Mám tuto základ.dosku MSI KT6V-LSR (MS-7021) neviete či by tam pasoval ešte dáky nový procesor ? ak nie tak aspoň aký najlepší procesor sa nato dá dostať ???
//Edit 13.2.2012 len tak som si prechádzal svoje staré príspevky a fixol som si gramatiku na to sa vážne nedá pozerať ospravedlňujem sa, tri roky do zadu mi gramatika nič nevravela teraz sa už snažím písať aspoň trocha gramaticky správne.
ked ti ho asi hojko napisal tak asi hej ale osobne ti poviem ze na taku dosku sa ti uz nic neoplati davat, narast vykonu by si postrehol ale neni to nic extra
Nevieme, ci ma Athlon alebo Sempron, tak ci onak, prinajmensom na uroven toho Sempronu by sa mohol dostat aj pretaktovanim. Podla mna kupou neziska toho vela. Ale ako odpoved na to, co sa pytal je to ok.
pato83 napísal:Nevieme, ci ma Athlon alebo Sempron, tak ci onak, prinajmensom na uroven toho Sempronu by sa mohol dostat aj pretaktovanim. Podla mna kupou neziska toho vela. Ale ako odpoved na to, co sa pytal je to ok.
chlapec tu ma problem s gramatikou a este taktovat ^^,... k teme nekupuj nic nasetri peniaze kup komplet novy pc..
bashnator napísal:chlapec tu ma problem s gramatikou a este taktovat ^^,... k teme nekupuj nic nasetri peniaze kup komplet novy pc..
Tak ale citat by uz mohol vediet aj napriek tej vazne otrasnej gramatiky. Procesory na socket A, to uz nie je o taktovani, to je len o presnom odsledovani navodov, tie su uz preskumane do poslednej nitky.