pc pipa a monitor nejde
pc pipa a monitor nejde
mno mam problem ime počitač ale zničoho nič každych zhruba 10 sec. zapipaaaap ale to neni hlavnz problem nejde monitor proste zapnem pc a monitor tmavy ako keby nebol v pc zapojený .....skušal som aj druhy monitor a tak isto takže monitor bude dobry vymenil som hardisky a nič stale tak isto tak v hardisku by nemal byť problem jedine čo ma napadlo je zdroj ???? ........................alebo včom by mohol byť ešte problem ..............tten zdroj som neskušal lebo už som nemal čas ale v sobotu tam pridem aj s pc tak nech viem čo všetko mam poskušať totiž...........nemam ten pc doma ale u sesterky
-
xH4wK
tomu sa hovori clear CMOS teda zmazanie nastaveni biosu a navrat na default hodnotyvikko78 napísal:to pípanie je specificke...napr. krátke,dlhé,dlhé....mne sa toto stalo na ntb...vytiahol som bateriu zo zakl. dosky, cca na pol minuty a potom všetko nabehlo ako malo
samozrejme potom by bolo dobre v biose pouzit "load optimal settings" alebo nieco podobne...
btw podla mna je to grafikou , je zrejme mrtva
-
iwo1222
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
1.zisti nazov svojej materskej dosky..
2. na inom kompe nahod guugle a daj do vyhladavania "nazovtvojejdosky beep code"
3. zapis zapamataj si ako ti to pipa
4. pohladaj na webe co tomu moze byt btw:presne tak isto mi to pipalo a bol kaputt CPU
all: vase dohady o tom co pipa su nespravne, totizto pipa piezomenic na MB ktory vlastne podava "chybove hlasenie"
2. na inom kompe nahod guugle a daj do vyhladavania "nazovtvojejdosky beep code"
3. zapis zapamataj si ako ti to pipa
4. pohladaj na webe co tomu moze byt btw:presne tak isto mi to pipalo a bol kaputt CPU
all: vase dohady o tom co pipa su nespravne, totizto pipa piezomenic na MB ktory vlastne podava "chybove hlasenie"
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Oživím túto tému.. Mám podobný problém ako je hore popísané, MB je winfast nf3250k8aa, speaker pípa stále dookola, pípe to tak 3-4 sekundy, potom prestávka a zase pípe dookola.. Mám doma jednu grafu, ale neviem či je funkčná nemám ju kde odskúšať, toto je jediný pc čo mám doma s AGP rozhraním.. Neviem, tipujem to tiež na grafu, prípadne ramky.. Ale ani jeden komponent nemôžem nikde otestovať.. Skúšal som clear cmos, vytiahnuť ramku, vložiť je späť, prípadne iný slot.. No nič pípe to ďalej, pc som skúšal spustiť bez grafy, pípalo to tiež.. Skúšal som ho spustiť aj bez ramky, tiež to pípalo tak isto, takže neviem.. Závada presne tá istá pc beži, ale monitor nereaguje.. Ako tak nad tým rozmýšlam na 80% to bude grafa.. 
Podla tipu dosky a tipu pipania si pozri, s cim sa to zhoduje a mas tam hned aj problem...
http://articles.techrepublic.com.com/51 ... 54916.html
http://articles.techrepublic.com.com/51 ... 54916.html