Peniaze a pristup knim

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Peniaze a pristup knim

Príspevok od používateľa Viko6 »

napadla ma tato tema lebo peniaze su potrebne pre kazdeho a tak by sme sem mohli napisat niake navody jako sa daju ziskat je jedno aky sposob.napr:obchodovanie sposob,klikacky na internete a pod...... :Dalebo co by ste robili v nudzi ked musite surne vyplatit niake veci a nemate dost penazi.
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

vypadni makat a nepis na forum blbosti
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak ja pouzivam 2 sposoby:

1. "Mami, potrebujem aby si mi poslala nejake peniaze" :D

2. Zbehnut do agentury a zarobit si. Tu v Prahe je robota vzdy, a da sa zarobit aj tisicka za noc, co je teda velmi fajn :)
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

ano keby bolo kde ist makat. :D :lol:

//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 20:36 )
pershing napísal:vypadni makat a nepis na forum blbosti
povedzmi ze kam?

//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 20:39 )
su aj ine sposoby okrem prace jak sa daju peniaze ziskat.

//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 20:40 )
Fabo napísal:Tak ja pouzivam 2 sposoby:

1. "Mami, potrebujem aby si mi poslala nejake peniaze" :D

2. Zbehnut do agentury a zarobit si. Tu v Prahe je robota vzdy, a da sa zarobit aj tisicka za noc, co je teda velmi fajn :)
tak keby som mal aj ja taku mamu bol by som stastny.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ano aj inak sa daju okrem práce možeš isť hrať losy tipos .......atd. alebo si zober čiapku alebo krabičku ..........a postav sa ku nejakému obchodu popripade začni spievať či tancovať.............vpoho no ...........kceš peniaze no nekce sa ti robiť keby sa ti kce robiť tak si tu robotu najdeš a nevyhovaraš sa že nemaš kde robiť robota je vždy len niekomu je malo určita suma za den tak radšej kašle nato šak niekto pride zazvoni a da mi milion
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Fabo napísal: 2. Zbehnut do agentury a zarobit si. Tu v Prahe je robota vzdy, a da sa zarobit aj tisicka za noc, co je teda velmi fajn :)
To vtedy, ked mas za noc vela zakaznikov, nie? :P

A Viko6 zaujimalo by ma ako si predstavujes zarobok, bez prace? To by aj mna zaujimalo.
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Zaxman napísal:ano aj inak sa daju okrem práce možeš isť hrať losy tipos .......atd. alebo si zober čiapku alebo krabičku ..........a postav sa ku nejakému obchodu popripade začni spievať či tancovať.............vpoho no ...........kceš peniaze no nekce sa ti robiť keby sa ti kce robiť tak si tu robotu najdeš a nevyhovaraš sa že nemaš kde robiť robota je vždy len niekomu je malo určita suma za den tak radšej kašle nato šak niekto pride zazvoni a da mi milion
tipos by som vyradil to iba tupci tipuju na ktorych stavkove kancelarie zarabaju vsak nato su dalej to neni vyhovorka ze nieje praca vela ludi je bez prace lebo vsade prepustaju ludi a nedasa najst nikde lebo ludia sa biju o pracu a ty co ju nemaju nemaju money najom nezaplateny atd a sa zacina kvoli tomu kradnut a oj_bavat co je zle.

//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 21:13 )
Lub0$ napísal:To vtedy, ked mas za noc vela zakaznikov, nie? :P

A Viko6 zaujimalo by ma ako si predstavujes zarobok, bez prace? To by aj mna zaujimalo.
netvrdim ze bez prace aj ked urcite su sposoby jako sa daju aj bez prace ziskat to dojde iba mudrejsim ludom ale iny dru na stavbach aby prezili apod a co nemaju nic nemaju pracu nemaju nic tak im neostava nic len kradnut a oje_avat preto je tento svet taky keby ludia mali peniaze nekradli by a neoje_avali.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

viko: no tak ten prvy sposob len s mierou samozrejme :)

Lubos: good one :D ale realne, 12h nocnej po 85Kc a tisicka je vo vrecku :)
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Fabo napísal:viko: no tak ten prvy sposob len s mierou samozrejme :)

Lubos: good one :D ale realne, 12h nocnej po 85Kc a tisicka je vo vrecku :)
no hej ale to zalezi odtoho kto ma akych rodicov niekomu nedaju rodicia ani korunu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Viko: Ja kym som bol doma tiez som nebral od rodicov. Teraz to je o tom, ze studujem mimo...
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Fabo napísal:Viko: Ja kym som bol doma tiez som nebral od rodicov. Teraz to je o tom, ze studujem mimo...
to je tiez pravda ked ich nepotrebujem mam domov byvanie apod tak mi ich nedaju ale ked studujem mimo tak mi ich daju iba kvoli skole.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Viko6,

chceš teda prísť k peniazom...... Dobre....... To by bol základ...... Teraz si polož zopár otázok????? Čo vieš robiť????? K čomu máš vzťah????? Aké máš vzdelanie a skúsenosti????? A čo si ochotný pre zarobenie peňazí urobiť????? Po zodpovedaní týchto otázok si nájdi prácu/činnosť, ktorá aspoň čiastočne zodpovedá Tvojim schopnostiam a možnostiam.......

P.S.
Tí ktorí zarobiť vedia veľké peniaze Ti isto neporadia....... Nebudú Ti predsa prezrádzať svoje "know how".......
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Pinhead napísal:Viko6,

chceš teda prísť k peniazom...... Dobre....... To by bol základ...... Teraz si polož zopár otázok????? Čo vieš robiť????? K čomu máš vzťah????? Aké máš vzdelanie a skúsenosti????? A čo si ochotný pre zarobenie peňazí urobiť????? Po zodpovedaní týchto otázok si nájdi prácu/činnosť, ktorá aspoň čiastočne zodpovedá Tvojim schopnostiam a možnostiam.......

P.S.
Tí ktorí zarobiť vedia veľké peniaze Ti isto neporadia....... Nebudú Ti predsa prezrádzať svoje "know how".......
to je pravda ked je niekto financne hore nechce aby boli aj ostatny chcem byt sam king vecsinou je to tak ked stoho nema vyhodu druhy clovek naco by hovoril finty jak sa daju ziskat peniaze a lachko aj ked stym nic nestrati ale ide oto ze by si mali ludia pomahat,a ked som len obycajny student tak nepripada ziadna praca do uvahy este ktomu ked o pracu je velky boj.
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

Podľa mňa aj tie klikačky niesu najhorší nápad. Môj spolužiak na tom teraz dosť zarába. Zarobí minimálne 70 eur za mesiac. Ale on sa tomu už venuje 6 mesiacov.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Pocuj, si to trosku ujasni v hlave.....ty si myslis, ze ziskat peniaze je len tak? Ze zbohatnut je lahka vec? Nehovorim o kadejakych ilegalnych svinstvach a podobne, tam by si peniaze mal, ale ked chces mat peniaze a byt 'cisty' to je tazka drina, si nemysli, ze sa teraz idu vsetky firmy za tebou potrhat a posielaju ti seky.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

http://www.hojko.com/ako-zarobit-prachy-t75524.html
Ak by mal niekto napad, ako zarobit bez prace, tak ti ho urcite nenapise sem na forum. Ale zarobit si bez prace a bez rizika je velmi tazke, takze budes musiet ist pracovat a neplakat pred kompom, ze si chudobny.
Zamknuté