No ja som nenasiel ani hovno..Ale co sa stalo mojem babky kamaratke Stara pani.. (tak okolo 60-70) ze ma chut na chipsy...Tak si kupila a nasla 5000 sk! Normalne som bol z toho f pi** (a to si kupila len tak ze "ochutnam")
Sp1d3Rm4N_2 napísal:No ja som nenasiel ani hovno..Ale co sa stalo mojem babky kamaratke Stara pani.. (tak okolo 60-70) ze ma chut na chipsy...Tak si kupila a nasla 5000 sk! Normalne som bol z toho f pi** (a to si kupila len tak ze "ochutnam")
ja som bol teraz v prahe a tam davaju do jednych cipsov eura, a este k tomu je cez kusok obalu vidiet dovnutra my sme s kamosmi chodili a kazdi den sme ich zopar nasli. Ja som najprv myslel ze to je blbost a nic nenajdeme ale oni davaju tak do kazdeho piateho balicka 1EURO balicek stoji 17CZK cize za takych pat minut sa toho dalo dost najst
pinco napísal:a kolko zjes balickov, ked si tolko toho nasiel? Ja zjem aj 3 denne a nikdy nic som nenasiel. Vlastne raz som si kupil nejake LIDL a nasiel som tam kus zemiaku, teda myslim, ze to bol zemiak.
ja zjem len tak jeden alebo dva balicky tyzdenne ale ono to byva najcastejse v tych ktore sa najmenej predavaju napriklad cibulkove alebo ake su to a jedny boli v paprikovych
prachy som este nenasiel ale kamos si minule kupil otvoril som ten balicek on ze si ide zobrat dava do papule a drb nejaky papierik v obale s napisom "GRATULUJEM vyhrali ste strunovu kosacku" skoro som skapal
jumper napísal:prachy som este nenasiel ale kamos si minule kupil otvoril som ten balicek on ze si ide zobrat dava do papule a drb nejaky papierik v obale s napisom "GRATULUJEM vyhrali ste strunovu kosacku" skoro som skapal
Strunovu kosacku. Tu sutaz si pamatam, som mal chut na tie chipsy a fotrik ich necel kupit, tak som ho nahovoril, ze vyhra kosacku a moze popri plote kosit
najkrajsie na tom je ze ked sa nabazis ze kedy uz konecne budem mat stastie a stale kupujes a kupujes az raz najdes napr 20,-sk a prito vsetky cipsi si nakupil za napr 500,-sk
reklamne oprdy
Dám Vám jeden tip. My sme kúpili dokopy asi 10 balíkov Slovakia Chips X-Chips solené a v 8 bola dvacka, a to sme ich kupovali v roznych obchodoch. podla nasho nazoru teda budu v tychto X- cipsoch najcastejsie.V ostatnych nikdy nic.