PC - Windows 7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
P1C0
Medium Expert
Medium Expert

PC - Windows 7

Príspevok od používateľa P1C0 »

Kupil som si PC, zlozil ho... vsetko ide, roztocia sa ventilatori, nabehne bios... ale ked idem instalovat windows 7 tak mi zacne kopirovat subory... potom nabehne to ich modre pozadie ale nenabehne ziadno okno kde by som pokracoval s instalaciou...
myslel som si ze to bude zle zapojeny HDD ale v biose ho je vidiet. Najprv som ho mal napojeny na SATA2_0 a mechaniku na SATA2_1. Skusil som to prehodit tak ze som dal HDD do SATA2_1 a mechaniku do SATA2_2 no to iste...
nechal som to tak a po 5 minutach mi nabehlo to okno ze "Ďalej" a svetko ide strasne spomalene (instalacie) vkuse len nacitava a dalej este nic...
mam dosku gigabyte MA785GT-UD3H a ramky A-Data 1600Mhz... doska podporuje 1066,1333,1666... moze to byt kvoli tomu?
mal by som ju pretaktovat na 1666 alebo co? ak hej tak pls podrobny postup :D
CPU AMD Athlon II x3 425 2,7Ghz
zdroj Corsair 400W
DVD-RW LG GH22LS
HDD Seagate Baracuda 500GB
uz som sa dostal po kopirovanie :D lol ale trva to strasne dlhoooo tento isty win som vcera instaloval kamaratovi a bola to rychlovka...
//tak uz to ide...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: PC - Windows 7

Príspevok od používateľa Andr3w »

mne robilo presne toto podobne ked som pridal novy HDD do PC, skus si premenit v BIOSe ktory disk ma byt primarny alebo take nieco...neviem ako sa to presne vola...nemyslim teraz bootovanie z ktoreho disku ale samotne nastavenie diskov...tipujem ze je to prave toto co ti sposobuje problem
Napísať odpoveď