Viem, že sa tu nájde veľa odborníkov na PC, tak vás chcem požiadať či by sa niekto našiel kto by poskladal PC zostavu, čisto len bedňu bez monitora.
Cenová hranica je 550 € (16 500 Sk).
Malo by to byť hlavne na hry. Vyberajte to pls z nejakých obchodov ktoré sa nachádzajú v Blave alebo tam majú pobočku.
V prípade nejakých nejasností kľudne napíšte.
//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2009, 17:30 )
a tu mas dôkaz ze by ti malo ist GTA IV a podobne hry na high aj ked tipek ma i7
i7 je trosku ina kava a takisto ten benchmark nestoji za nic realne ide hra o 10-20fps menej
inac zostava celkom ok len radsej by som zainvestoval do lepsej dosky a Intel procaku
bodlo by keby si napisal aky mas monitor, ake hry hravas atd
Otazka - planujes to kupit teraz, alebo si robis prieskum trhu? Lebo tyzden co tyzden sa ceny menia, takze ak tema ma byt len akymsi suhrnom aktualnych moznosti bez praktickeho vyznamu, tak to napis rovno
KoCi napísal:Otazka - planujes to kupit teraz, alebo si robis prieskum trhu? Lebo tyzden co tyzden sa ceny menia, takze ak tema ma byt len akymsi suhrnom aktualnych moznosti bez praktickeho vyznamu, tak to napis rovno
Nie je to pre mňa, kamoš sa rozhoduje ale tiež nejako čaká čo kedy bude lepšie. Jemu už PC dosluhuje takže ja osobne to vidím tak, že v blízkej budúcnosti by to kupoval.
naozaj je najlepsie riesit to vtedy, ked je to aktualne... zatial napriklad mozes prezerat zostavy, co sa stavaju inym a budes priblizne v obraze zakazdym...
Tak ospravedlňujem sa, ale kamošove financie boli trochu priškrtené a z 800 Eur je 550.
Chcem teda ešte raz poprosiť, mohol by niekto vybrať nejakú zostavu hlavne na hry do tejto ceny? Obchod aby bol niekde v Blave a cena max. 550 Eur vrátane DPH.