no takze OS WM 2003 second edition version 4.21.1088 (build 15045.2.6.0)
1-da sa tam dako natlacit slovencina je vobec ??
2-da sa robit dako update programov ???
3-nevie prehravat 3gp da mu sice mediaplyerovu ikonku ale nepozna format ci co to pise za " There is no application associated with xxxx(nazov suboru). Run the application first, then open file from within the application.,,, ale brat ma nizsiu verziu (starsiu) a prehra mu to v pohode
4-vacinou mi PDF nacita ale pri daktorich pise ze " The file specified is an invalid file format or could no be opened by ClearVue PDF" konkretne su to pdf s rozvrhom http://www.sjf.stuba.sk/docs//rozvrhy/0 ... /2_B11.pdf a napr aj toto http://www.hudy.cz/Data/files/infoHudy/ ... lezeni.pdf
za akukolvek radu dakujem
PDA Windows mobile 2003 par problemov
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kde stiahnem tu cestinu lebo som sa snazil googlit a nenasiel som, 4 stiahol som poslednu verziu acrobatu a nic, 3 no sak to mozno skusim dakde stiahnut starsiu verziu mp, pripadne nevies daky iny prehravac na video a mp3amateur napísal:1.) neviem ale CZ je tam isto
2.) neda
3.) no to teda neviem *.3gp idu v pohode
4.) skus inu appz na otvaranie PDF suborov
btw nemate dakto daku dobru stranku na free programy pripadne dobre forum zamerane na PDA
www.ce4you.cz
skusil by som TCMP [TheCoreMediaPlayer]
wmp sux
slovencina sa da v poho dat, len tam musis nahodit language pack, pohladaj na nete
skusil by som TCMP [TheCoreMediaPlayer]
wmp sux
slovencina sa da v poho dat, len tam musis nahodit language pack, pohladaj na nete
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jou tak ma napada preco mi nevie zobrazit GIFka teda nevie ich animovat, uakze len uvodny frame a nehybe sa
Je daky soft cisto na kreslenie staci take primitivne ako je kreslenei vo windowse len ked dakomu daco vysvetlujem tam by som potreboval kreslit.Pripadne aj daky editor na fotky. Dajte mi aspon nazov programu ale staci aj daka free jednoducha aplikacia
Je daky soft cisto na kreslenie staci take primitivne ako je kreslenei vo windowse len ked dakomu daco vysvetlujem tam by som potreboval kreslit.Pripadne aj daky editor na fotky. Dajte mi aspon nazov programu ale staci aj daka free jednoducha aplikacia