Paypal, platby cez paypal
Re: Paypal, platby cez paypal
vcera som uhradil ciastku za nakup cez paypal, prisiel mi mail potvrdzujuci platbu, zaujala ma v nom jedna vec, pise mi shipping address uncorfirmed
este sa mi to nestalo, pripajam starsi vypis z paypalu, kde vidno confirmed
preco?
este sa mi to nestalo, pripajam starsi vypis z paypalu, kde vidno confirmed
preco?
nazdar,
nemenil si kartu alebo nieco v paypale?
nemenil si kartu alebo nieco v paypale?
vobec nic som nemenil
zadal si verifikacny kod a overil tym kartu?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to si nemusis vobec vsimat
Ono staci aby ten shop tu tvoju vyplnenu adresu poslal paypalu trocha inac ako mas povodnu v paypale a uz je unconfirmed.
jasne, toto nebola moja prva platba, platieb mam cez paypal na 3 strany v paypal accounte, vsetko bez problemov
guess: urcite? nebude na to prihliadat seller hej?
dedomil: neviem ci to je podstatne, ale v tom shope mam billing a shipping info bez diakritiky, vela krat sa mi totiz stalo, ze tu etiketu co lepia na zasielku, ze im ju vytlacilo zle, tam kde ma byt diakritika, boli iba stvorceky, myslel som ze by to mohol byt v buducnosti pre postarov problem, predsa len zasielka z druhej strany zemegule je trocha tazsi oriesok, tak v tomto eshope som sa zaregistroval a vyplnil bez diakritiky...moze to byt preto?
guess: urcite? nebude na to prihliadat seller hej?
dedomil: neviem ci to je podstatne, ale v tom shope mam billing a shipping info bez diakritiky, vela krat sa mi totiz stalo, ze tu etiketu co lepia na zasielku, ze im ju vytlacilo zle, tam kde ma byt diakritika, boli iba stvorceky, myslel som ze by to mohol byt v buducnosti pre postarov problem, predsa len zasielka z druhej strany zemegule je trocha tazsi oriesok, tak v tomto eshope som sa zaregistroval a vyplnil bez diakritiky...moze to byt preto?
-
guess.whoo
Redeemer
ja som mal skoro pri kazdej druhej ked som objednaval na inu adresu ako defaultnu v paypale
@CheZteR: proste to neries. Akakolvek mala odchylka v tej adrese ked ju posiela paypalu ten e-shop ma za nasledok ze je unconfirmed ale vzdy to je ta ista adresa. Nemusis sa nicoho bat.
Keď som si pridal kartu na PayPal (Visa Electron) včera večer, kedy by mi to malo strhnúť tých 1,5€ ? Pretože mám pocit, že mi to tú sumu už strhlo, ale nevidím tam žiadnu transakciu o tom, takže neviem ten kód ktorým to potvrdím.
-
Arkaz
Addict
Pozri sa na i banking ci ti to strhlo. Ak nir musis na PP niekde kliknut aby si mal kartu verified a ptm to strhne. A ak mas TB za ten kod musis volat na dialog. Nieke vidno v IB. Mozno u inich bank to najdes priamo v IB
Kartu som normálne pridal, potvrdil a požiadal o strhnutie tej platby. V zozname kariet mám pri mojej karte už možnosť "Enter PayPal code".
Včera večer, pár minút po pridaní karty na PP by som prísahal, že som mal na na IB disponibilný zostatok asi 419€, a keď som sa prihlásil znova, tak sa to zmenilo na 417,5€, čiže tú sumu to asi strhlo. Aktuálny zostatok sa ale nezmenil, neviem prečo. V posledných pohyboch na účte nemám žiadna záznam, nič.
Mám SLSP, a mám tu niekoľko platieb od PayPalu, a ten kód určite bude vidno v IB, toho sa nebojím. Akurát, že žiadny záznam o PP tam nemám, ani SMS ma neupozornila, že mi strhlo nejakých 1,5€.
Včera večer, pár minút po pridaní karty na PP by som prísahal, že som mal na na IB disponibilný zostatok asi 419€, a keď som sa prihlásil znova, tak sa to zmenilo na 417,5€, čiže tú sumu to asi strhlo. Aktuálny zostatok sa ale nezmenil, neviem prečo. V posledných pohyboch na účte nemám žiadna záznam, nič.
Mám SLSP, a mám tu niekoľko platieb od PayPalu, a ten kód určite bude vidno v IB, toho sa nebojím. Akurát, že žiadny záznam o PP tam nemám, ani SMS ma neupozornila, že mi strhlo nejakých 1,5€.
Hensym - sumu ti strhne hned, no vypis pride neskor (1-2dni). Tiez mam SLSP, kartu som pridaval 30.12, vypis mi dosiel az 1.1 Vo vypise budes mat okrem ineho aj 4-ciselny kod a ten zadas do Paypalu.
pippo: Výpis myslíš mail/pošta, alebo to, že sa transakcia objaví v IB?
myslel som transakciu(obrat) v IB
Ono sa to najprv objavu v rezervaciach, musis pockat par dni pokym sa to neobjavi v obratoch, tam v detaile transakcie najdes ten 4 ciselny kod 
Áno, v rezerváciách mi to pridalo naraz dve sumy, 1,00€ a 1,50€. Obe sú PP? 
//Hotovo, už je to v obratoch. Bez problémov.
Vďaka za pomoc.
//Hotovo, už je to v obratoch. Bez problémov.
Ano, obe by mali byt cez paypal.. Ta za 1.5€ ti behne do obratov za par dni kde najdes kod, ta za 1€ by sa ti mala vratit..
-
rastikbart
Medium Star
je mozne si vytvorit paypal ucet ale nesparovat ho so ziadnou kartou?? potom by som si poslal nan prachy z banky a kupoval z uctu. ake su nevyhody tohto riesenia?
nevyhody toho su ze si nemozes poslat peniaze z pp učtu do banky.
Napriklad ked ti niekto posle peniaze na účet....
Napriklad ked ti niekto posle peniaze na účet....