PayPal a slovenske ucty

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

PayPal a slovenske ucty

Príspevok od používateľa Kentus »

Zdravim, nevem sice ci som trafil temu, ale co uz...
Potreboval by som vediet ci je mozne posielat peniaze zo slov. uctu (konretne Unicredit Bank) cez internet banking na konto PayPal.
Pisal som aj do unicredit, ale nato mi odpovedali,ze ano mozete posielat aj do zahranicia...celkovo to vyznelo ze nepochapila co sa pytam (dufam ze tu to chapete:P)
Dakujem

/edit: este som zabudol...mam Maestro (obyc, bez vypuklych cisel)...nj, studentsky ucet :P
callop
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

podla mna nie. budes musiet mat embosovanu kartu s ochrannym kodom na tom policku kde sa podpisujes. Inak to nepojde. aspon tak mi to povedali v dexii.
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

huf...skoda, toho som sa bal. :?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

nie je potrebna embosovana karta. Mam tatrabanku, studentsky ucet tatra academy, karta VISA ELECTRON. Ak podoporuje inet transakcie (ma CVV kod vzadu na policku pre podpis), budes moct na 98% vyuzivat sluzby ako paypay, paypal...

PS: V tatre mi tiez tvrdili ze potrebujem kreditnu kartu, embosovanu, a samozrejme vlozit vinkulaciu minimalne 20 000 aby mi kreditku dali :) no co som spadol z hrusky?

PS: Funguje to aj pre sud. ucet SLSP (dolezite je nastavit limit na inet transakcie v inet bankingu).
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no ale na tom policku ziadne cisla nemam :((
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

s beznym uctov v SLSP to asi nepojde, vsak?
v Irsku som uspesne pouzival 3V, ale tu nemam kde kupit tie "blocky"
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Pre platby cez Internet banking nie je potrebná Embosovaná karta.
Potrebuješ ju iba ked chceš zaplatit za nejaký tovar cez internet (rapidshare account, travian plus...a podobne) Tak isto aj ked si chces nieco kúpiť napr. parfém alebo nieco iné. Tak isto aj pri Paypal treba mať embosovanú kartu. Vo VUB stojí tak karta 700,-Sk pre Startkonto. Pre bežný účet by si ju mal dostať zdarma.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

tak este raz, ak mas kartu, ktora podporuje internetove transakcie (vzadu na policku pre podpis ma ten CVV kod), tak ti na 99,9% budu fungovat platby cez internet, rovnako tak aj paypal.
Nepotrebujes embosovanu kartu (platit za nu rocne), ako vravim, mam obycajnu Visa Electron. Ak tam ten kod nemas, poziadaj v banke o vydanie novej platobnej karty, ktora podporuje internetove transakcie (nie embosovanu!!! to je nieco ine. Ziadaj obycajnu platobnu kartu VISA Electron... ma to SLSP aj TB pri studentskych uctoch minimalne, takze to urcite nebude problem ani inde)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

bozemojpanemoj!
mam visu elektron, neembosovoanu, ibanking mi funguje. skusim zistit co bude stat v slsp takyto spas.
kazdopadne dakujem
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

STomko napísal:tak este raz, ak mas kartu, ktora podporuje internetove transakcie (vzadu na policku pre podpis ma ten CVV kod), tak ti na 99,9% budu fungovat platby cez internet, rovnako tak aj paypal.
Nepotrebujes embosovanu kartu (platit za nu rocne), ako vravim, mam obycajnu Visa Electron. Ak tam ten kod nemas, poziadaj v banke o vydanie novej platobnej karty, ktora podporuje internetove transakcie (nie embosovanu!!! to je nieco ine. Ziadaj obycajnu platobnu kartu VISA Electron... ma to SLSP aj TB pri studentskych uctoch minimalne, takze to urcite nebude problem ani inde)
Paltit rocne za kartu? nic take neplatím nakoľko ju mam platnu viac ako rok. Ale to je jedno. Treba skúsit a clovek uvidí. Kazdá banka to ma inak
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

neviete použiť tlačidlo Hľadať???? v téme ostatné(PC) je o paypale všetko popísané.
je úplne jedno aký máš účet a akú máš kreditku, na paypal stačí mať aktivovanú platbu poštou označovanú vínimočne platba internetom. pozri si zmluvu či ju máš aktivovanú, ak tam máš napísaný limit 0 SKK, choď do banky a za poplatok 50SK si môžes zmeniť limit a aktivovať to.
btw na paypal sa už nedajú presúvať peniaze z účtu, iba z iného paypal konta. pri platení paypalom ti to automaticky strhne z účtu, ak máš aktivovanú kreditku. a keď už konečne budeš chcieť aktivovať kreditku, tak daj hľadať tému paypal, dúfam že som to napísal dosť zrozumiteľne a nebudú žiadne blbé otázky :smt018
mcs_dodo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mcs_dodo »

STomko napísal:nie je potrebna embosovana karta. Mam tatrabanku, studentsky ucet tatra academy, karta VISA ELECTRON. Ak podoporuje inet transakcie (ma CVV kod vzadu na policku pre podpis), budes moct na 98% vyuzivat sluzby ako paypay, paypal...

PS: V tatre mi tiez tvrdili ze potrebujem kreditnu kartu, embosovanu, a samozrejme vlozit vinkulaciu minimalne 20 000 aby mi kreditku dali :) no co som spadol z hrusky?

PS: Funguje to aj pre sud. ucet SLSP (dolezite je nastavit limit na inet transakcie v inet bankingu).
mam stud. ucet v SLSP , normalna VISA ELECTRON , to trojmiestne cislo v zadu mam , ale ked so chcem regnut kartu na paypale tak mi ju nezoberie... (IB mam aktivovany,uz som velakrat platil)

nevie niekto preco ?
Prílohy
toto je vypis ktory mi pise paypal
toto je vypis ktory mi pise paypal
Napísať odpoveď