Pc - jeden problem strieda druhý...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Mufko
Novice
Novice

Pc - jeden problem strieda druhý...

Príspevok od používateľa Mufko »

Nazdar, pred dvoma tyzdnami nam udrel do baraku blesk, v inych bytoch sa vyriadil ale u mna relativne v poho. Po dvoch dnoch mi sprevadzkovali net ale ten raz isiel, inokedy nie, myslel som ze je to poskytovatelom ale potom som zistil ze mi ani nevie najst adapter. Skusil som net u kamarata, siel asi 10 min. Potom ani tuk. Vymenil som kabel, skusal reinstalovat ovladace z CD, (ani nenaslo sietovu) odinstaloval antivirak... Uz som ]fakt nevedel co tak reku skusim este preistalovat wwin. ak nepojde idem do servisu... Win mam na Usb, spustil som ho odtial a estw pred instalaciou vypisal mi chybu 0x80070002 a ze nevie najst nejake subory ci co. Potom som ho uz ani nespustil, pise mi Windows failed to start, a inu chybu 0xc000 000f... Z toho Usb som instaloval win aj pred tym a bez problemu... Doska Asus F1A75- V PRO Poradte prosim daco nech aspon ten win. nainstalujem bo ma.../
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pc - jeden problem strieda druhý...

Príspevok od používateľa typek61 »

skus instalovat z dvd/cd
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nahraj win na usb znova
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ja mam s win7 na usb prevazne zle skusenosti, tiez by som volil radsej overenu DVD instalaciu...
akurat vcera som bol u kamosa co mal nove PC ze mu vsetko blbne ze normalne instaloval win z usb ako furt a polka veci nesla kadejake dllka chybali aktualizacie netahalo a podobne hluposti
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Hegy, práveže naopak, ja som mal vždy problém s inštaláciou cez CD / DVD. Šlo to pomaly a občas to prerušilo chybou, že nedokáže prečítať médium. Včera som inštaloval Win cez USB - vyrobil som USB pomocou utilitky Rufus a bez najmenších problémov :)
Napísať odpoveď