Pasce

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Filip123
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Pasce

Príspevok od používateľa Filip123 »

Vcera som pozeral fim taka pasca tam bolo ze lano na zemi a ked na to stupis tak ta potiahne na strom no nechapem ako :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Pasce

Príspevok od používateľa audiotrack »

a chápeš ako mohol falco (lietajúci pes z nekonečného príbehu) lietať tak ďaleko bez jedla? Asi by si už pomaly mal prísť do veku kedy si uvedomíš že film nie je realita
Filip123
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Filip123 »

audiotrack napísal:a chápeš ako mohol falco (lietajúci pes z nekonečného príbehu) lietať tak ďaleko bez jedla? Asi by si už pomaly mal prísť do veku kedy si uvedomíš že film nie je realita
Tak este dotatok nakruteni podla skutocneho pribehu len tak prezajimavost
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...takýmto dodatkom sa môžem vždy len zasmiať. Režiséri majú v mozgovni o kolečko viac, ktoré roztáča turbínu fantázie...takéto detaily sa podľa skutočnosti netočia...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

príbeh neznamená že každý detail musel byť presne ako vo filme (inak by to bola riadna nuda). Ber to tak, že tam proste bola nejaká pasca. Bodka. Scénaristi do toho môžu dať iné zbrane, vložiť do toho trochu lásky a napäte a dej ostane stále zachovaný. Chceš mi povedať že vo filmoch podľa skutočnej udalosti kde niekoho zastrelia brokovnicou tak telo neodhodí ako v tých filmoch podľa neskutočnej udalosti? Odhodí, i keď v reáli by nemalo. To len ako jeden z mnoha príkladov
UplenssGrapher
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa UplenssGrapher »

Včera som pozeral Transformerov, a jedno auto, myslím že to bolo Camaro, sa premenilo na robota! Môžte mi povedať ako je to možné? Vďaka.

...chladpče kolko máš rokov?

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2010, 18:56)
Bože môj, ... :D teraz mi prišla karma, na ktorej som sa dosť zasmial, jeden inteligentnejší ako druhý, ja sa o to s vami podelím ... :D

"už dávno upresnil že to bol film podľa skutočnej udalosti, takže tvoj príspevok bol namiesto vtipného dosť trápny"

Chlapče, teraz k tomu s tou karmou, a ty si v poriadku? Je normálne, že sa pýta takú koninu v 21. storočí, aj keď bol film "podľa skutočnej udalosti" ...? :D Uvedom sa, daj si dve tri facky, a potom napíš ako si dopadol. Alebo si pozri film 3:15 zomrieš, kt. je tiež mimochodom podľa skutočnej udalosti a všimni si fyzické zákony spomenuté v tom filme. Jednoduchý príklad. A nabudúce, keď budeš dávať karmu, aspoň sa priznaj, nemám rád primitívou, ktorý to riešia anonymne.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

dobre, teraz troška k veci: kukni si nejaké príručky prežitia v prírode, nájdeš tam mnoho druhov pascí - od pasce ako obyčajné oko, oko s vypružením, cez rôzne buchary až po strieľajúce pasce. Len pre info ako sa robí pasca s okom a vypružením, teda zrhuba to, čomu bolo akože vo filme (v tom filme to bol v skutočnosti navijak + oko). Vezmeš relatívne ohybný mladý strom, ten zohneš dolu, teda "napružíš." Na jeho vrchol priviažeš oceľové/silonové lanko a spravíš na ňom sťahujúce sa oko. Po tom ako obeť stúpi do oka a uvoľní svojim pohybom závlačku, stromček sa vráti do pôvodnej stojacej polohy a nešťastníka (resp. zviera) vytiahne so sebou. Voala - obeť sa hojdá vo vzduchu chytená za nohu.

p.s. neskúšajte to v praxi, text je čisto pre informatívne účely! Zámerne neuvádzam detailný opis výroby pasce.
Napísať odpoveď