peugeot 308
peugeot 308
Ahojte
Kupil som si nove auto konkretne peugeot 308, chcem vediet ci mate s nim nejake skusenosti pripadne rady, tipy uvitam...
Pre upresnenie uvadzam ze ide o motorizaciu 2.0 hdi 100kw.
Kupil som si nove auto konkretne peugeot 308, chcem vediet ci mate s nim nejake skusenosti pripadne rady, tipy uvitam...
Pre upresnenie uvadzam ze ide o motorizaciu 2.0 hdi 100kw.
Re: peugeot 308
kupil si si auto a az teraz sa pytas na skusenosti? 
http://recenzie.sme.sk/test/Auta/Peugeo ... Di/detail/
http://recenzie.sme.sk/test/Auta/Peugeo ... Di/detail/
ja sa pytam na skusenosti po odjazdeni urcitych km ako sa auto prejavuje, ake chyby sa vyskytuju nie na oficialnu recenziu od sasov z redakcie 
Najlepsie spravis ked zajdes na peugeot klub.
http://www.peugeot-club.com/forum/forum ... php?fid=97
http://www.peugeot-club.com/forum/forum ... php?fid=97
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Predpokladam, ze sa casom objavia problemy ako u inych Peugeotov - pokazi sa elektronicka stahovacka okna a problemy s FAP filtrom.
problemy s FAP filtrom si riesil nejak resp ako ich vyriesit ak sa vyskytnu?
-
hojko
Site Admin
Su tri moznosti:
1. Vymena za novy, neviem cenu na tvoj Peugeot, ale rataj okolo 1000 eur.
2. Vytiahnutie a preprogramovanie riadiacej jednotky, v Ostrave za to pytaju 7000 ceskych korun, teda nieco okolo 300 eur, avsak mas navzdy pokoj.
3. Zo zaciatku sa to da vyriesit vystriekanim horucou vodou silnym tlakom wapky. Je to len docasne riesenie. Ked mas uz najazdenych napriklad 250 tisic, tak uz nema vyznam to striekat, pretoze sa to opat upcha.
Netreba zabudat na to, ze FAP treba plnit, napln stoji okolo 150 eur a vydrzi to nieco okolo 120 000 kilometrov.
1. Vymena za novy, neviem cenu na tvoj Peugeot, ale rataj okolo 1000 eur.
2. Vytiahnutie a preprogramovanie riadiacej jednotky, v Ostrave za to pytaju 7000 ceskych korun, teda nieco okolo 300 eur, avsak mas navzdy pokoj.
3. Zo zaciatku sa to da vyriesit vystriekanim horucou vodou silnym tlakom wapky. Je to len docasne riesenie. Ked mas uz najazdenych napriklad 250 tisic, tak uz nema vyznam to striekat, pretoze sa to opat upcha.
Netreba zabudat na to, ze FAP treba plnit, napln stoji okolo 150 eur a vydrzi to nieco okolo 120 000 kilometrov.
ok diky za radu, zatial mam (dufam) pokoj od tychto veci vzhladom k tomu ze je to nove auto, so spotrebou je to ako? Ako to je s realnou spotrebou na akej urovni sa pohybuje?
ved to auto máš doma, odpoved na tuto otazku musis vediet najlepsie ty, nie?
-
johny541
King
Zatiaľ mám skúsenosti také, že spotreba je stále vyššia ako ukazuje palubný počítač. Najlepšie si to odskúšaš manuálne - natankovať, prejsť a spraviť štatistiku.
Chezter má pravdu, to auto máš doma ty, tak ty by si to mal vedieť najlepšie. Radšej sa obráť na Peugeot fórum , kde je väčšia šanca, že natrafíš na majiteľa 308-čky.
Chezter má pravdu, to auto máš doma ty, tak ty by si to mal vedieť najlepšie. Radšej sa obráť na Peugeot fórum , kde je väčšia šanca, že natrafíš na majiteľa 308-čky.
chezter a nemozem sa spytat ako su ostatni na tom?CheZteR napísal:ved to auto máš doma, odpoved na tuto otazku musis vediet najlepsie ty, nie?
-
jankee
Medium Expert
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2pezotik napísal: chezter a nemozem sa spytat ako su ostatni na tom?ty neporovnavas? ty sa riadis len podla seba a ostatne veci ta nezaujimaju?
nastav si svoj motor a mozes studovat do aleluja
pezotik, ale jasne ze ma zaujimaju aj ine veci, rady a nazory od ludi, ktori maju rovnake auto ako ja, ale napis aku na tom robis spotrebu a za akych okolnosti a potom sa mozme bavit o spotrebe
-
hojko
Site Admin
Na ceskom Peugeot fore je mozno tisic majitelov tohto auta, tu na fore si mozno len sam. Takze otazky o spotrebe asi nikto z nas neviem zodpovedat a ako tu uz padlo, mas to auto doma, tak si snad vies urobit prehlad o spotrebe.
aj ja mam peugeot 308 SW, jedine co mi vadi je autoradio od nich, ze nie je AUX, a ze nemam 6 stupnovu prevodovku 
a teraz mam auticko v oprave lebo krúpy mi znicili karoseriu
a teraz mam auticko v oprave lebo krúpy mi znicili karoseriu
tak tu su nejake realne skusenosti, spotreba sa pohybuje v dlhodobejsom priemere okolo 6,5 litra zatial auto frci bez poruchy, pneumatiky horia na krizovatkach a vacsinu aut vidim len v spatakoch

-
RATZINGER666
Darca
to bude asi tym, ze nie kazdy je nedozrety semaforovy zavodnik...
ach jaj to bolo prirovnanie k tomu ze auto frci vyborne bez problemov a ma riadne pichy nic viac, neber to doslovne...RATZINGER666 napísal: to bude asi tym, ze nie kazdy je nedozrety semaforovy zavodnik...
...Ty si radšej pichni niečo na ukľudnenie