Paypal - kod na potvrdenie platobnej karty
-
Old Dirty Bastard
Guru
Paypal - kod na potvrdenie platobnej karty
Už cele dni čakam dpc... tvrdia, že ten 4-miestny kod, ktorym si potvrdim pridanu kartu v profilu mi pride aj na email... lenže nič mi neprišlo... taktiež tvrdia, že ho najdem bo "vypise karty"? bolo to po anglicky... neviete mi niekto poradiť? kde by som sa dostal k tomu kodu? okrem emailu... predtym mi emaily z paypal normalne prichazdali v pohode...
Presne tak, aby som to ešte trochu upresnil, tak pri transakcii, pri ktorej Ti strhne 1,5 Eura budeš mať poznámku s týmto 4 - miestnym číslom. Pokiaľ máš ale účet v Tatra Banke, tak tam budeš musieť zavolať na infolinku a vypýtať si to číslo.STomko napísal:Pride ti normalne na vypise z uctu (ty vies, ako casto ti chodi), alebo si zavolas na infolinku tvojej banky (ja som mal to stastie a nadiktovali mi ho)
Inak mne to číslo tiež prišlo až niekedy po týždni.
-
webmasterr
Medium Professional
kto ti tvrdi ze ten kod pride na email? paypal pochybujem, ten kod budes mat iba vo vypise/obratoch, ja som si nedavno pridaval kreditku na paypal a nic take tam nebolo.... pokial mi stiahli peniaze z uctu trvalo to nieco okolo tyzdna, a ked mas slsp a internet banking, tak v obratoch pri ten paypalovskej tranzakcii bude aj niekde medzi** 4miestny kod