paypal (ukradnute udaje)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
svito
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

paypal (ukradnute udaje)

Príspevok od používateľa svito »

Caute, stala sa mi taka nemyla vec a to, ze sa niekto cez paypal dostal k mojej karte a obral ma o vsetky penaize na ucte.

Moja otazka na vas spociva v tom, ze neviem ako a kde mam napisat na paypal ohladne tohto problemu. Vraj aj v CZ maju pobocku ale s tel. cislom, ale nikde som to cislo nenasiel.

Viete mi niekto pomoct.

p.s.: budem vdacny za kazdu pomoc, boli to moje posledne uspory, nakolko som bez prace :(.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

základná otázka - vieš po anglicky? Ak nie a nezoženieš telefónne číslo na nejakú ich linku v rozumnom jazyku, tak potom skúsiť im napísať mail v AJ - tu na fóre je sekcia PREKLADY... tam ti to niekto z nás, čo hútoríme po englicky preložíme... každopádne držím palce... a určite sa na paypal obráť čo najskôr...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Cim skor zalozis dispute na paypal resolution centre tym lepsie...

Uz davno si im mal napisal mail aby zablokovali a zrusili vsetky posledne transakcie a z vacsej casti by bolo po probleme.
svito
Expert
Expert

dik za odpovede, email som uz napisal a kartu som dal zablokovat v banke.
Transakcie ako take na paypal som nemohol dat zablokovat nakolko som nato prisiel neskoro a zaroven to nebolo platene priamo cez moj ucet na paypal. Ale ako mi povedal kamarat nejak virtualne cez ten moj ucet.
Proste ked som platil na ebay tak si nejakym sposobom odchytili udaje o mojej karte.

To ze to bolo ukradnute s paypal viem len podla variabilneho symbolu, ktory bol uvedeny pri kazdej tej pladbe a taky isty je aj pri tych mojich cez paypal.

A to cislo predpokladam ze je moje identifikacne na paypal.

Uvidim co mi napisu z toho paypal.

//autoeditácia príspevku ( 13 Dec 2009, 14:56 )
Tak len tak pre info, po niekolkych emailoch a jednom odfaxovani vypisu z banky som svoje peniaze dostal naspat. Aj ked pladby priamo cez paypal nepresli, len boli nejakym sposobom ukradnute udaje o mojej karte.

Peniaze som dostal spat do posledneho centa :). A poviem vam, ze s takou ustretovostou a som sa doteraz nestretol!!!

Ako paypal sa o svojich zakaznikov stara do slova. :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nemozu si dovolit aby o nich hovorili zakaznici zle :)
svito
Expert
Expert

Filipito napísal:nemozu si dovolit aby o nich hovorili zakaznici zle :)
To ano, ale akurat vcera som prisiel na to, ze tie peniaze mi vratila banka v ramci reklamacie :). A este mi zahlasili, ze to stale nemaju doriesene s tou bankou v zahranici a, ze stale mi tie penieze este mozu zobrat :(.

Tak potom nechapem preco mi ich vobec posielali, ked to este nedoriesili. No kocurkovo. :D
Napísať odpoveď