Päsťami bili obesenú mačku
ja som nikde nepísal, že by som chcel, aby to bolo beztrestné
ale keď to berieš z takej stránky, prečo nieje potom trestné poľovníctvo...
však to je čistá poprava, nie ?
proste mám divné pocity, keď sa porovnáva hodnota človek vs pes
ako napríklad tí magori čo keď sa o tomto, či o ktorom prípade dozvedeli, chceli prísť na Slovensko a učiniť oko za oko...to je choré
ale keď to berieš z takej stránky, prečo nieje potom trestné poľovníctvo...
však to je čistá poprava, nie ?
proste mám divné pocity, keď sa porovnáva hodnota človek vs pes
ako napríklad tí magori čo keď sa o tomto, či o ktorom prípade dozvedeli, chceli prísť na Slovensko a učiniť oko za oko...to je choré
na začiatok musím napísať názor, ktorý možno odomňa nevyznieva od začiatku, ale s týraním zvierat nesúhlasím a považujem to za ohavný čin(to je pre brzdy)..ale nesúhlasím, aby sa za takýto čin chodilo sedieť
fizz ako ty vravíš, keď sme kúsok odbočili s tou poľovačkou - si si istá, že zviera je hneď mŕtve? ja som poľovníctvo spomenul preto, lebo niektorí by za zabitie psa dávali už trest smrti...
podľa mňa sú psy tiež premnožené
neviem čo viac napísať, podľa mňa sa to všetko preháňa
fizz ako ty vravíš, keď sme kúsok odbočili s tou poľovačkou - si si istá, že zviera je hneď mŕtve? ja som poľovníctvo spomenul preto, lebo niektorí by za zabitie psa dávali už trest smrti...
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mozno nieco na tom bude, ale aky iny odstrasujuci trest by si navrhoval...??? verejnoprospesne prace...??? sak to by bolo smiesne...schw33k napísal:na začiatok musím napísať názor, ktorý možno odomňa nevyznieva od začiatku, ale s týraním zvierat nesúhlasím a považujem to za ohavný čin(to je pre brzdy)..ale nesúhlasím, aby sa za takýto čin chodilo sedieť
švík: Medzi tými chalanmi a polovníkmi je značný rozdiel. Polovníci zver hája a tí chudáci toho psa týrali.
Podmienečný trest a ešte k tomu trojmesačný je čistá zúfalosť. Keď už podmienku, tak aspoň na 2 roky.. A za verejnými prácami si stojím. Je to nepríjemná robota a slovenským mestám by to pomohlo hneď dvojmo. Boli by čistejšie ulice a nabudúce by si tie decká rozmysleli, že keď dožerú horálku, či ten obal hodia na zem alebo sa prejdú pár krokov ku košu.
Podmienečný trest a ešte k tomu trojmesačný je čistá zúfalosť. Keď už podmienku, tak aspoň na 2 roky.. A za verejnými prácami si stojím. Je to nepríjemná robota a slovenským mestám by to pomohlo hneď dvojmo. Boli by čistejšie ulice a nabudúce by si tie decká rozmysleli, že keď dožerú horálku, či ten obal hodia na zem alebo sa prejdú pár krokov ku košu.
-
Kibo
Hardcore addict
bohuzial po opatovnej medializacii pripadu, ked chlapik ubil psa zeleznou palicou sa tu objavil dalsi ohavny cin. mladici upalili psa zaziva
http://milacikovia.sk/show.php?sec=73&s ... =1847&od=0
tak toto je uz naozaj privela, nabuduce bude co, roztrhaju dakeho tvora na kusy???
je tam aj video, ale ak mate slabsi zaludok, rsdsej to nepozerajte
(asi ho v dohladnej dobe stiahnu)
tak toto je uz naozaj privela, nabuduce bude co, roztrhaju dakeho tvora na kusy???
ko******, inak sa nedaju nazvat, keby toho psa aspon nemali priviazaneho, toto bol uplne zbabely cin a upalit by ich bolo malo.Kibo napísal:bohuzial po opatovnej medializacii pripadu, ked chlapik ubil psa zeleznou palicou sa tu objavil dalsi ohavny cin. mladici upalili psa zaziva
-
Kibo
Hardcore addict
ja som len nieco zapocul, ze je nejaky novy pripad, tak nasraty ze co zas, potom som to nasiel, tak som vrel od nervov ako parny hrniec! akoze co si chcu takito magori dokazat? ze su frajeri a ze maju nato? chcel by som vidiet ako by skucali plakali a prosili, keby to bolo v obratenom garde. ten pes sa nemal sancu branit, ako gothar napisal, zbabely cin, su to ozajstni hrdinovia. este by ma zaujimalo, ze odkial splasili toho psika. na tulaveho mi moc nevyzeral 
kokos ako ma taketo daco dokaze vytocit
-
miki690
Medium Professional
Uplne suhlasim, sediet za zviera ako za cloveka je trochu cudne... Urcite by sa mali trestat pripady tyrania zvierat, ale zasa nerobme z toho az taku tragediu ... vela ludom sa priepikli ovela vecsie svinstva a nikoho to teraz netrapi. Aj ja som za VPP pri takychto veciach .schw33k napísal:na začiatok musím napísať názor, ktorý možno odomňa nevyznieva od začiatku, ale s týraním zvierat nesúhlasím a považujem to za ohavný čin(to je pre brzdy)..ale nesúhlasím, aby sa za takýto čin chodilo sedieť
Btw este k tym polovnikom : polovnik moze v lese kedykolvek zastrelit psa pokial je bez obojku a nahubku. Polovnici sa mali starat o lesnu zver a kontrolovane robit odstrel. Odstrely sa ale nie vzdy len koli premnozeniu, ak je nieco premnozene tak sa moze strielat kedykolvek. Teraz tresnem, ze ked polovnicke zdruzenie vyda povolenku ze sa za sezonu mozu odstrelit 2 zajace tak polovnici zo zdruzenia emozu odstrelit viac ako dva zajace, inac je o pytliacenie ako kazde ine. No zvycajne to nefunguje celkom takto. Je strasne vela polovnikov, ktory chodia len strielat a o zver sa nestaraju a je velmi casty jav ze si niekto zaplati povolenku na zver aj nad limit a tiez.
Kriminalita co sa tyka vrazdy cloveka je vacsinou opodstatnenou vecou(vybavovanie si uctov), nedbalost alebo nehoda. No ale aby niekto len tak chitil dakoho a zapalil ho na ulici, uje**** sa natom a natacal to som este nevidel. Zatial co tito skrachovanci zabijaju zvierata ciste zo zabavy a imbecility. Ked sa na taketo videa divam, uplne ma vyvedu z miery.miki690 napísal:Uplne suhlasim, sediet za zviera ako za cloveka je trochu cudne... Urcite by sa mali trestat pripady tyrania zvierat, ale zasa nerobme z toho az taku tragediu ... vela ludom sa priepikli ovela vecsie svinstva a nikoho to teraz netrapi. Aj ja som za VPP pri takychto veciach .
-
miki690
Medium Professional
Hmm no ak myslis ze je normalnejsie z nejakeho dovodu zabit cloveka ako bezdovodne zabit psa tak ja tento nazor nezdielam. Inac je pomerne dost takyhto ludi co sice nemusia zabijat pre zabavu ale staci ze zmlatia kazdeho co sa na nich len pozrie...Sheep napísal:Kriminalita co sa tyka vrazdy cloveka je vacsinou opodstatnenou vecou(vybavovanie si uctov), nedbalost alebo nehoda. No ale aby niekto len tak chitil dakoho a zapalil ho na ulici, uje**** sa natom a natacal to som este nevidel. Zatial co tito skrachovanci zabijaju zvierata ciste zo zabavy a imbecility. Ked sa na taketo videa divam, uplne ma vyvedu z miery.Tym deckam v tych videach proste rozbit pisky a posadit ich do cely nic ine si nezasluzia.
V mojom pripade sa pohorsujem nad tym, ze zviera zabiju tym, ze ho umucia. Inak kym je smrt rychla tak to viem prezit a aj u ludi sa to posudzuje takto. Kazdy, kto niekoho brutalne zabije moze cakat o dost vyssi trest ako ked sa vrazda stane pri impulzivnom konani a druhy zomrie po jednom bodnuti kuchynskym nozom.miki690 napísal:Hmm no ak myslis ze je normalnejsie z nejakeho dovodu zabit cloveka ako bezdovodne zabit psa tak ja tento nazor nezdielam. Inac je pomerne dost takyhto ludi co sice nemusia zabijat pre zabavu ale staci ze zmlatia kazdeho co sa na nich len pozrie...
-
PACO8
Light Professional
To je vsetko toto chore, pastami bili obesenu macku, upalili macku za ziva alebo co bolo teraz v novinach upalili psa za ziva. Tito ludia su psychicky chori a casto z nevysporiadanych rodin, ale videl som aj pripady kedy robili taketo veci (nie take brutalne a zviera prezilo) cisto len z frajeriny aby sa ukazali aky su oni machovia.
A to ze ci by sa malo za smrt zvierat sudit ako za smrt ludi? To urcite nie, predsa len clovek je nieco ine ako zviera aj ked sa k nim casto znizujeme.
Clovek je vraj najvyspelejsim zivym tvorom na tejto planete, ale svojimi skutkami a spravanim sa len tazko priblizujeme tejto frazi, casto sme horsi ako zvierata a to je do placu
A to ze ci by sa malo za smrt zvierat sudit ako za smrt ludi? To urcite nie, predsa len clovek je nieco ine ako zviera aj ked sa k nim casto znizujeme.
Clovek je vraj najvyspelejsim zivym tvorom na tejto planete, ale svojimi skutkami a spravanim sa len tazko priblizujeme tejto frazi, casto sme horsi ako zvierata a to je do placu
-
miki690
Medium Professional
PACO8: Myslim ze media zverejnovanim tychto veci situacii nijako nepomahaju, akurat davaju navod takym faganom co maju robit . Tych zasranov co to robia treba nejako potrestat, ale naco to takto rozmazavat ? pomoze to nejako riesit situaciu ? nezda sa mi skor stale toho pribuda viac.
este mam pocit ze ked sa zo vsetkeho budu robit taket tragedie, tak zachvylu budu clanky o tom ako som brutalne zavrazdil bezbranneho komara ked mi sedel na ruke a potom za to dostanem 10 rokov na tvrdo
este mam pocit ze ked sa zo vsetkeho budu robit taket tragedie, tak zachvylu budu clanky o tom ako som brutalne zavrazdil bezbranneho komara ked mi sedel na ruke a potom za to dostanem 10 rokov na tvrdo
tak, tak ako pises... sku***syni... ti chlapci asi (na 100%) nemaju nieco v hlave v poriadku... ja by som za taketo veci posielal do vezenie, bez ohladu na to, ci ma ten hajzel 18, ci nema...
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 9:17 )
ja by som takemu typkovi, co tyral psa, robil to iste, co on robil tomu psovi... a mna by nezaujimalo, ako velmi by rodicia prosili, aby mu bolo odpustene atd...
//autoeditácia príspevku ( 18 May 2008, 9:17 )
moc?schw33k napísal:ale ísť sedieť za psa ? to je podľa mňa moc...