PC mi nenahráva zvuk
PC mi nenahráva zvuk
Zdravím, chcel som si pripojiť mobil cez 3.5mm jack do mikrofónového konektoru a nahrávať zvuk z mobilu. Lenže keď pripojím jack (prepojovací kábel) z mobilu do pc a zapnem na mobile nejakú pesničku tak hrá asi sekundu a zastaví sa, dám play, zasa hrá sekundu a zastaví sa. A na mobile mi ukazuje ikonku "pripojených slúchtiek" a ako som už písal, keď sa pesnička zastaví, ikonka zmizne. Zvuk mi hrá v mobile ale mal by hrať v pc resp. v reprákoch. Dávnejšie mi to fungovalo tak neviem prečo teraz nie, takto sa mi nič nedá nahrať.
Ďakujem
Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC mi nenahráva zvuk
Nebude problem v mobile??? Alebo netreba nahodou na pocitaci zapnut nahravanie zvuku, resp. vypnut tlmenie mikrofonu, aby fungoval stale??? Preco si tie pesnicky nedas rovno do pocitaca???
V mobile problém nie je, robili to aj druhé. A kde vypnem to tlmenie mikrofónu? Tie pesničky boli príklad, nahrávať som chcel napr. hudobné nástroje v mobile, ... ale pri nejakom "dlhšom beate" sa to zastavovalo a nahrávalo sa to s prestávkami.
-
hojko
Site Admin
V nastaveni zvuku vo Windowse. V pocitaci to nahravas cez co???
-
Ryan Giggs
VIP
To moze byt aj vadnym kablom.
Nahrávam cez audacity a kábel je v poriadku, čisto nový.
-
Ryan Giggs
VIP
To že je čisto novy neznamena že to nemôže byť nim.
No skúsil som druhý kábel a robí to to isté. Obidva káble normálne fungujú, som si istý že to neni káblom.
-
Ryan Giggs
VIP
Ok, tak to môžeme vylučiť. Čo konektory? Sluchadla hraju z telefonu normalne? Mikrofon nahrava normalne?
Slúchatká hrajú úplne normálne a mikrák nemám, tak to neviem.
-
diduškin.chlapec
Novice
Ahojte potrebujem poradiť,
ked chcem z niekym volať na skype tak mi to napíše že mam problem s nahravacim zariadenim a ked si najdem nahravacie zariadenie v pc tak mi napiše že jeden je zapojeny a ten druhy je odpojeny
(predny panel 3,5mm konektor) co mam robiť ako ho mam zapojit alebo približne za každu odpovedať bude moc vdačny (Windows 10)
(predny panel 3,5mm konektor) co mam robiť ako ho mam zapojit alebo približne za každu odpovedať bude moc vdačny (Windows 10)
Mikrofon zapoj do predbeho panelu. Potom v Skype si daj Nastroje - Moznosti - Nastavenie zvuku a tam je hore mikrofon. Skus, ze ci sa ti neda prepnut na ten mikrofon, pretoze u niekoho to ostava vypnute, treba rucne zapnut mikrofon, taktiez aj pridat hlasitost. Tiez je mozne, ze predny panel pre repro a mikrofon nemas zapojeny na doske, ak sa jedna o stolny pocitac.