PAYPAL-pooooomoc proooooooooosiiiiiiiim

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Halaszova
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

PAYPAL-pooooomoc proooooooooosiiiiiiiim

Príspevok od používateľa Halaszova »

Caute, už som raz písala, ale píšem ešte raz-snáď sa mi niekto ozve. Mam par otazok, ohladom paypal-u. Prave dnes mi aktivovali embusovu kartu. Pri pouzivani paypalu sa musim prihlasit na ich stranke? Pri nakupovaní mozem nakupovat len do 1000sk? niekde som to tu citala, tak sa pytam. :D
Pri nakupovani musim zadat kod, ktory je vyrity nad menom? Budem ho musiet zadat pri kazdom nakupe?
A otazka na koniec-napr:ak si objednam tovar z Ciny, hradim si aj postovne, alebo platim len za tovar??? Dakujem za odpoved-komukolvek, kto sa v tom aspon trocha vyzna. Silvia :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: PAYPAL-pooooomoc proooooooooosiiiiiiiim

Príspevok od používateľa cORP. »

Halaszova napísal:Caute, už som raz písala, ale píšem ešte raz-snáď sa mi niekto ozve. Mam par otazok, ohladom paypal-u. Prave dnes mi aktivovali embusovu kartu. Pri pouzivani paypalu sa musim prihlasit na ich stranke? Pri nakupovaní mozem nakupovat len do 1000sk? niekde som to tu citala, tak sa pytam. :D
Pri nakupovani musim zadat kod, ktory je vyrity nad menom? Budem ho musiet zadat pri kazdom nakupe?
A otazka na koniec-napr:ak si objednam tovar z Ciny, hradim si aj postovne, alebo platim len za tovar??? Dakujem za odpoved-komukolvek, kto sa v tom aspon trocha vyzna. Silvia :wink:
poznas tlacidlo hladat ? vidim ze si tu nova tak ti poradim ze tu uz tema o paypale je :lock:
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

milá moja tu sa zaklada iba jedna tema :) čiže tato :lock: :lock2:
Zamknuté