016, 14:31)
Grond napísal:http://www.aktuality.sk/clanok/321092/s ... ou-strany/
dufam ze budu predcasne volby a SNS by sa tam nedostala ...
Toto nie je žiadne prekvapenie. Už dávno bolo jasné, že SNS pôjde ruka v ruke so SMERom a Danko tomu prispôsoboval aj povolebú rétoriku. Predvolebná bola opatrnejšia v záujme toho, aby mu otvorené spojenectvo so SMERom neuškodilo.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

hughito napísal: Ale to nemá nič spoločné s minulým režimom, tento problém sa riešil už v 19. storočí. Ide o problematiku sociálnej politiky v Európe.
Jasne, ako keby v 19. storoci vladla na Slovensku (Ceskoslovensku) socialna politika (??) Fakt? Ja som si to nemyslel...
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

A posrate SNS, hlavne, ze pred volbami to bola sama pravicova vlada sem a tam, ale Ficko asi nasluboval volaco. Dufam, ze sa tam uz nedostanu.
Napísať odpoveď