// Uz som ta upozornoval, aby si nepisala W miesto V etc. 3 dni basa za opakovane porusovanie pravidiel + nerespektovanie upozorneni moderatora. Tomasito
Pauza vo vzťahu
-
pancuska26
Expert
hahhaha..ja som svojmu priatelovi dlaa pauzu..a nastastie sme spolu..hoci by niekot bolrad keby sme neboli....noo co uz....podla mna je pauza dobra wec uwedoms si ci ti ta osoba vobec chyba...atd....ja som to citila a preto som wsetko zabalila a wratila sa spat....aaa ete raz je to dobre wec... 
// Uz som ta upozornoval, aby si nepisala W miesto V etc. 3 dni basa za opakovane porusovanie pravidiel + nerespektovanie upozorneni moderatora. Tomasito
no ja mam nato iny nazor... ale kazdeho osobna vec...proste ja som tiez dala pauzu vo vztahu a nebolo to zle...zistite ako si vas ten druhy vazi (ak si vas vazi) zistite kto vas naozaj lubi a kto nie...boli to ked vam druha polovicka anpise ze vas uz nechce vidiet..ale keby vas lubil akao tvrdi nesprava sa takto..to je moj nazor... no je jasne ze nemozte cakat od cloveka s ktorym sa rozidete vy aby vas stale mal rad....ale ani necakate to ze vas bude nenavidiet alebo vas nebude chciet vidiet....ja mams tale rada toho chalana ale chodis s nim nechcem zacat lebo sa bojim vztahu..ako ma raz jeden chalan podviedol mam strach...a kedze moja terajsia polovicka ma nechce vidiet... bude sa musiet zabudnut..ale u mna teda pauza existuje a zitite pri nej mnoho veci...

-
r4wMUnt34q
Star
Pauza
No rozhodne je pauza skuska vztahu. Strachom mozes vela pokazit, iked su pripady, ked je zo strachu viac osohu ako skody, zalezi na okolnostiach. A to kvoli pauze ta nechce tvoj frajer vidiet ? Ci kvoli tomu, ze si sa s nim po pauze rozisla ?
pauza je dobra vec, skoda ze pri nej chyba sex. a da sa ocakavat, ze ked ty ho posles do kelu docasne, ze zavre dvere uplne pred tebou. sa to stalo aj mne. logika je jednoducha: ked mozes ty, preco by som nemohol/la ja?? a na kolko chcem ja.Lúšťa napísal:no ja mam nato iny nazor... ale kazdeho osobna vec...proste ja som tiez dala pauzu vo vztahu a nebolo to zle...zistite ako si vas ten druhy vazi (ak si vas vazi) zistite kto vas naozaj lubi a kto nie...boli to ked vam druha polovicka anpise ze vas uz nechce vidiet..ale keby vas lubil akao tvrdi nesprava sa takto..to je moj nazor... no je jasne ze nemozte cakat od cloveka s ktorym sa rozidete vy aby vas stale mal rad....ale ani necakate to ze vas bude nenavidiet alebo vas nebude chciet vidiet....ja mams tale rada toho chalana ale chodis s nim nechcem zacat lebo sa bojim vztahu..ako ma raz jeden chalan podviedol mam strach...a kedze moja terajsia polovicka ma nechce vidiet... bude sa musiet zabudnut..ale u mna teda pauza existuje a zitite pri nej mnoho veci...![]()
-
r4wMUnt34q
Star
To nad mojim postom...
No tak to akoze... by urobila len nejaka tupa sp*na, alebo aspon vidis ako jej na tebe zalezalo.. Lepsie ti je dufam bez nej.. A s rukou si vystacis hadam.. Lepsie ako s takou mrchou..
Re: To nad mojim postom...
lepsier4wMUnt34q napísal:.. Lepsie ti je dufam bez nej..
mimochodom vpravo hore nad kazdm prispevkom mas ikonku "quote" na odpoved s citovanim toho prispevku.
-
r4wMUnt34q
Star
Re: To nad mojim postom...
r4wMUnt34q napísal:No tak to akoze... by urobila len nejaka tupa sp*na, alebo aspon vidis ako jej na tebe zalezalo.. Lepsie ti je dufam bez nej.. A s rukou si vystacis hadam.. Lepsie ako s takou mrchou..
toto patrilo mne?
// no ono je to vsetko zamotane... mam velmi rada toho chalana ale strach z toho vztahu mi branil s nim byt a tak som myslela ze casom to prejde ale vidim ze sa to nemeni...a kedze a moj chalan uz nechce videt zostava mi len zabudnut.... on si chce najst inu tak ja asi zabudnem.... nema zmysel bojovat o niekoho koho ste zranili a velmi vsak?
// Nauc sa citovat prispevky- http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32412 + nepis k tej istej veci viacero prispevkov po sebe- pouzi tlacitko UPRAV. Tomasito
-
r4wMUnt34q
Star
NIEE.. To patrilo babe, ktora povedala : "Ked mozes ty, preco by som nemohol/la ja?? a na kolko chcem ja." Bola to dost neprimerana reakcia (nielen) na moj vkus. Mala sa skor opytat preco pauzu a najst kompromis spolu s roman3x-om.Lúšťa napísal:toto patrilo mne?
Lenze pauza vo vztahu sluzi na porozmyslanie o vztahu a prehodnotenie jeho buducnosti. Bud zistis, ze ti partner/ka chyba, alebo nie. Pauza nie je na utekanie pred problemami ! Problemy sa same nevyriesia. Utekom len oddialis ich riesenie, ci dalsie dôsledky toho problemu. Ak mas velmi rada toho chalana, tak o neho bojuj, ale poprosil by som ta rozpisat tvoj problem rozsiahlejsie ako doteraz, aby som ti mohol pomoct. Najmä preco ti branil s nim byt..Lúšťa napísal:no ono je to vsetko zamotane... mam velmi rada toho chalana ale strach z toho vztahu mi branil s nim byt a tak som myslela ze casom to prejde ale vidim ze sa to nemeni...a kedze a moj chalan uz nechce videt zostava mi len zabudnut.... on si chce najst inu tak ja asi zabudnem.... nema zmysel bojovat o niekoho koho ste zranili a velmi vsak?
Dufam, ze sa MODi a ADMINi nenahnevaju, ked to das sem ako prispevok, ved tema je stale ta ista, cize ak dodrzis ostatne pravidla, tak to bude podla mna v poriadku..
K rieseniu zatial : Ak ta ma este stale dostatocne rad, tak ti odpusti. Mu napis, ci by ste to nemohli skusit od znovu, ze ho mas stale velmi rada, pripadne mu to povedz do oci, ak sa bude dat..
aaa
No mnesa teraz nedavno pochytili zo svojou polovickou s casti som bol ja na vyne a povedala mi ze potrebuje tyzden na rozmyslenie a potom mi povie.momentalne s nou teraz nechodim.este neubehol tyzden no uvidime.
-
r4wMUnt34q
Star
Vsade by sa mal uplatnovat rozum. Je dokonca vedecky dokazane, ze laska pochadza z mozgu (z rozumu) a nie zo srdca.. Som zvedavy, ako by si riesil rutinu (stereotyp) vo vztahu, v sexe bez rozumucolo napísal:V laske sa zvycajne rozum neuplatnuje...
Ked sa stale maju radi a budu si navzajom chybat, tak z mysle nezideIc3m4n napísal:pauza hmm myslim si ze to je dobry sposob ako rozbit vstah uplne lebo zide s oci zide s mysle myslim
Moja priatelka mi navrhovala pauzu, ked sme mali krizu vo vztahu, nedovolil som to, lebo som citil, ze by to bol koniec, kriza sa nejak casom vyriesila, kazdy z nas si uvedomil, kde robi chybu a sme spolu stale, odvtedy je to uz hadam rok... ale jasne ze sa hadame, ale vacsinou sa potom smejeme jeden na druhom, niekedy je prca sa hadat
a este lepsie potom udobrovat
sak vztah nieje len o laske...
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Milosrdné?! Práveže nie!colo napísal:Pauza vo vztahu je nezmysel. Je to zaciatok konca , alebo milosrdné naznacenie rozchodu.
pokiaľ máš holku, miluješ ju a nejak to škrípe a ona chce pauzu, obyčajne to znamená automaticky rozchod (ok, nie vždy, ale to je len zriedkavosť) no tým, že navrhne len pauzu, ti vlastne dáva nadej a vieru, že budete ešte spolu, že to je naozaj len pauza a ty ako tľk čakáš kedy skončí a trápiš sa a to je horšie ako by ti mala povedať, že je koniec. je to bolestivé, ale už sa s tým zmieruješ a ideš časom ďalej. Nieje nič horšie ako živená falošná nádej!
-
r4wMUnt34q
Star
Súhlasím, ale niekedy pauza padne dobre obom stranám.. Nesmies hned dufat v najhorsie a treba to brat s nadhladom, iked je to kvoli citom tazsie, uznavam.. Niekto mudry raz povedal, ze treba ratat s najhorsim, ale dufat v to najlepsie.. Ak vam to naozaj neklape, tak radsej byt single ako v neklapajucom vztahu.. Cas vylieci zlomene srdceTe-wei napísal:Milosrdné?! Práveže nie!
pokiaľ máš holku, miluješ ju a nejak to škrípe a ona chce pauzu, obyčajne to znamená automaticky rozchod (ok, nie vždy, ale to je len zriedkavosť) no tým, že navrhne len pauzu, ti vlastne dáva nadej a vieru, že budete ešte spolu, že to je naozaj len pauza a ty ako tľk čakáš kedy skončí a trápiš sa a to je horšie ako by ti mala povedať, že je koniec. je to bolestivé, ale už sa s tým zmieruješ a ideš časom ďalej. Nie je nič horšie ako živená falošná nádej!
Ta pauza padne niekedy fakt dobre ale podla mna by nemala byt dlhsia ako 1 tyzden.r4wMUnt34q napísal:Súhlasím, ale niekedy pauza padne dobre obom stranám.. Nesmies hned dufat v najhorsie a treba to brat s nadhladom, iked je to kvoli citom tazsie, uznavam.. Niekto mudry raz povedal, ze treba ratat s najhorsim, ale dufat v to najlepsie.. Ak vam to naozaj neklape, tak radsej byt single ako v neklapajucom vztahu.. Cas vylieci zlomene srdce
-
r4wMUnt34q
Star