PC zostava
PC zostava
pls nejaku zostavu do 25 000sk, ale aby tam uz bol aj monitor LCD a nejaky taky slusny pls poradte
ja mam nieco taketo nvm skuste poradit ci nieco zmenit alebo co
Doska – Asus M2N4-SLI
Procesor - AMD Athlon64 X2 5000+EE DUALCORE BOX AM2 ADO5000DD
Grafika - MSI GeForce NX8600GT T2D256E-HD-OC PCX
Ramka - A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition
Disk – Western Digital 320GB 7200 16MB SATAII WD3200YS
Bedňa - MIDI ATX 350W PC-375 Soly black-orange
Monitor - ASUS 19" LCD VB191T 5ms DVI
Tlačiareň - Multifunkčné zariadenie HP Deskjet F4180
Myška a klávesnica - Klávesnica BenQ A800-83L PS2 čierna + opt.myš M800
ja mam nieco taketo nvm skuste poradit ci nieco zmenit alebo co
Doska – Asus M2N4-SLI
Procesor - AMD Athlon64 X2 5000+EE DUALCORE BOX AM2 ADO5000DD
Grafika - MSI GeForce NX8600GT T2D256E-HD-OC PCX
Ramka - A-DATA DDR2 2x 1GB 800+MHz dual Extreme Edition
Disk – Western Digital 320GB 7200 16MB SATAII WD3200YS
Bedňa - MIDI ATX 350W PC-375 Soly black-orange
Monitor - ASUS 19" LCD VB191T 5ms DVI
Tlačiareň - Multifunkčné zariadenie HP Deskjet F4180
Myška a klávesnica - Klávesnica BenQ A800-83L PS2 čierna + opt.myš M800
takze za 1. vyhod ten shitny zdroj a nahrad ho nejakym Fortronom (prip. Seasonic, Enermax ale na to asi nebudu peniaze), vyhod tu 8600-ku a daj tam Ati radeon x1950 GT (Pro ak budu peniaze), no a nad tym monitorom by som tiez pouvazoval...osvedcene znacky s ktorymi nic nepokazis su Samsung, LG (z tych lacnejsich)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A ten dovod preco ATI nemusis??? Toto nie je rok 2004 ked mala ATI problemy s ovladacmi, uz je to davno vyriesene. Nenechaj sa ani ovplyvnit tym, ze na zaciatku hier je napisane, ze hry pojdu najlepsie na kartach od nVidie, ved podla testov niektorych hier tam nVidia doslova vyhorela a ATI dosiahla daleko lepsie vysledky. Ak chces dobru grafiku za prijaznivu cenu, tak je to ATI Radeon 1950Pro alebo XT a je jedno co ty preferujes, pretoze vykon tejto karty nicim nezmenis. Ak chces, tak si kup kludne nieco od nVidie, ale budes len zbytocne lutovat, pretoze sa rovnaku cenu si mohol mat daleko vykonnejsiu kartu.
-
xH4wK
Ak porovnavas High-endy od ATI a nVidie , nVidia vedie na plnej ciare.hojko napísal:A ten dovod preco ATI nemusis??? Toto nie je rok 2004 ked mala ATI problemy s ovladacmi, uz je to davno vyriesene. Nenechaj sa ani ovplyvnit tym, ze na zaciatku hier je napisane, ze hry pojdu najlepsie na kartach od nVidie, ved podla testov niektorych hier tam nVidia doslova vyhorela a ATI dosiahla daleko lepsie vysledky. Ak chces dobru grafiku za prijaznivu cenu, tak je to ATI Radeon 1950Pro alebo XT a je jedno co ty preferujes, pretoze vykon tejto karty nicim nezmenis. Ak chces, tak si kup kludne nieco od nVidie, ale budes len zbytocne lutovat, pretoze sa rovnaku cenu si mohol mat daleko vykonnejsiu kartu.
problem vymenit vrtuluPedro109 napísal:vyborne, myslim ale ze by ti kludne stacil aj obycajny Fortron ale BSII je vyborny...daj ale bacha lebo ak stavias tichy PC tak tieto Fortrony su pocutelne
Ak chces do buducna kup 500WBlade.m napísal:tak spravil som tam tuto zmenu ten zdroj co je tam som dal prec a dal som tam tento
Zdroj Fortron 400W Blue storm II
moze byt??