Peter Osuský oznámil kandidatúru na Prezidenta

Diskusie na politické témy...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Peter Osuský oznámil kandidatúru na Prezidenta

Príspevok od používateľa javatar »

seth82 napísal:Kto má väčšie právo na život, nenarodený plod, alebo narodená žena? Kto je cirkev a kresťania, že si to môžu dovoliť posudzovať? Kto sú oni, že vedia hneď dogmaticky odpovedať na to, čo veda rieši už veľmi dlho - a teda kedy sa plod stáva dieťaťom?
1. Jasne som napisal, ze mimo ohrozenia zivota matky
2. Pises akoby proti potratom boli vyhradne krestania
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nevšimol som si -sorry. Ale OK - dám ti iný príklad, ktorý už určite poznáš - znásilnenie. Ešte stále si myslíš, že do toho máme čo kecať? Ja nie. A ani lekári. Ak chcú uplatniť výhrady vo svedomí, v každej štátnej inštitúcii by mali byť vždy dvaja - tí, ktorí sú (HLAVNE veriaci) neochotní to spraviť a tí, ktorí sú ochotní. Nech je na matke, ktorá všetkým prešla, aby sa rozhodla. Ja nepíšem, že proti potratom sú výhradne kresťania - ja naznačujem, že sú proti nim HLAVNE kresťania. OK?
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Nie je pravda, ze su to hlavne krestania. Neviem, ci si niekedy videl 3 mesacny plod, to uz je maly cloviecik. A ked to vytahuju rozsekane zo zeny, maju s tym problem, ale nie hlavne veriaci. Ja poznam 2, su neveriaci a nechcu to robit. Hlavne su tiez rodicia, ako veriaci.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja poznám troch, sú to neveriaci a nemajú s tým problém. Je to môj názor (teda to, že sú to väčšinou kresťania), ktorý neviem dokázať tak ako ty nevieš dokázať, že to väčšinou kresťania nie sú. Ak to chceme rozoberať, presuňme sa do adekvátnej témy.

A áno, videl som trojmesačný plod (na obrázku, of course). Je zárodok kurčaťa vo vajci kurou?

Ešte raz - MY sme tí poslední, ktorí by o tom mali rozhodovať. Malo by to byť na matkách.
Napísať odpoveď