Prosim vas mam taky problem ze mi nejde niektore veci na pc ako je napr. tento pocitac,rozbalit archiv,autorun CD, ani obnova systemu,...
ja si myslim ze to moze byt zakl. doskou lebo pres niektorymi dnami som stiahol novy driver na chipsety KT600 (ktory mam) nainstaloval a islo pohode bez problem. Ale dnes som tu zložku s instalačkou ktoru som na ploche, už vymazal no a ked som este dnes zapol pc tak vypisalo 2 veci ktore nenašlo (error) tak som vymazal v program files-via- driver na KT600 a stale nič a nejde mi ani program Pridat alebo odebrat programy. Ani istalovat napr. driver z Cd. A napr. ide: nero, winamp,opera,zlozky okrem zlozky Tento pocitac. Tak vas prosim aby ste mi pomohli s touto situaciou.
Skusit zapnut nudzovy rezim, cize pri zapinani pocitaca po bootovani stlacas F5 a ked sa dostanes do nudzoveho rezimu, tak pevne dufaj, ze sa ti podari korektne odinstalovat tie ovladace, ktore si zmazal, resp. ich opatovne nainstalovat.
hojko napísal:Skusit zapnut nudzovy rezim, cize pri zapinani pocitaca po bootovani stlacas F5 a ked sa dostanes do nudzoveho rezimu, tak pevne dufaj, ze sa ti podari korektne odinstalovat tie ovladace, ktore si zmazal, resp. ich opatovne nainstalovat.
No vlastne to bol Rootkit ktory som musel vymazat v nudzovom rezime ked som scanoval zlozku windows Avast-om ktory mi ho nasiel ale nesiel presunut do truhly tak som ho zmazal.A pc je v poriadku.