PC do 20000Sk s INTEL Procesorom a s INTEL doskou

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

PC do 20000Sk s INTEL Procesorom a s INTEL doskou

Príspevok od používateľa tino4 »

Dobry den no mam 20000 na pocitac na ktorom budem robit office veci obcas niaka hra napr FIFA 08 atd ...
Niaku uzasnu grafiku nepotrebjem ale nechcem integrovanu !
Monitor,mys,repraky,klaveska to uz mam (kvalitne)
A este by som chcel aby doska a procak boly od INTELu (mam zatial totiz to skusenost iba s INTELom a ine nechcem lebo tam ma clovek nejlepsi suppport)
No potom RAM si predstavujem 2GB 800MHz Grafika asi 256 tka Zdroj by som chcel asi 500W, napalovacku OVERENU LG
a este by som potreboval niaky vykonnejsi INTEL !Dufam ze sa moje poziadavky budu dat splnit ...
ceny by mali byt z: www.agem.sk www.alza.sk THX
Dakujem za vase odpovede !
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

takze snazil som sa vyberat iba z alzy ale mali maly vyber Intel procakov tak to som volil z agemu, taktiez kedze skor potrebujes office ako hry ale nechces int. graficku tak som volil skor lacnejsiu variatnu a vrazil niekde inde, bendu si mozes vybrat aku chces, ja som vybral taku aka by sa hadam mohla na pohlad pacit kazdemu, disketovu mechaniku som tam nedal, sice su lacne ale to uz dnes prakticky nikto nepouziva:

MoBo - http://www.alza.sk/zakladni-deska-intel ... d75814.htm - 2 974,00 SKK
CPU - http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10053295 - 6 090,00 Sk
RAM - http://www.alza.sk/2gb-kit-2x1gb-ddr2-8 ... d69200.htm - 1 635,00 SKK
HDD - http://www.alza.sk/seagate-barracuda-72 ... d62282.htm - 3 197,00 SKK
VGA - http://www.alza.sk/graficka-karta-asus- ... d70289.htm - 2 483,00 SKK
ZDROJ - http://www.alza.sk/zdroj-atx-fortron-35 ... d67436.htm - 1 189,00 SKK
DVDRW - http://www.alza.sk/dvd-vypalovacka-lg-g ... d82423.htm -1 025,00 SKK
CASE - http://www.alza.sk/pocitacova-skrin-the ... d76850.htm - 1 189,00 SKK

SPOLU: 19 782 SKK
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Diky chel by som sa ta spytat este ci sa da zohnat niaka lacnejsia grafika s podporou Direct X 10 este ze ci bude stacit 350W zdroj a ram by som asi volil CORSAIR inak v pohode ! Dakujem
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tino4 napísal:Diky chel by som sa ta spytat este ci sa da zohnat niaka lacnejsia grafika s podporou Direct X 10 este ze ci bude stacit 350W zdroj a ram by som asi volil CORSAIR inak v pohode ! Dakujem
neboj ten zdroj neni ziadny noname, je to forton takze postaci aj 350W a k tej DX10, poviem ti ze ak chces lacnejsiu DX10 kartu tak na nej DX10 rozbehas s 5FPS pretoze podla mna su vykonne DX10 8800GT a vsetko vyssie, proste tieto karty maju dostacujuci vykon na DX10 ale napriklad 8600 je onicom :? radsej si nechaj tu co som ti tam dal popripade si doplat 2000 SK a budes tam mat poriadny vykon na DX9 ale ako vravim, na lacnejsej DX10 karte budes mat z DirectX10-ny akurat tak pekne sekany obraz, to co som ti tam dal ja na FIFU 08 bohate postaci, ak chces hrat vykonnejsie hry tak potom ako som povedal, doplatit si 2000 SK
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Diky ! no neviem ... ale myslim ze na klasiku to postaci :) typu gta sa , nfs pro street a o niaky rok / dva urobim 5tisicovy update karty ak sa mi to vlastne oplati :) Dakujem este rozmyslam popravde o Ati radeon x 1950pro ! :) thx
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tino4 napísal:Diky ! no neviem ... ale myslim ze na klasiku to postaci :) typu gta sa , nfs pro street a o niaky rok / dva urobim 5tisicovy update karty ak sa mi to vlastne oplati :) Dakujem este rozmyslam popravde o Ati radeon x 1950pro ! :) thx
ano mal som na myslim tym priplatenim 2000sk ze by si si kupil X1950Pro ktoru mam aj ja a nemozem na nut ani kriveho slovka povedat
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

skus mi dat link kde predavaju tu kartu co mas ty :)
a je to 256mb alebo 512 ?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tino4 napísal:skus mi dat link kde predavaju tu kartu co mas ty :)
a je to 256mb alebo 512 ?
predava sa v obidvoch verziach, ja mam 256 a mam jedneho kamosa ktory ma 512 a tie rozdiely su uplne nulove v hernom zazitku, tuto mam ja: http://www.alza.sk/graficka-karta-ati-s ... d67455.htm
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Diky pomohol si mi :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Intel® Core 2 Duo E4500 3762
Kingston 2x1GB DDR2-800 CL5 Dual Channel kit 2426
Asus P5K 3524
Sapphire ATI Radeon HD2900GT 256MB 5843
DVDRW/ RAM LG GSA-H62N SATA 988
HDD Western Digital 200GB WD2000JS 8MB SATAII 1832
Fortron ATX-400PNF 400W 1217
ACUTAKE ACU-ELEGANT-SB 749

cca 20 350 SK s danou
Ta doska ma intel chipset a je to kvalitna znacka, tak preco nasilu intel dosku ???
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:Intel® Core 2 Duo E4500 3762
Kingston 2x1GB DDR2-800 CL5 Dual Channel kit 2426
Asus P5K 3524
Sapphire ATI Radeon HD2900GT 256MB 5843
DVDRW/ RAM LG GSA-H62N SATA 988
HDD Western Digital 200GB WD2000JS 8MB SATAII 1832
Fortron ATX-400PNF 400W 1217
ACUTAKE ACU-ELEGANT-SB 749

cca 20 350 SK s danou
Ta doska ma intel chipset a je to kvalitna znacka, tak preco nasilu intel dosku ???
Diky no ta grafika postaci slabsia netreba sa stale hrat ;) hlavne budem robit office veci a veci s videom strizna atd .....

Takze vsetko v poho radsej lepsi procak ako lepsiu grafiku ja viem je to nevyvazene ale staci ked mi to zobrazi na 22" monitor niec viac nepotrebujem :)

Dakujem !

No preto chcem lebo som mal uz asus aj intel asus nebol zly ale intel bol lepsi uz len co sa tika supportu ! A pripojenie dalsiych diskov a dalsych komponentov bolo rychlejsie do INTELackej dosky !
RAMKA ina dobra ale popravde viac mi vyhovuje prva zostava s ramkou CORSAIR a lepsim zdrojom a mozno este niaky pridavny chladic dakujem
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tino4 napísal:Diky no ta grafika postaci slabsia netreba sa stale hrat ;) hlavne budem robit office veci a veci s videom strizna atd .....

Takze vsetko v poho radsej lepsi procak ako lepsiu grafiku ja viem je to nevyvazene ale staci ked mi to zobrazi na 22" monitor niec viac nepotrebujem :)

Dakujem !

No preto chcem lebo som mal uz asus aj intel asus nebol zly ale intel bol lepsi uz len co sa tika supportu ! A pripojenie dalsiych diskov a dalsych komponentov bolo rychlejsie do INTELackej dosky !
RAMKA ina dobra ale popravde viac mi vyhovuje prva zostava s ramkou CORSAIR a lepsim zdrojom a mozno este niaky pridavny chladic dakujem
ja by som si tam radsej nechal tie A-DAT-y pretoze su to najviac bravane ramky do dual channelu
tino4
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

tino4 napísal:aha a nie su lepsie tieto:
http://www.alza.sk/pametove-moduly-cors ... d64285.htm ?

THX
vies co, nejdem ti nic vtlkat do hlavy lebo ani ja nemam rad ked mi niekto nieco vtlka ale pojdu ti obydve dobre a neurobis chybu ak zoberes tie a-daty ale tiez neurobis chybu keby zoberes tie corsairy alebo mystiqueove kingstony :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tino4 napísal:Diky no ta grafika postaci slabsia netreba sa stale hrat ;) hlavne budem robit office veci a veci s videom strizna atd .....

Dakujem !

Nepocul som o tom ze intel ma lepsi support, minimalne ho ma taky dobry ako asus... Mozes mi nejako zdovodnit alebo podlozit faktom to ze pripojenie diskov a komponentov je rychlejsie na intely, lebo mi to pripada ako lol co si napisal... :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

mystique napísal:Nepocul som o tom ze intel ma lepsi support, minimalne ho ma taky dobry ako asus... Mozes mi nejako zdovodnit alebo podlozit faktom to ze pripojenie diskov a komponentov je rychlejsie na intely, lebo mi to pripada ako lol co si napisal... :wink:
inac aj mne to pripada cudne pretoze zapajanie je stale rovnake, jedine ze by intel doska si to zapajala sama
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mystique > napr. layout maju niektore dosky naozaj otrasny a zapojenie IDE disku na Asus A8R-MVP bol naozaj porod, takisto byva porod zapojenie SATA diskov na niektorych doskach, ktore maju konektory viac dostredu a tym padom zapojeniu brani graficka karta.
zachariasko
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachariasko »

len preboha neber Intel dosku .. lebo na nej nenataktuješ ani 1 Mhz naviac .. s Intel čipsetom áno (Gigabyte / Asus) ale neber čisto Intel dosku !!!
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

zachariasko napísal:len preboha neber Intel dosku .. lebo na nej nenataktuješ ani 1 Mhz naviac .. s Intel čipsetom áno (Gigabyte / Asus) ale neber čisto Intel dosku !!!
on to ide brat na office a sem tam fifu, myslis ze ma v zaujme taktovat? :?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:mystique > napr. layout maju niektore dosky naozaj otrasny a zapojenie IDE disku na Asus A8R-MVP bol naozaj porod, takisto byva porod zapojenie SATA diskov na niektorych doskach, ktore maju konektory viac dostredu a tym padom zapojeniu brani graficka karta.
moze byt, ale ked ma PC na office kolkokrat sa bude potykat s tymto problemom ? raz, 2x ?
Napísať odpoveď