Parlamentné voľby 2016
Re: Voľby 2016
SNS vzdy malo masivnu billboardovu kampan, to este nie je zaruka uspechu vo volbach. Aj bez Slotu su tam stare zname firmy, skorumpovana banda hajzlov. Fico kedysi zlikvidoval SNS tym, ze zacal hrat na madarsku kartu. Dnes je to podobne, akurat namierene voci imigrantom. Dufam, ze sa do parlamentu nedostanu. Rovnako ako SMK.
Tá "analýza" je totálne odveci. Autori si vybrali len tri podobné oblasti (Dane a odvody, Podnikanie a zamestnávanie, Konsolidácia ver. financií), ktoré dopredu implicitne favorizujú skôr pravicové strany. Ale tak čo čakať od INESSU..
wladas, ides!wladas napísal:Poradim ak chces
Rozhodla som sa volit Siet (s tazkym srdcom..) Je tam vela novych tvari, nova generacia politikov, ktora ma chut a energiu nieco robit. Nevyhoda je, ze tie mena na kandidatke mne vela nehovoria (okrem Beblaveho a Prochazku), takze je to tak trochu macka vo vreci.
V kazdom pripade, SaS ma sice celkom dobry program, ale cez ten Sulikov populizmus sa neviem preniest. So svojou xenofobiou a euroskepsou mi v opozicii vadit nebude. Ale hlas mu dat nemozem.
Obycajni ludia by boli volitelni, keby tam nesaskoval Matovic. Lipsic je zase male plus. Okrem toho, sice vytahuju kauzy, co dobre.. ale potrebne su systemove zmeny, nielen kritika statusu quo.
Most ma Zitnansku a Dubéciho. Ale maju volicsku zakladnu, ktora sa drzi v triezvych cislach a nemaju takmer ziadnu palebnu silu.
Program KDH sa mi paci asi najviac, ale je to viac teoria ako prax a nemaju schopnych ludi..
Nemate tipy na ludi zo Siete, ktori sa vam zdaju schopni? (Aj ked mozno nevolite Siet??)
Tipy na schopnych ludi v Sieti nemam, iba na tych neschopnych - http://gorilavsieti.tumblr.com
kks, ale 15 000 fans, to neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. By ma zaujímalo, či to je originál, alebo je to kúpená a premenovaná nejaká fanpage. Nevie niekto náhodou?GothaR napísal:Odvaha - Veľká národná a proruská koalícia
Velmi silny matros
https://www.facebook.com/odvaha/timeline
Najviac ma tam dorážajú tie preklepy na akože "burcujúcich" obrázkoch
Práve naopak. Ukazuje to tel článok Denníka N ako ľudí absolutne zmagoril a nahuckal proti všetkému, čo sa imigrantov týka.hughito napísal:Inak zdá sa, že Fico - obdobne ako v prezidentskej kampani - prepálil. S témou utečencov, ktorá sa Slovenska takmer nijako nedotýka, doslova otravuje všetkých ľudí tu žijúcich. Už mu na to ľudia ani neskáču, skôr je to otravné + vidia, že je tu kopa iných problémov.
Keby to Fico nehnal do extrému a trocha povolil a namiesto toho prihodil čosi učiteľom a sestričkám, mohol si zachovať krásny sociálny zmier a takisto využiť na maximum tému migrácie. Takto to pôjde s percentami dole.
Ja teda sieť nevolím a to hlavne kvôli predsedovi, ale okrem Beblavého by som pravdepodobne krúžkoval podpredsedníčku Cséfalvyovúkathleen napísal:
Nemate tipy na ludi zo Siete, ktori sa vam zdaju schopni? (Aj ked mozno nevolite Siet??)
-
mirak2
Hardcore addict
to, co robi Sulik nie je v ziadnom pripade populizmus a xenofobia. vecne pomenuva problemy, ktore vznikli ignorovanim urcitych dohodnutych pravidiel, zmluv a dohovorov a aj ponuka rozumne riesenia. Kotleba je populista so svojim "cigani su prizivnici a riesenim je krompac a lopata" alebo Fico so svojim "vy ste super a ti najdolezitejsi!" (za "vy" si dosad hocico z kategorie dochodcovia, chudobni, studenti odbornych skol, studenti vysokych skol, veriaci, ateisti,... vzdy podla toho, kde sa prave nachadza a komu sa prihovara)kathleen napísal:V kazdom pripade, SaS ma sice celkom dobry program, ale cez ten Sulikov populizmus sa neviem preniest. So svojou xenofobiou a euroskepsou mi v opozicii vadit nebude. Ale hlas mu dat nemozem.
moj kamarat kandiduje za Siet a musel som dat na neho ignore na Facebooku, lebo mi zacala liezt na nervy jeho fb kampan. ked chces napis SS, dam ti jeho meno a cislo na zakruzkovanie, je to schopny clovek, ale nepacila sa mi jeho kampan na osobnom facebooku. na take veci su FB Pages
Fiju
a preco konkretne by si kruzkoval podpredsednicku Siete? (Teda okrem toho, ze dobre vyzera a je sympaticka..)
a preco konkretne by si kruzkoval podpredsednicku Siete? (Teda okrem toho, ze dobre vyzera a je sympaticka..)
kokos, tak to by bol teda extremny zlepenecRetne napísal:Praviciari urcite zlanaria SNS do koalicie
Druhe volby by boli este pred koncom 2016
Od tej podpredsesnicky som este nic nepocul, nic neprezentovala. Akurat bol s nou daky rozhovor vari na Sme.sk, je tusim dekankou dakej fakulty v tom mladom veku a nic o nej neviem. Jedine kto sa mi zo Siete pozdava, tak to je spominany Beblavy, ale ten sa ku kazaum Siete vyhybavo stavia.
Nevravim, ze Sulik v niektorych veciach nema pravdu. Ale prekruca Merkelovej politiku (zijem v Nemecku a vadi mi to, ako to on na Slovensku interpretuje). Okrem toho v nemeckych relaciach strapnuje Slovensko, ked pri diskusiach o migrantoch a integracii argumentuje hoaxami z internetu. Proste medzi europskymi politikmi v diskusii vyznie smiesne, hlavne ze na SVK sa tvari, ze on by vsetkych v EU-parlamente skryl do vrecka. (Lebo Nemci su blbi a Merkelova naivna.. bla bla..)mirak2 napísal: to, co robi Sulik nie je v ziadnom pripade populizmus a xenofobia. vecne pomenuva problemy, ktore vznikli ignorovanim urcitych dohodnutych pravidiel, zmluv a dohovorov a aj ponuka rozumne riesenia. Kotleba je populista so svojim "cigani su prizivnici a riesenim je krompac a lopata" alebo Fico so svojim "vy ste super a ti najdolezitejsi!" (za "vy" si dosad hocico z kategorie dochodcovia, chudobni, studenti odbornych skol, studenti vysokych skol, veriaci, ateisti,... vzdy podla toho, kde sa prave nachadza a komu sa prihovara)
moj kamarat kandiduje za Siet a musel som dat na neho ignore na Facebooku, lebo mi zacala liezt na nervy jeho fb kampan. ked chces napis SS, dam ti jeho meno a cislo na zakruzkovanie, je to schopny clovek, ale nepacila sa mi jeho kampan na osobnom facebooku. na take veci su FB Pages
Fiju focus group nie je nič relevantné, navyše to treba chápať v širšom kontexte aj iných káuz a hlavne problémom v školstve a zdravotníctve. Proste téma o nejakých migrantoch nie je už udržateľná.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Som netusil, ze slovensko sa da este strapnovat? Staci sa pozriet na korupciu, ktoru predvadzaju politici na svk a dake strapnovanie v nemeckych relaciach je totalne mimo a na napr. moj hlas vo volbach na Slovensku nema vobec vahu. Neviem si tam predstavit inu osobu momentalne. Do nemcov treba vrtat a do Merkelovej taktiez, takze zamna je to ok. #siet este ani poriadne nezacala a uz sa pri nej objavuju kadejake "pekne" pribehy a na cele s chlapom, ktory sa ukazuje v viac a viac krasnom svetle.kathleen napísal: Nevravim, ze Sulik v niektorych veciach nema pravdu. Ale prekruca Merkelovej politiku (zijem v Nemecku a vadi mi to, ako to on na Slovensku interpretuje). Okrem toho v nemeckych relaciach strapnuje Slovensko, ked pri diskusiach o migrantoch a integracii argumentuje hoaxami z internetu. Proste medzi europskymi politikmi v diskusii vyznie smiesne, hlavne ze na SVK sa tvari, ze on by vsetkych v EU-parlamente skryl do vrecka. (Lebo Nemci su blbi a Merkelova naivna.. bla bla..)
No kazdy ma slobodny hlas si zahlasovat ako chce
nejde o strapnovanie samotne. ale o to, ze Sulik sa v politike samoucelne predvadza. (moj osobny nazor)
Tiez nie som nadseny jeho postojom k utecencom, aj ked sam nemam celkom jednoznacny nazor, teda ani byt ticho a prijat urceny pocet, ale nesuhlasim ani s nazorom ze kazdy utecenec je terorista a postavme mur okolo celeho Slovenska, no myslim ze Sulik taktiez nejde az to takych extremov.kathleen napísal:V kazdom pripade, SaS ma sice celkom dobry program, ale cez ten Sulikov populizmus sa neviem preniest. So svojou xenofobiou a euroskepsou mi v opozicii vadit nebude. Ale hlas mu dat nemozem.
Problem je ze nie je koho volit, mozme volit len kompromis a SaS mi pride ako najprijatelnesia volba. Okrem dobreho programu sa mi paci Sulikov nazor na eurofondy a dotacie ako take, deformuju trh, zneuzivaju sa, napr. v EU vdaka dotaciam dokazu vypestovat kukuricu za nizke ceny a v Afrike, kde sa dokazali ludia uzivit sami, kvoli tomu krachuju, lebo od nich nikto nenakupi - podobne to je aj v inych oblastiach - a dotacie su z nasich dani, takze vlastne my vsetci (Europania a Americania) nepriamo sposobujeme a prehlbujeme chudobu a hladomor v rozvojovych krajinach.
Pocul som o tom hovorit aj konkretnych malopodnikatelov, napr. farmari dostavaju dodacie na velkost plochy, takze si kupia velke pozemky, neinvestuju do kvality, lebo nemusia a dostanu ovela vyssie dotacie ako farmar s mensim pozemkom, ktory investuje do vybavenia, ma vyssie naklady, potom su kvalitne veci preto tak drahe, dotacie sa tak aj uplne legalne daju zneuzit. To bol iba maly priklad, tie velke kauzy su dokazom ze dotacie nefunguju a su viac skodlive ako prospesne.
Dotacie su min. v sucasnej podobe vlastne velmi podobne Ficovym balickom, len nieco plataju, za tie peniaze by sa mohla spravit systemova zmena, aby sa dane skupiny, ktorym dotacie idu, dokazali uzivit sami. Je to samozrejme na dlhu diskusiu, ale zjednodusene takto (ne)funguju dotacie.
Siet by som nevolil kvoli tomu ako Prochazka klame, este keby ako chlap priznal ze za istych okolnosti by isiel so Smerom do vlady, ale on to povie a nasledne poprie, takze ked klame, ma smolu, v tomto napr. Sulik, aj ked sa kvoli tomu skoncila vlada, dodrzal slovo - a vlastne on bol podvedeny, uz len tym spojenim hlasovania a este ked mu Radicova slubila, ze to hlasovanie nespoji. No a ked Prochazka klame uz pred volbami, ako bude klamat po nich, ked uz mu nebude hrozit cervena karta.
Teba v tom Reichu este nikto nepretiahol,vsak?kathleen napísal: V kazdom pripade, SaS ma sice celkom dobry program, ale cez ten Sulikov populizmus sa neviem preniest. So svojou xenofobiou a euroskepsou mi v opozicii vadit nebude. Ale hlas mu dat nemozem.
Sulik je xenofob a euroskeptik?
Nenechaj sa prosim vysmiat.
Sulik je v prvom rade realista.
Neviem čo sú zač ale celkom sa mi pozdáva tá nová strana skok, neviem kto je za tým ale samozrejme to viem, že odišli z sas a keďže sas ja voliť určite nebudem kvôli Sulíkovi (euroskeptika voliť nebudem), tak sa mi zdajú ako alternatíva za sas. Majú tak isto dobré nápady ako sas len bez Sulíka, čo je dosť zaujímavé.
Matovič nie je politik, na ktorého by sa dalo spoľahnúť, je ako neriadená strela, preto ho voliť nebudem. KDH mi nikdy sympatické nebolo a Procházka je pre mňa stále aj KDH a preto mne až taký sympatický nie ale nemám s ním ani problém.
Voliť skok? Ešte aj ten názov, ale mne sú sympatickí (zatiaľ). Sas klon bez Sulíka. Ale rozhodnutý ešte nie som.
Matovič nie je politik, na ktorého by sa dalo spoľahnúť, je ako neriadená strela, preto ho voliť nebudem. KDH mi nikdy sympatické nebolo a Procházka je pre mňa stále aj KDH a preto mne až taký sympatický nie ale nemám s ním ani problém.
Voliť skok? Ešte aj ten názov, ale mne sú sympatickí (zatiaľ). Sas klon bez Sulíka. Ale rozhodnutý ešte nie som.
Nechcem ti brat iluzie,ale strana Skok je Ficov trojsky kon.
Fakt neviem, môže byť. Ale že by Krajcer a Kollár prešli k Ficovi? Veď boli v sas a boli vždy proti Ficovi. Veď to je ako keby Hrušovský bol trojským koňom KSS.renault napísal:Nechcem ti brat iluzie,ale strana Skok je Ficov trojsky kon.
renault : typický prípad zabednenca. Nože, pouč osobu žijúcu v Nemecku o tom, ako to tam naozaj je - zo stoličky spred počítača na Slovensku.
To, čo som písal vyššie o tom ako Fico prepálil sa potvrdzuje aj výskumami: téma migrantov je na spodku, ľudí zaujíma školstvo, zdravotníctvo, korupcia atď.
To, čo som písal vyššie o tom ako Fico prepálil sa potvrdzuje aj výskumami: téma migrantov je na spodku, ľudí zaujíma školstvo, zdravotníctvo, korupcia atď.