PC a hry
PC a hry
Čaute len by som chcel vedieť či by som si zahral na mojom PC aj nové hry na low bez sekania s minimalne 30 fps.
Procesor mam AMD athlon 4850e 2.50GHz
2GB ram ddr2
ATI radeon HD 5670
Napríklad ako tu na tomto videu je to pravda ?
Procesor mam AMD athlon 4850e 2.50GHz
2GB ram ddr2
ATI radeon HD 5670
Napríklad ako tu na tomto videu je to pravda ?
Re: PC a hry
Podla mna nehrozi, mozno tak na rozliseni 1024x768 bez vyhladzovania.
Ako to myslíš to Battlefield čo je na videu na max?? To si myslím aj ja. Ale aj najnovšie hry okrem BF3
napriklad Zaklínač 2 alebo Crysis 2 na low s mininalne 30 fps by malo ísť aj na medium si myslím.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Bad company na max určite nie. mal som ešte rýchlejší pc a išlo na low s 25 FPS. zaklínač 2 tiež nie
Tak neverím že mi to nepojde kamoš má AMD athlon 5000+ 2.70GHz 2GB ram ddr2 a tiež ATI radeon HD5670 a BF3 mu ide na medium bez sekania som bol uňho mal tam minimalne 27 fps a na low by mu to išlo oveľa lepšie preto som sa rozhodol si kúpil tu grafiku. Tak neviem ja len hovorím čo som videl sme to uňho hrali.
-
Outsider
Star
Ked mal 128x1024 tak je to realne(ale s max 27 FPS
). Stale mi nejde do hlavy ked vidim taketo podobne temy..."chcel by som si zahrat nove hry na low s 30 FPS" si pozri minimalne poziadavky, ta tvoja grafika je dobra akurat tak na prezeranie web stranok. A neviem preco sa to pytas, ked si tu konkretnu hru mozes vyskusat a sam zistis jak ti nepojde.
ja mam 6670 neni o moc lepsia a hrajem bad company 2 na 1650 x 1050 na High bez vyhladzovania takze mohlo by to ist bez problemov si myslim
Ja mam v laptope alternativu 5770 a za idealnych podmienok viem dosiahnut 30FPS v BF3 na Ultra vo FullHD - na High hravam bez problemov. 5670 nie je o tolko horsia karta, takze si tam podla mna zahra vsetko a 99% hier na aspon medium detailoch v dobrom rozliseni.
No a mne by úplne stačilo zahrať si BF3 na low niečo aj na medium.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
s tým procesorom BF3 nie
5770 je o 30 percent vykonnejsia ako 5670 a pri kombinacii s tym procesorom neexistuje, aby bolo na 5770 ci 5670 pri hre BF3 dosiahnutelnych 30 FPS pri nastaveni Ultra vo FullHD rozliseni.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pri tom procesore je nemožné nastavenie medium v polovičnom rozlíšení.
-
Outsider
Star
To davtex:
1. Z tohoto vyroku som sa skoro posral od smiechu "Ja mam v laptope alternativu 5770 a za idealnych podmienok viem dosiahnut 30FPS v BF3 na Ultra vo FullHD" tym si myslel ked lejes na procak dusik a v hre cumis na okraji mapy na oblaky ? to su tie idealne podmienky ?
2. Idem uz spat rano bude opica
1. Z tohoto vyroku som sa skoro posral od smiechu "Ja mam v laptope alternativu 5770 a za idealnych podmienok viem dosiahnut 30FPS v BF3 na Ultra vo FullHD" tym si myslel ked lejes na procak dusik a v hre cumis na okraji mapy na oblaky ? to su tie idealne podmienky ?
2. Idem uz spat rano bude opica
Outsider: presne tak, radsej sa vyspi. Zabudol som napisat, ze to 30 mam bez AA. Teraz mam notebook na vajciach a tych 30 dam, no obcas sa to prepadne. Normalne hravam multiplayer na High bez AA uplne bez problemov. A s procakom problem nemam, mne nestiha grafika.