Partition Magic problem
-
omg2211
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Partition Magic problem
Caute mam taky mali problem s particiami. HDD mam rozdeleny na C,D no dnes som chcel particie spojit v jednu no asi som cosi dobre po*ral kedze som Decko dal odstranit vdomneni ze sa tie GB pridaju na Cecko
lenze Decko sa iba odstranilo a vlastne som prisiel o 30GB hdd. Aj som skusal particiu vytvorit novu no po restarte pc sa nic nezmenilo. Vie mi niekto pomoct ?
Partition Magic nepoužívam , ale v tom programe čo používam ja tak by som tvoju situáciu riešil tak že:
1. zmazať ten novovytvorený disk
2. kliknuť na disk C a daj Resize ( pri viac diskoch sa orientujem podľa veľkosti )
3. Malo by ti ponúknuť aby si si nastavil novú veľkosť toho disku C
4. Pridaj tam všetko voľné miesto ktoré ti dovolí pridať
5. Potom to popotvrdzuj , možno budú na teba vybiehať rôzne okná , že či to chceš naozaj spraviť. Všetko musíš potvrdiť.
----------------------------------------------------------------------------------------
Ja ináč používam linuxovú distribúciu Live CD PMagic 4.1. Nabootujem z CD a spustím program GParted no a potom postupujem podľa toho návodu hore.
Vypáliť ako ISO obraz CD , v BIOS-e nastaviť First Boot CD
1. zmazať ten novovytvorený disk
2. kliknuť na disk C a daj Resize ( pri viac diskoch sa orientujem podľa veľkosti )
3. Malo by ti ponúknuť aby si si nastavil novú veľkosť toho disku C
4. Pridaj tam všetko voľné miesto ktoré ti dovolí pridať
5. Potom to popotvrdzuj , možno budú na teba vybiehať rôzne okná , že či to chceš naozaj spraviť. Všetko musíš potvrdiť.
----------------------------------------------------------------------------------------
Ja ináč používam linuxovú distribúciu Live CD PMagic 4.1. Nabootujem z CD a spustím program GParted no a potom postupujem podľa toho návodu hore.
Kód: Vybrať všetko
http://sourceforge.net/projects/partedmagic/files/partedmagic/Parted%20Magic%204.6/pmagic-4.6.iso.zip/downloadRe: Partition Magic problem
Aj si ju naformátoval na NTFS/FAT32? Skús hodiť screenshot.omg2211 napísal:Aj som skusal particiu vytvorit novu no po restarte pc sa nic nezmenilo.