"Pre kazdeho nieco, pre vsetkych vsetko" to je novy headline Slovenskeho rozhlasu. Teraz k veci. V ramci zmien v Slovenskom rozhlase, doslo k nakupu novej techniky, velkej kampane v TV a pod. ale co je dolezitejsie je ze doslo ku zmenam frekvencnych sad, co v praxi znama ze 29.1.2007 ste namiesto Radia_FM poculi z radia rádio Regina. To znamená ze vsetci milovnici kvalitnej nekomercnej hudby prislo o toto skvele radio vo velkych a hlavne univerzitnych mestach ako Nitra, Zilina, Presov.... a v ich okoly. Teraz trosku oficiálne:: základe zákona č. 85/1990Zb. o petičnom práve v znení zákona 242/1998 Z.z., My, poslucháči a priaznivci Rádia_FM, touto petíciou žiadame vedenie Slovenského rozhlasu o opätovné pokrytie územia Slovenska signálom
Rádia_FM spred 29.01. 2007 .
Jednoduchsie povedane, SRo, ako verejnopravne medium, ponuka kazdemu obcanovy Slovenskej rep. 5 okruhov svojho radia, ja sa pytam ze z akeho dovodu mam ja na vyber len zo 4roch okruhov.
Par ludi ktorym to neni jedno sa rozhodli spustit podpisovu akciu a tak vznikla www.peticiafm.szm.sk, podporu prislubili slovenske hudobne skupiny a umelci o ktorych sa docitate viac na uvedenej adrese. Takze ak sa tu najde niekto kto ma rad dobru hudbu, a neni mu jedno co sa v tomto verejnopravnom mediu deje, podporte pls tuto peticiu. dik