Pevosť Boyard (Fort Boyaux/Boyard) - vráťme sa do minulosti
Kedysi som to pozeraval, ale ak si dobre pamatam, tak tam chodili rozne slovenske celebrity. No mam pocit, ze uroven tychto "celebrit" dost klesla a pri predstave, ze by som v akcii mal sledovat Durianovu, Drobovu alebo Rochnyaka ma akosi prechadza chut na tuto relaciu. Bolo to fajn, ale teraz by to uz asi nebolo ono.
hehe, ked som bol kprec este som pozeraval tie stare original diely /myslim ze francuzske alebo americke/ a na konci ked zbierali tie mince do triciek, som sa vzdy bal ze ich tie tigre chytia a zozeru
ach jaj...
ale k teme, bol by som rad keby sa Pevnost boyard vratila na obrazovky, ale bal by som sa obsadenia, ako uz niekto nado mnou napisal
ale k teme, bol by som rad keby sa Pevnost boyard vratila na obrazovky, ale bal by som sa obsadenia, ako uz niekto nado mnou napisal
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
tom1597530
Zablokovaný
-
D_I_C_K
Light Professional
Re: Pevosť Boyard (Fort Boyaux/Boyard) - vráťme sa do minulosti
Fakt zaslúžilo by si to znovuzrodenie..
inač aj vyskúšať by som si to šiel...ktovie či tam niekto žije..
-
p4ra
Redeemer
Dobre je obnovit thread stary 3 roky?
Re:
This.GothaR napísal:Kedysi som to pozeraval, ale ak si dobre pamatam, tak tam chodili rozne slovenske celebrity. No mam pocit, ze uroven tychto "celebrit" dost klesla a pri predstave, ze by som v akcii mal sledovat Durianovu, Drobovu alebo Rochnyaka ma akosi prechadza chut na tuto relaciu. Bolo to fajn, ale teraz by to uz asi nebolo ono.
Presne toto som chcel napísať. Ako nebolo to zlá relácia, ale keď si predstavím ako by vyzerala v súčasnosti t.j. napchatá slovenskými pseudocelebritami tak ju rád oželiem. Druhá strana mince - pristúpili by slovenské celevriti na vyťahovanie kľúča spomedzi pavúkov, keď sa môžu pretŕčať v Showdance v luxusných šatách a ešte za to dostanú balík?
-
D_I_C_K
Light Professional
Ved to už všetky tie TV Shows len pre celebrity robia ako tak pocuvam pozeram..?..neni tak?..šak pre ľudí čo môžu aj dačo ukázať..no nemyslím talent... ale úplne obyčajný ľudia..ako súťažia..no to je komplikovane davať do TV iných ľudí ako celebrity...ak nepočítam zas CHORÝCH ludi...viď Kleopatra z turca...svojou debilnostou dobila TV ...je to cele o ničom...
-
pryja
Darca
Nie je tato tema skor o povodnej francuzkej relacii, ako o tej trapnej slovenskej parodii? Ked tu uz vsetci o tych celebritach?