Vyzerá to dobre, aj by som šiel, ale keď som zoscrolloval nižšie, tak ma úplne odradil Peter Pan. Sorry, ale 23-minútová medley z filmového score, ktoré nebolo ničím výnimočné (a to Newton-Howard aj tak nepatrí medzi mojich extra obľúbených, mojím favoritom od neho je Atlantis a Hidalgo), to je na moje uši priveľa. Ak chceli prilákať širšiu verejnosť, mali tam zaradiť niečo zvučnejšieho mena, netvrdím, že to musí byť úplne najväčšia komercia, ale tak ako už niekto spomenul v diskusii - keď už začínajú v duchu sci-fi, tak Stargate overture od Arnolda, Star Trek the Motion Picture od Goldsmitha, alebo Ilia's Theme od neho, Superman od Williamsa, Beautiful Mind od Hornera, alebo hoci aj Avatar od neho, proste v tom programe je obrovský tematický skok a to nie jeden...
Na záver klinec do rakvy - 20 eur? Za Jamesa Hornera a Davida Newmana som dal vo Viedni 56, či koľko a to naozaj stálo za to. John Williams ma svojho času stál 30 libier, David Arnold tiež okolo 40. Dosť prepálená cena.
Akurat som na nich pozeral cez vikend. Rad by som isiel, ale asi az na ten koncert v decembri. Pravda, ze toho Petra Pana tam nemuseli davat, radsej nejake Psycho a podobne tam mohli dat.
Jn, pôvodne to malo byť v babylon klube a len za 15 €, dnes NTC arena za 20€. V tomto bode máš pravdu..
Čo sa týka Petra Pana nemám ten soundtrack napočúvaný a určite je xy lepších možností ako zaplniť playlist. Aj keď v diskusii to admin obhajoval, no nvm.
No neviem, čo je babylon, ale až to vydajú, tak dajte vedieť...Ak bude lepší program, tak by som hádam zašiel...Pozeral som už včera na okolie, ale nič sa nedeje, samé vianočné koncerty a iné krávoviny.
Dneska som bol a parada. Ale kludne by som si dal aj 3 hodinky . Jedine minus, blbe stolicky su tam, ma bolela rit.
Minule v tom NTC to bolo zevraj nic moc, lebo vela tam citali toho Petra pana, ale tak to bola chyba organizatorov.
Včera som si pozeral na nete ich stránku, chcel som zistiť, kedy budú mať koncert na Slovensku aby som išiel. Koncertovali včera..
Mám ich na YT pozretých, úžasne hrajú, na živo to musí byť ešte lepší zážitok. Len samé chvály na nich počujem od tých, čo ich počuli na živo.
ono skoda ze tu nikto neavizoval e budu mat koncert.V decembri som kvoli praci nesiel a teraz som ani nevedel ze opat sa zastavia na slovensku.A dokonca tam zahrali Shindlerov zoznam.Skoda no.Ale ako pozeram tak v maji sa zastavia znova!