no ja mam pocit ze z pomedzi takychto deti sa robi draft na mafianske gorily.a ked v tomto veku kiluje macky co bude robit ked bude mat 30?mlatit svoju zenu varechou a kopat do nej na zemy kym ju neutlcie k smrti...esteze maju dobre zaklady.
Ked som videl ako ho udieral tou zeleznou tycou a ako potom ten psik knucal my az do placu prislo, ako moze byt niekto taky bezcitny, vsak ten hafik sa nemohol ani branit proti tym chrapunom Ja by som setkym co tam boli odtal ruky a mucil ich dovtedy kym by nemali dost.
kks to ja ani deti necem radsej mat heh sak to by som ich drzal zo strachu dade na samote kks by som im spravil to iste heh alebo ked uz nic viac by som im slachy trosku ponarezaval napr tu co je zozadu kolena pripadne obe achilovky nech si mesiac posedia v sadre s toho sa dostanu ale nech si vychutnaju bolest a som zvedavy ci budu este dakedy dakomu sposobovat
Keby v tom momente ako som pocul toho psa (nevidel, na toto nemam zaludok) stal pri mne ten clovek co ho udrel s obrovskou chutou by som mu dal take iste tri rany po krku, idealne tak aby nezomrel ale ochrnul na cele telo. Max. jeden rok je vysmech, takemuto cloveku treba dozivotnu ustavnu liecbu.
Na obecný úrad v týchto dňoch prichádzajú výhražné e-maily, dokonca aj zo zahraničia. Podľa jedného z nich sa skupinka českých mladíkov vraj chystá na Oravu tyrana zmlátiť.
.
.
.
„Výhražné e-maily prichádzajú najmä z Českej republiky. Dal som ich Miroslavovej rodine. Mám obavy, aby v našej obci nedošlo k lynčovaniu,“ povedal starosta Rabče Dušan Ratica. Autor jedného e-mailu dokonca žiada obecný úrad o meno a adresu chlapca.