Peniaze vo vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: Peniaze vo vztahu

Príspevok od používateľa lumir »

OT..ale..

autiotrack: preco je podla teba rok dost kratko? ak im to nema spolu fungovat, tak im nepomoze, aj ked sa nastahuju k sebe po 3 rokoch.
.
a cisto z ekonomickeho hladiska ide o optimalizaciu nakladov (najomne, doprava, spolocne straveny cas). tie peniaze mozu pouzit na dalsie skvalitnenie vztahu (vylety, party, vybavenie domacnosti, "pohonne hmoty".. atd)
.
osobne som sa prestahoval k priatelke po 3 mesiacoch (vlastne byvanie som prestal platit o 3 mesiace neskor, kedze som si nechaval poistku)

//bral som do uvahy vlastnu situaciu, kedy si obaja platia vlastne byvanie. ak jeden (alebo dokonca obaja) byvaju u rodicov, tak to az taka optimalizacia nemusi byt :D
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Ak to citis na penazenke, tak sa s nou o tom porozpravaj. Nevidim dovod preco by ti nemala prispiet, ked obaja pracujete.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

lumir: "pohonne hmoty" si myslel benzin a lubrigacne gely? ak to tak potom suhlasim s tym skvalitnovanim vztahu. :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

lumir napísal:OT..ale..

autiotrack: preco je podla teba rok dost kratko? ak im to nema spolu fungovat, tak im nepomoze, aj ked sa nastahuju k sebe po 3 rokoch.
.
a cisto z ekonomickeho hladiska ide o optimalizaciu nakladov (najomne, doprava, spolocne straveny cas). tie peniaze mozu pouzit na dalsie skvalitnenie vztahu (vylety, party, vybavenie domacnosti, "pohonne hmoty".. atd)
.
osobne som sa prestahoval k priatelke po 3 mesiacoch (vlastne byvanie som prestal platit o 3 mesiace neskor, kedze som si nechaval poistku)

//bral som do uvahy vlastnu situaciu, kedy si obaja platia vlastne byvanie. ak jeden (alebo dokonca obaja) byvaju u rodicov, tak to az taka optimalizacia nemusi byt :D
Filozofia že ak to nemá výjsť tak to zistíme sa mi nepáči. Radšej to zistiť ešte predtým ako keď už budete spolu bývať. Ušetrí ti to riadne prachy. Po roku je podľa mňa zavčasu aj na svadbu, aj spoločný život aj plno iných vážnych rozhodnotí.
Napísať odpoveď