PayPal
-
TheMatterrss
Light Expert
PayPal
Neviete kde v Košiciach popripade na Slovensku zohnať karty s unikatnym čislom pre paypal (niečo ako gift karty )
Re: PayPal
AKo myslis ked si chces prepojit pp z kreditkou ??
-
TheMatterrss
Light Expert
nie práveže nechcem kreditku, niečo také ako poukážka s unikátnym číslom ktoré hodím na paypal a pridá mi na paypal účet peniaze
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a máš vôbec overené, že také čosi existuje? Ja som sa s tým ešte nestretol
neviem či je to aj na paypal ale existuje niečo takéto http://www.paysafecard.com/sk/sk-paysaf ... 8104252719
Počúvaj, neviem ako je to teraz, ale existuje virtuálna karta, ktorú si objednaš na internet bankingu dostaneš 16 miestne číslo + 3 miestne verified a dáš to na Paypal, ale po pravde, teraz už to nepotrebuješ, teraz stačí číslo debetnej karty
aj s tym 3 čislom vzadu 
na Paypale si to dáš potvrdiť, zoberú ti asi 3€ , pri vípise z karty si pozrieš 4 čísla, ktoré napíšeš pre potvrdenie tej karty na Paypali a všetko hotové
Veľa šťastia
na Paypale si to dáš potvrdiť, zoberú ti asi 3€ , pri vípise z karty si pozrieš 4 čísla, ktoré napíšeš pre potvrdenie tej karty na Paypali a všetko hotové
Veľa šťastia
Chcem sa spýtať na jednu vec - potrebujem dostať na svoj paypal účet 50 eur. Myslel som si, že prevod peňazí bude možný z bankového účtu (napr. ako u moneybookers), ale paypal očividne podporuje iba posielanie peňazí z paypal na bankový účet a nie naopak. Nechcem si kvôli jednému prevodu vybavovať kreditnú kartu. Máte nejaké nápady? Už som rozmýšľal, že by som niekoho (kto môže na paypal posielať peniaze) požiadal, aby mi poslal peniaze na paypal a následne by som mu prevodom poslal peniaze z môjho na jeho bankový účet. Ale v dnešnej dobe to je asi priveľké riziko...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/platby-cez-paypal-t114299.html
Prelúskaj si tú tému, sú tam overení ľudia, ktorí takto už zopár userom pomohli
Prelúskaj si tú tému, sú tam overení ľudia, ktorí takto už zopár userom pomohli