Pamatam si na jednu reklamu, co tam bol nejaky kresleny panacik, co bol na veceri s priatelkou a zrazu ho zacalo bolet hrdlo... to ukazali, akoby sa mu zacala tocit pila v hrdle.. dal si pastilku a skocil po tej priatelka...
Pastilky proti bolesti hrdla...
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Pastilky proti bolesti hrdla...
Ludia, ale pastilky su najlepsie proti bolesti hrdla???
Pamatam si na jednu reklamu, co tam bol nejaky kresleny panacik, co bol na veceri s priatelkou a zrazu ho zacalo bolet hrdlo... to ukazali, akoby sa mu zacala tocit pila v hrdle.. dal si pastilku a skocil po tej priatelka...
neviete nahodou, ako sa tie pastilky volaju???
-
zuzkazuzka
VIP
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
kedysi davno si mal aj ty 6 prispevkov, a teras ich mas vise 1000 tak sa hras na machra ty ? mali by ste sa spravat k ludom ktori su na forku novy ohladuplnejsie a nie ich za vsetko drbat dam tu jednu temu kto by bol laskavy a hned si zomna robite uje*y !Opak napísal:máš 6 príspevkov a ideš sa hrať na machra že čo je a čo nieje úboha téma?? asi chcel zistiť čo najlepšie zaberá...
ano každý nejak začínal ale na začiatku som nevyskakoval, nezakladal zbytočné témy a keď už nejakú založím tak si najprv zistím ako sa to správne píše
a nebudem sa hrať na najmudrejšieho že táto téma je o ničom atď..ty máš dve témy a obidve stoja za velký...vieš som tu už nejaký čas ale tiež sa teraz nebudem hrať na nejakého čáva..len upozornujem teba aby si to nerobil
oki dik nebudem nieje to vmojom plane ...Opak napísal:ano každý nejak začínal ale na začiatku som nevyskakoval, nezakladal zbytočné témy a keď už nejakú založím tak si najprv zistím ako sa to správne píšea nebudem sa hrať na najmudrejšieho že táto téma je o ničom atď..ty máš dve témy a obidve stoja za velký...vieš som tu už nejaký čas ale tiež sa teraz nebudem hrať na nejakého čáva..len upozornujem teba aby si to nerobil
-
olololwtfomg
Expert
Bud ti nesadli alebo tvoj organizmus ich nezvladol...Ja zase ked mam sople a dam si nejake kvapky do nosa tak sa mi pustia este viac jedine co mi pomaha je Sanorin Emulziaolololwtfomg napísal:Ja neviem čím to bolo ake keď som si raz dal tieto pastilky (konkrétne strepsils) proti bolesti hrdla tak som začal nekontrolovaťeľne kašľať.
Som trosku OT Prepacte