Paypal, platby cez paypal

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Paypal, platby cez paypal

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Asi po dvoch mesiacov čo mi neprišiel balík z ebay-u, som poprosil predajcu aby mi vrátil peniaze. Dnes mi prišiel mail, z paypalu aj z ebay-u že mi vrátil sumu. Na paypale mam nulu, no v histórii mi píše že suma mi prišla, bola zmenena z dolarou na eura a poslaná na kreditnú kartu. Takže mám sumu čakať na mojom bankovom účte?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

áno
lukas9206
Addict
Addict

Ako dlho trvá kým sa mi to pripíše? Ako klasický medzi bankový prevod?
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

U mna to raz trvalo tusim az 7-8 dni, treba cakat. :)
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

caute mam taku dilemu.z mojej banky SLSP sa mi nedaju zaplatit hry napr. steam,origin a pod.Ale posielanie cez internet banking na ucet prachy,alebo platit za nakup v obchode ide.Ani bezkontaktne mi nechcela prejst platba v lild :lol: tak reku si hovorim, ci sa neda ked mam ucet v paypal aj na SLSP aj zune preposielat prachy.kolko trva taky prevod?dakujem za vyrozumenie, ale do tohto sa nevyznam :wink:
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

typek61 - asi máš nastavený limit na online platby kartou na nula euro ...
Defaultne je to tak nastavené.
SLSP ale aj iné banky majú viac limitov.
- limit na výber z bankomatu
- limit na online platby kartou
- limit na bezhotovostné platby v obchodoch
- mesačný limit
- jednodňový limit atď.
Zájdi si do pobočky a skontroluj si to osobne , všetky limity , dá sa to aj telefonicky , ale musíš do telefónu hovoriť svoj PIN kód , takže to nie je ktoviečo ... Ja som mal presne taký istý problém ako ty , že som to mal nastavené na nulu. Všetko som mohol robiť , len sa sa mi nedalo platiť kartou cez internet.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mal si pravdu :? tie kur*y,este som sa ich pytal.ano da sa platit cez net :evil: takze chyba bola len tam :) len este ta bezkontaktna platba mi nejde
Prílohy
limity.jpg
Martin11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Martin11 »

ja by som mal otazku ohladom platby paypal to family and friends. Napr. Ked chcem zaplatiť povedzme 5 eury tak tam zadam mail primatela a vygeneruje to poplatok 50 centov. čiže tento kto v konečnom dosledku zaplatí ? zaplati to primatel alebo odosielaťeľ a strhuje sa to zo sumy 5eur čiže primatel dostane 4,50 alebo sa to prirata že zaplati 5,50 ako to vlastne je ? a čo sa tyka doby prevodu tak to naskakuje na paypal hneď a potom to paypal presuva na moju kartu ? alebo je to tam nejako inak ?
diki
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

potreboval by som poradit, ale pol roka som nenakupoval na paypal a ked som sa prihlasil tak mi vybehlo toto, neviete preco nemozem vykonavat ani prijmat ziadne platby? :( a pritom som nic nerobil, som len dlhsie nebol na ucte uz...
Why is my account access limited?

Dec 8, 2012 : You're only allowed to have one personal and one business account. In addition, we noticed one or more of the following problems:
You provided information that we believe was false, inaccurate, or misleading; or
You sent or received payment that was potentially related to fraudulent activity; or
You have more than one account with a negative balance; or
You are in violation of the User Agreement, the Commercial Entity Agreement, the Acceptable Use Policy, or another agreement you have with PayPal.
Our decision was based on terms outlined in these agreements.

Because of this, we've limited your accounts and can no longer offer our services to you. You'll still be able to log in to view your transaction history, but you won't be able to send or receive payment.
(Your case ID for this reason is PP-XXX.)

This limitation cannot be appealed.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

palo8 - nezaložil si si náhodou dva účty ?? A niekedy im totálne drbne a keď sa im zdá nejaká transakcia podozrivá , tak zablokujú dotyčnému účet a môžeš sa ísť sťažovať na lampáreň. Dokonca sa už stalo pár prípadov , že ľuďom bezdôvodne stiahli z bankového učtu peniaze. A u banky sa to reklamovať nedá tá s tým nemá nič.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

caute, chcel by som sa opytat nieco ohladom paypalu.

Kupoval som radio cez ebay za 360e kedze mi za ten cas 7 tyzdnov nebolo dorucene predajca mi vratil peniaze. Prislo mi aj upozornenie z paypalu ze mi prisli peniaze.
V historii to mam takto:

Jan 8, 2014*Currency Conversion*Completed*€363,72 EUR
Jan 8, 2014*Credit to Credit Card*Completed*-€363,72 EUR
Subject:
You have sent €363,72 EUR to Credit Card with PayPal
Funding Type:Credit Card
Transfer to:Visa Debit Card XXXX-XXXX-XXXX-5963

A ked si dam hlavnu stranku paypalu tak tam je PayPal balance: €0,00 EUR
Ani na ucte v SLSP nemam nic.
Nikdy som nemal problem takze neviem ako to prebieha pri vrateni penazi. Vratia sa mi spat na ucet alebo ako ? Ked by ostali na paypal tak nemalo by byt v policku paypal balance tych 363e ???

Dakujem za rady
lukas9206
Addict
Addict

Prídu na účet, no trvá to paru dní.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

OK vdaka tak budem cakat... :)
suhajko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa suhajko »

s PP mám dobré skúsenosti, hlavne s tým, že ide riešiť nedodanie tovaru do tých 45 dní od zaplatenia ( i keď bacha, niektorí vyčuránci budú naťahovať, diskutovať a neviem čo ešte, proste kliknúť na to, a potom keď chce tak dopisovať), dokonca s ním platím aj v takom Martinuse. Robil som si ho v dobe, kedy SLSP na konci rokam myslím 2010 (?) na 2 dni pokusne zrušila tieto služby a ľudia ich bombardovali e-mailami. Veľmi nerád platím priamo kartou (žiaľ na Amazone som inú možnosť ktorá by bola pre mňa dostupná nevidel), takže PP je v tomto super.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ahojte. Dnes som si zalozil paypal, no nastvalo to, ze mi to stialo 2x po 1eure a 1x po 1,50. Cize 3,50eura dokopy. Nemalo mi to stiahnut iba tych 1.50?
Sollozo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sollozo »

Čaute borci....Chcel by som vás poprosiť o radu s paypal. Chcel si objednať nejaké veci z Uk stánky prodirecsoccer. Samozrjeme som si tam vytvoril účet,povyberal som si veci ktoré chcem v hodnote nejakých 150éčok. Chcel som to platiť po prvý krát cez paypal. Všetko prebiehalo v pordiaku,keď som to dal vypaltť cez paypal,prihlásil som sa na paypal a dal som zaplatiť. Následne ma to hodilo na stánku prodirectsoccer s odkazom,ze sa stala nejaká chyba,že nákup neprebehol. na email mi došli 2 maily. najskor ze v tom zmysle ze všetko prebehlo v poriadku a násldene druhý mail že transakcia neprebehla. Samoizrejeme mi to nedalo s vyskúšal som ten istý postup objednávania 6 krát na uk stránke a 1 x na nemeckej stránke..stále sa opakovalo to isté. až dnes mi došli maily 6x z uk a 1x z nemeckej stánky že objednávka bola prijatá pod nejakým číslom....skoro som dostal infarkt,hneď som kontaktoval banku slsp, v strese aby mi zablokovali kartu. ženská na info mi povedala,čo som si nesôr aj čekol aj ja,že na platbu kartou mám limit nejakých 80 eur. môj papal účet vyzerá teraz asi tak,že mám tam 6 x vypísané asi toto :

Mar 10, 2014 Order To Pro-Direct Sport Ltd Canceled Details Order To Pro-Direct Sport Ltd O-07218715H2659532R-£123,05 GBP

a 1 x toto:

Mar 9, 2014 Order To Pro-Direct Sport Ltd Canceled Details Order To Pro-Direct Sport Ltd O-3TB04244GF420733 -€153,39 EUR

hoši,čo mám prosím ďalej robiť,keď si zvýšim limit napr. na 160 eur stiahne mi to z účtu 7x každý deň?alebo sa to dá nejako zrušiť?ačo s tým prím pomôžte....za odpovede vopred ďakujem....
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Ešte by sa to dalo , že skoro ráno si zvýšiš denný limit na 160€ a v ten istý deň najpozdejšie okolo 20:00 večer si ho zase znížiš na 80€ a uvidíš čo sa stane. Netuším či sa to dá aj cez internet banking , ale cez telefonickú podporu sa to dá určite. Ale PAYPAL ti oznamuje , že platby boli zrušené , tak sa asi nestane nič ... Zrušili ich asi preto , že tie platby neprešli keďže si tam mal limit 80€ , to sa mi zdá najlogickejšie.

Takže musíš zvýšiť denný limit a objednať ešte raz.

A potom sa čudujeme , že niektorí predajcovia odmietajú posielať tovar na Slovensko :lol:
Sollozo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sollozo »

no tak díkes ešte raz za odpoveď ...no a mám otázku,kde sa dá v paypal zrušiť opakovanie platby pls??
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Primo pri danej platbe. Musis si ju rozkliknut a tam niekde by to malo byt, ze zrusit reoocurence.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ahojte.kedy mi pride platba na moju kartu?vcera som poziadal o refund penazi
Prílohy
refund.jpg
Napísať odpoveď